View Full Version : Как се пише любовно пимо?
Uptown_soldier
10-26-2006, 12:02
Как се пише любово писмо. Опишете какво точно пишете: любовно четиристишие, правите обяснение в любов, пишете ли името си или телефонен номер и т.н.
Jenninka
10-26-2006, 13:09
С чувства...То иначе не може да стане любовно.
Как се пише любово писмо. Опишете какво точно пишете: любовно четиристишие, правите обяснение в любов, пишете ли името си или телефонен номер и т.н.
Нещо като кървавото писмо.
Само дето любовното се пише със сперма, а не с кръв. :|
BrokenHeart
10-26-2006, 13:48
Можеш да започнеш с "...Здравей момче/момиче от моите сънища...Доста време се колебаех дали да ти пиша,но както виждаш най-накрая се усмелих....Поводът по който ти пиша е .... (и започваш да си изливаш чувствата)"....накрая можеш да напишеш и името си...Успех! :)
Ето че дойде време и аз да питам за нещо :)
Написах едно писамце към едно момиченце с което ходихме за кратко после аз и ходих по дупето за дълго и накрая скъса с мен с един СМС и сме в една група в университета и всеки ден се виждаме и дрън дрън.
Написах и писъмце в което се извинявам за 3ти път и последен че бях кавал и кретен и че искам да си я върна обратно но не с цифлив и сълзив текст ест. а най нормално. Написах и някой лични неща за нас и още малко та към 2 листа.
Тя е на 19 аз на 22.
Днес я питах прочела ли го е тя каза да наду се ест. личеше и че си е поплакала цяла нощ. Не беше спала каза, че се прибира да спи някви такива. На въпросите ми както винаги не отговори а си държеше главата наведена все едно и се карам. Накрая се изнерви или поне симулира че се е изнервила и си тръгна.
Въпроса е: Ще ми изхвърли ли писмото или ще си го остави за спомен ?
minchorna
02-26-2013, 08:16
Сериозно ли питаш това?!
Да. Що по ли не се учудваш на питането "бременна ли съм" и що ми е 17 см :D
minchorna
02-26-2013, 08:47
Всъщност и този въпрос може да се причисли към тях " Ще ми изхвърли ли писмото или ще си го остави за спомен ?" :D 8-) Мислех да хвърля един боб,ама реших да го направя на яхния за обяд :D
Amore-Mio*
02-26-2013, 11:01
lipecek: Ако е поплака относно писмото ти и си убеден, че е било така - то има вероятност да си го запази. Ама ние няма как да го знам.
По темата: С чувства!
Начинът на изразяване си е до вкус/стил и настроение, от части.
Вероятно щи го запази ако наистина не е спала и е плакала.
Eskapel4o
02-26-2013, 16:22
Пиши с главни букви : Щи ФирГам Пайджина Фостата :D
tHe_COolEst_GIrl
02-26-2013, 18:22
Един малък съвет:Вложи чувства, но не прекалено много, иначе ще стане сълзливо.Успех с писмото ;)
Аз го написах и и го доставих лично. :) Не е сълзливо вобще. Не съм написал 2 листа само колко я обичам иколко ми се скача от блока :D:D. НО всичко приключи днеска. Простичко булчето не иска да е с никой сериозно. Като я досърби иска да се чешне и така. Поне аз така я разбирам. Тя не отговаря на въпросите и е малко смотана и неможе баш да се изразява в тия теми. Майната и ! Аз се борих за нея 4 месеца. Ако някой каже, че не е много те па на :D
gimmesomemo
02-27-2013, 08:41
Никога не съм разбирал мъже (момчета), които след като "ги скъсат" продължават да лижат пътъците на даденото момиче. Вкарат две водки, почват да пишат смс-и; само "бившата това, бившата онова" им е в устата. Казала ти е един път 'не' ти продължаваш. Щом си е намерила причина да те зареже веднъж, бъди сигурен, че ще си намери отново. Ебахти мазохиста бате
Tsukuda_Hiroshi
02-27-2013, 09:39
До сега не ми се е налагало, но предполагам бих го направил като стих.
Помогнете за сряда трябва да напиша любовно писмо на немски,а нямам представа как да пиша.!
Tsukuda_Hiroshi
05-13-2013, 16:33
Е чак пък на немски... Ако го направя, ще надхвърля собствените си възможности. Поне да беше на БГ...
princess_sissi
05-13-2013, 16:47
Oх, за любовни писма мога да ти кажа да не се пресилваш.В смисал да не е някакво сълзливо и прекалено,повярвай ми ще стане блудкаво и най-много да ви помислят за лигльовци.Трябва само да бъдете честни и да не го пресилвате,за момчетата ако искат да са по-романтични да подарят и букет с цветя с писмото,но да не е много дълго,добре е около страница.О,и НЕ използвайте копирани от интернет послания,ще разберат!А и е толкова глупаво да си крадете от интернет тъпотии дето той или тя вече ги е чувал/а със сигурност!Просто кажете какво чувтвате,той или тя ще оцени смелостта и честността ви!Късмет! <333
на германски как ? ми пишеш го на бг. после се престрашаваш отивап при преподавател по немски и ти го превежда срещу да кажем сумата за един частен урок. сети ли се.
prosto_chovek
05-15-2013, 19:52
Сърце - ръка. Ето така.
Всеки човек избира формата ,чрез която да се изрази , но ако не изпитваш любов няма да напишеш нищо дълбоко , необходими са чувства и емоции ,които да излееш на листа , думите сами ще дойдат . Телефонен номер не знам дали има смисъл да пишеш, вероятно си го е записал , освен ако връзката ви не е на много ранен етап .Силно се надявам ,че не си търсила готови любовни писма в гугъл , защото това би била абсолютна подигравка и нищо лично и красиво не би имало , ако си помагаш с готови модели или банални фрази