Влез

View Full Version : ЗАРАДИ ЕДНА ЛЮБОВ СИ ОТИДЕ ЕДИН ЖИВОТ!!!!!!

МАРИЕЛА
10-26-2006, 16:32
Тя стоеше на брега на морето останала единствено с мислите си .. мислеше отново за него!Колко го обичаше само .. Мария искаше да върне времето назад,искаше да докаже любовта си,искаше отново да почувства любовта .. топлината му!Въздишаше дълбоко .. и не усещаше студа,не виждаше тъмнината,не чуваше блъскащите се вълни в скалите - за нея нищо не съществуваше!Всичките й познати и приятели и казваха да го забрави .. да продължи напред ,защото любовта на нейните години не била истинска .. но тя знаеше,че не е така!Точно любовта на едно още невинно и неосъзнато дете на 16 години беше много повече от всичко останало,тя значеше прекалено много за нея .. затова тя не искаше да го забрави!Не!Не искаше да го забравя! ..
Тя се осъзна чак когато звънна телефона й .. :
-Миме,къде си бе?- .. беше майка й.
-Ами .. тук .. на брега съм!Защо?!
-Притесних се за теб,миличка!Прибирай се вече .. стана късно и е студено .. - каза майка й.
-След малко!-каза Мария и затвори.
Стана и се запъти към Гошо.Искаше да му каже вече всичко в очите .. искаше да му каже,че го обича .. че не може без него .. че той за нея е нещо различно ..
-Здрасти!Гошо тук ли е?
-Да .. Но .. не мисля,че иска да те вижда точно в този момент!-отвърна майка му.
-Защо?Какво се е случило ..?
-Ами .. просто той .. няма да има сили да го направи!Той те обича,но не иска да страда!По-добре е така .. не мислиш ли?
Очите на Мария се насълзиха .. Как той ще я обича и ще страда .. какви ги говори майка му? ..Искаше й се да крещи!Да изкрещи на целия свят,че не издържа повече .. как всичко се гради толкова трудно,а се разваля за секунди .. ЗАЩО?!
Тя нямаше сили .. и просто си тръгна!А защо фактически се разделиха .. защото са се изхабили чувствата им ли?Или пък защото той обичаше друга .. НЕ!Ами защо тогава .. защо трябваше да и каже,че не могат да бъдат заедно вече? ... Дори и причината не се разбра .. Мария беше просто съкрушена!Тя не искаше да вижда никой!Не искаше да живее повече .. не си заслужаваше .. и тя го знаеше!
* * *
След месец .. Тя се вдигна на крака .. но естествено не напълно.Тя още съжеляваше за случилото се .. още тъгуваше безбожно много ..Беше изоставила приятелите си .. беше останала напълно сама - тя искаше така! .. Беше Понеделник и тя се прибираше от училище ..Случайно видя майката на Гошо .. и сякаш огъня в сърцето й,който тлееше .. пламна отново!Тя се затича към нея .. но .. видя една ужасяваше гледка - майка му плачеше .. и повтаряше .. "Защо?"
-Какво има ..?-уплашено попита Мария.
-Защо .. Миме .. Защоооо ..?!?!!?!
-Какво .. какво защо?
-Моето малко момченце .. той .. той .. вече го няма .. -само успя да каже жената .. и заплака горчиво.
-Как така вече го няма .. заминал ли е .. какво има?!Кажете ми!-Развика се притеснено Мария.
-Не! .. Не .. той почина!Гошо вече не е сред нас .. и никога повече няма да го има! ..
В тези секунди в които чу това .. Мария усети как сърцето и спря .. как не й достигаше въздух и започна да се задъхва .. и .. припадна.
Събуди се във болницата .. и отново видя тези тъжни очи,който щяха да я преследват много дълго време - очите на Майката на Гошо..Потънали в тъга .. зачервени от сълзите стичащи се без спир .. и дълбокия поглед .. който казваше само едно - "Защо на Гошо .. А не на мен?"
-Защо сте тук?-попита Мария.
-Искам да говоря с теб!Трябва да си направиш изследвания .. за СПИН!
-Какво?!Но .. защо?
-Аз казах на Георги .. да те остави!Той беше болен от СПИН .. и не исках и ти да се разболееш!Искам да ми кажеш имали ли сте сексуален контакт .. И искам да ми кажеш истината!-каза майка му.
-Не!-Мария излъга..
Тя не искаше даже и да си го помисля .. Как щеше да реагира майка му ако разбереше .. а майка й?!А самата тя.. как .. не!Тя не можеше да има СПИН!
* * *
-Ало .. обаждам се за резултатите! - каза Мария.
-Да .. Името моля ..
-Мария Георгиева.
-Да .. Ето го .. Ами .. не знам как да ви го кажа .. но .. вие имате СПИН!-чу се от другата страна .. а сякаш идваше от отвъдното ..
Мария веднага затвори телефона!Тя не искаше да умре в мъки!Сега вече знаеше всичко .. знаеше защо са се разделили с Гошо .. знаеше,че ще умре .. знаеше .. че искаше да го направи сега!Изведнъж!Без болка!Без мъки!Беше сама .. и когато осъзна това .. тя се запъти към банята ..
Когато отвори вратата .. веднага в очите й се наби ножчето за бръснене на баща й ..Но не .. тя не искаше да го използва за смъртта си - това беше клише!
Излезе на терасата и видя опънатите въжета .. простора за дрехи на майка й,който беше извън терасата .. развърза едно от въжетата и го върза около врата си .. доста стегнато .. качи се на парапета .. и без да се замисли дори скочи .. Трупа й висна точно пред прозореца на съседите й .. чуваха се само крясъци .. от съседите .. и от майка й която излизаше от магазина .. А в същото това време ..
-Семейство Георгиеви .. моля оставете саобщение след сигнала ..
-Станала е някаква грешка .. Извинявам се отново .. Но .. Нямате СПИН .. Надявам се да ви успокоих .. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

IlLuSi0nS`
10-26-2006, 16:41
тфа истина ли е :?: :!: :?:

SuPeRSlaDkA
10-26-2006, 16:42
тфа истина ли е :?: :!: :?:и на мен ми е интересно

6_sense
10-26-2006, 16:47
tova opredeleno e mnogo tejuk razkaz...prekaleno daje
chuvala sam mn podobni naistina e mngo tragichno :(

leko_otkachena
10-26-2006, 16:57
ox tova ako e istina napravo neznam :smt010 :smt010

Smiley_Girl
10-26-2006, 16:58
Нещо ме съмнява :?

hristina^
10-26-2006, 17:01
Laleeee.... mn gaden razkaz.. smisal tajen... :(

Jenninka
10-26-2006, 17:03
ох защо пускате такива неща..?сички се сдухват толкова много че нямам думи.много е потискащо.

50_cent_fan
10-26-2006, 17:04
do avtorkata tova istinski sly4ai li e

6_sense
10-26-2006, 17:09
i vse pak she ni kajesh li dali e prosto istoriq ili istina? :-s

koalka
10-26-2006, 17:16
Незнам дали е истина или не,но все пак ме съмнява,но определено ти става гадно само,докато го четеш.

Viktoriq_
10-26-2006, 17:18
Една найстина разтърсваща история , найстина ... Само се моля да е плод на нечие развинтено съзнание , а не истина ! Потресаваща е !

6_sense
10-26-2006, 17:27
qvno vichki nie chakame da oznaem istina li e...

tedinkata_
10-26-2006, 17:44
lele mnogo tujnooo :(

PerfectStrang3r
10-26-2006, 18:14
Тъжно е, но едва ли е истина :(

DeSsY`
10-26-2006, 18:16
Леле, ужас! :? :cry: Но едва ли е истина. Е, може и да е. Наистина е много тъжно..

HopeLesss
10-26-2006, 19:01
Как може да се самоубиеш само защото имаш СПИН... Все пак в днешно време се намира лекарство за всичко и дай боже един ден да открият и за СПИН. Въпреки това мисля че разказа не е истина... ДАНО!

Sazi
10-26-2006, 19:01
Are be kajete istina li e :( Mnogo e tejak toq razkaz.Samnqva me da e istinski ama vse pak....ujasno e ebasi tragediqta :smt010

АТАКАБГ
10-26-2006, 19:45
То си личи,че е измислица. Толкова ли сте прости? :lol:

anichkaaa
10-26-2006, 19:53
Една найстина разтърсваща история , найстина ... Само се моля да е плод на нечие развинтено съзнание , а не истина ! Потресаваща е !

Opredeleno mnogo tujna istoriq :(

ssiimmoonna
10-26-2006, 20:00
leleeeeeeeeeeeeeeeee :shock:

SlasHDaFiveNine
10-26-2006, 20:47
потресаващ разказ....лелеее ако е истина простооо......
и все пак тоя разказ учи на 2 неща
1:Не вервай на лекар...скивай ко стааа от една лекарска грешка
2:Най добрия приятел на човека е не кучето а гумичката
8-[

hforce
10-26-2006, 20:58
suglasen sum s gornoto mnenie za 2te pouki
ina4e mnogo obi4am takiva raskazi to4no za6toto sa tujni i posle ti e zduhano cela no6t sled kat pro4ete6 takuf razkaz imam 1 takuf v pc-to sega 6te si go suhrana i tozi

eto go tozi ot pc-to mi (http://hforce.hit.bg/123/razkaz.doc)

мариела
10-27-2006, 09:59
do avtorkata tova istinski sly4ai li e да това найстина се е случвало няма за кво да пускам измислени теми много тъжно но това е живота

NaDuFcHe
10-27-2006, 10:07
Neznam dali e istina ili ne no e super ujasno..napravo me pobiha trupki dokato go chetqh ujas..

NiKOLAN
10-27-2006, 10:46
много филми много чудеса

Nadelina
10-27-2006, 11:11
Ujason! :( :( :(

DiabolicAngel
10-27-2006, 11:38
Доста гадно :smt010

kobrichka
10-27-2006, 11:59
доста тъжно :smt010

cS_LaMeRkA
10-27-2006, 12:35
А-а-а-а :shock: Мно0о0о0о0о тъжно!!! Хора внимайте ко пишете бе, има хора с чуствителни сърца! :( Много кофти - ужас! :cry: Дано НЕ е истина! :cry:

10-27-2006, 14:10
Тя стоеше на брега на морето останала единствено с мислите си .. мислеше отново за него!Колко го обичаше само .. Мария искаше да върне времето назад,искаше да докаже любовта си,искаше отново да почувства любовта .. топлината му!Въздишаше дълбоко .. и не усещаше студа,не виждаше тъмнината,не чуваше блъскащите се вълни в скалите - за нея нищо не съществуваше!Всичките й познати и приятели и казваха да го забрави .. да продължи напред ,защото любовта на нейните години не била истинска .. но тя знаеше,че не е така!Точно любовта на едно още невинно и неосъзнато дете на 16 години беше много повече от всичко останало,тя значеше прекалено много за нея .. затова тя не искаше да го забрави!Не!Не искаше да го забравя! ..
Тя се осъзна чак когато звънна телефона й .. :
-Миме,къде си бе?- .. беше майка й.
-Ами .. тук .. на брега съм!Защо?!
-Притесних се за теб,миличка!Прибирай се вече .. стана късно и е студено .. - каза майка й.
-След малко!-каза Мария и затвори.
Стана и се запъти към Гошо.Искаше да му каже вече всичко в очите .. искаше да му каже,че го обича .. че не може без него .. че той за нея е нещо различно ..
-Здрасти!Гошо тук ли е?
-Да .. Но .. не мисля,че иска да те вижда точно в този момент!-отвърна майка му.
-Защо?Какво се е случило ..?
-Ами .. просто той .. няма да има сили да го направи!Той те обича,но не иска да страда!По-добре е така .. не мислиш ли?
Очите на Мария се насълзиха .. Как той ще я обича и ще страда .. какви ги говори майка му? ..Искаше й се да крещи!Да изкрещи на целия свят,че не издържа повече .. как всичко се гради толкова трудно,а се разваля за секунди .. ЗАЩО?!
Тя нямаше сили .. и просто си тръгна!А защо фактически се разделиха .. защото са се изхабили чувствата им ли?Или пък защото той обичаше друга .. НЕ!Ами защо тогава .. защо трябваше да и каже,че не могат да бъдат заедно вече? ... Дори и причината не се разбра .. Мария беше просто съкрушена!Тя не искаше да вижда никой!Не искаше да живее повече .. не си заслужаваше .. и тя го знаеше!
* * *
След месец .. Тя се вдигна на крака .. но естествено не напълно.Тя още съжеляваше за случилото се .. още тъгуваше безбожно много ..Беше изоставила приятелите си .. беше останала напълно сама - тя искаше така! .. Беше Понеделник и тя се прибираше от училище ..Случайно видя майката на Гошо .. и сякаш огъня в сърцето й,който тлееше .. пламна отново!Тя се затича към нея .. но .. видя една ужасяваше гледка - майка му плачеше .. и повтаряше .. "Защо?"
-Какво има ..?-уплашено попита Мария.
-Защо .. Миме .. Защоооо ..?!?!!?!
-Какво .. какво защо?
-Моето малко момченце .. той .. той .. вече го няма .. -само успя да каже жената .. и заплака горчиво.
-Как така вече го няма .. заминал ли е .. какво има?!Кажете ми!-Развика се притеснено Мария.
-Не! .. Не .. той почина!Гошо вече не е сред нас .. и никога повече няма да го има! ..
В тези секунди в които чу това .. Мария усети как сърцето и спря .. как не й достигаше въздух и започна да се задъхва .. и .. припадна.
Събуди се във болницата .. и отново видя тези тъжни очи,който щяха да я преследват много дълго време - очите на Майката на Гошо..Потънали в тъга .. зачервени от сълзите стичащи се без спир .. и дълбокия поглед .. който казваше само едно - "Защо на Гошо .. А не на мен?"
-Защо сте тук?-попита Мария.
-Искам да говоря с теб!Трябва да си направиш изследвания .. за СПИН!
-Какво?!Но .. защо?
-Аз казах на Георги .. да те остави!Той беше болен от СПИН .. и не исках и ти да се разболееш!Искам да ми кажеш имали ли сте сексуален контакт .. И искам да ми кажеш истината!-каза майка му.
-Не!-Мария излъга..
Тя не искаше даже и да си го помисля .. Как щеше да реагира майка му ако разбереше .. а майка й?!А самата тя.. как .. не!Тя не можеше да има СПИН!
* * *
-Ало .. обаждам се за резултатите! - каза Мария.
-Да .. Името моля ..
-Мария Георгиева.
-Да .. Ето го .. Ами .. не знам как да ви го кажа .. но .. вие имате СПИН!-чу се от другата страна .. а сякаш идваше от отвъдното ..
Мария веднага затвори телефона!Тя не искаше да умре в мъки!Сега вече знаеше всичко .. знаеше защо са се разделили с Гошо .. знаеше,че ще умре .. знаеше .. че искаше да го направи сега!Изведнъж!Без болка!Без мъки!Беше сама .. и когато осъзна това .. тя се запъти към банята ..
Когато отвори вратата .. веднага в очите й се наби ножчето за бръснене на баща й ..Но не .. тя не искаше да го използва за смъртта си - това беше клише!
Излезе на терасата и видя опънатите въжета .. простора за дрехи на майка й,който беше извън терасата .. развърза едно от въжетата и го върза около врата си .. доста стегнато .. качи се на парапета .. и без да се замисли дори скочи .. Трупа й висна точно пред прозореца на съседите й .. чуваха се само крясъци .. от съседите .. и от майка й която излизаше от магазина .. А в същото това време ..
-Семейство Георгиеви .. моля оставете саобщение след сигнала ..
-Станала е някаква грешка .. Извинявам се отново .. Но .. Нямате СПИН .. Надявам се да ви успокоих .. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Този разказ е истински въпреки на някои не им се вярват но тяхна работа аз само пиша за да видите докъде води грешки на другите

BunnYY_f
10-27-2006, 14:37
:smt022

siXt_senSe
10-27-2006, 14:59
Само един тъжен разказ ми трябваше,за да ми доскапе настроението

leko_otkachena
10-27-2006, 15:30
dobre razbrahme che e istina,no ne e nujno da se puska temata shtoto taka sichki se sduhvat inache razbiram che iskash da razkajesh no... :smt010

teenage_drama_queen
10-27-2006, 16:14
:smt010 :smt010 :smt010 ......

miloto_girl_4e
10-27-2006, 19:51
Леле ... това как ме сдуха ... ужас :cry: :cry: :cry:

Da_Bitch
10-27-2006, 19:55
Аз бих го измислила по-добре! Абре хора замислете се малко..нереално е. Та тоя на колко е бил за да умре.. той треа да е хванал СПИН на 11... А пък и ако беше станало , телевизията нямаше да го пропусне ;р

EcLipSeR
10-27-2006, 20:01
наистена е много тъжен разказа.. но само да вметна когато си правиш иследване за спин никога не ти го казват по телефона винаги е на място в болницата кадето са ти го правили по простата причина че не се знае какво ще е реакцията и дали ще има някои до теб.. и аз си правих стана за 10 мин точно ..

KuReC
10-27-2006, 20:11
KAK MOJE DA SE PODIGRAVASH S TAKOVA NESHTO ???
estestveno che e luja

macka123
10-27-2006, 20:26
леле насълзиха ми се очите....
господи....защо го има това
дори това да не е реален случай...това го има....наистина го има
защо хората не се пазят????

nasty_f
10-28-2006, 10:51
Lele,mn tujna istoriq :smt010 ...Napravoo nz,zaradi edna lekarska gre6ka kakvo e stanalo.Ako znaeh koi e toq "lekar" s udovolstvie bih go ubila :evil:

10-28-2006, 12:36
tva istina li e naistina ako e istina napravo me trogna mn 4e kogat go pro4etoh mi stana gadno :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 iskam da razbera dali e istina

babi_girl
10-28-2006, 13:01
boje shte se razplacha. tova naistina e mnogo trogatelna istoriq. dani ne se slu4va na nikoj

10-28-2006, 13:09
tva mi pomogna da osaznaq mn ne6ta ... blg na avtorkata ... :-s

nikinkaaa
10-28-2006, 13:15
Лелел ужас горкото момиче :smt010 Наистина много тежак разказ

MeTaLcHeNcE
10-28-2006, 13:18
tva mi pomogna da osaznaq mn ne6ta ... blg na avtorkata ... :-s

i az blg na avtorkata 6toto i az osaznah symata my i ne6ta i ot men blagodarq

BeBcHeTo
10-28-2006, 13:55
тфа истина ли е :?: :!: :?:и на мен ми е интересно
и на мене

MeTaLcHeNcE
10-28-2006, 14:17
dano ne e istina

10-28-2006, 15:17
ТО Е ОЧЕИЗВАДНО ,ЧЕ Е РАЗКАЗ!!

Angel_Girl
10-28-2006, 16:34
леле насълзиха ми се очите....
господи....защо го има това
дори това да не е реален случай...това го има....наистина го има
защо хората не се пазят????
Ще ти кажа защо не се пазят, защото за тях е по-важно 20-30 минути да се накефят на телата си, да им е кеф, а без презарватив чувството е съвсем различно. Те предпочитам плътта, а не живота си.

I_ve7o
10-28-2006, 18:19
o boje :(((( koga e stanalo tova :smt010 izob6to istina li e..DANO NE E .... prosto ako razberete 4e imate kakvato i da e bolest borete se ne se predavaite!i ako q verno bog da prosti momi4eto i mom4eto :(( :smt010 :smt010 :smt010

10-28-2006, 18:22
Прочетох го.Нито ми е тегаво нито нищо.АхАХха ЖЕНИ МОЛЯ ВИ от такова нещо не се натъжавайте просто .....

Jenninka
10-28-2006, 19:00
наистена е много тъжен разказа.. но само да вметна когато си правиш иследване за спин никога не ти го казват по телефона винаги е на място в болницата кадето са ти го правили по простата причина че не се знае какво ще е реакцията и дали ще има някои до теб.. и аз си правих стана за 10 мин точно ..

Единствения извод който можете да си направите от това е да използвате презерватив!Стига де...Как на някой може да му харесват такива разкази,не знам.Да си прережеш вените след тва...Не съм повърхностна,мога смело да заявя,ама все пак!1во,че звучи нереално(ова,че потелефона съобщават ,че момичето има СПИН и след тва ,че бъркат резултата.не може да се сбърка такова нещо.)2ро-скапва настроението!

Obitax
10-28-2006, 19:15
tva da ne sa prikazkite na 6eherezada samo 4e po osavrameneni :?

PR0
10-28-2006, 20:19
dori i da ne e istina e vuzmojno da se slu4i(DANO NE SE SLU4VA DE)

10-28-2006, 21:53
Разказа не е истина!!!!
А на всичкото отгоре е откраднато от тук :smt011 :http://www.stih4e.com/forum4e/index.php?topic=15401.0

Scarabey
10-28-2006, 22:42
Толкова е тъжно,че сдухах кашоните отсякаде...Дано на никой не се случи :?

The`G_i_r_l
10-29-2006, 00:45
Найстина е доста тъжно ама мен ме съмнява да е истина..а пък дори да е,е доста поукрасено
Аз имам една тетрадка с такива разкази.Има един,който се казва "Момчето с черни дрехи".Адски е тъжен.Колкото и пъти да го чета ми потичат сълзи. :smt089
П.П. Това със самоубийството на момичето от разказа беше много ефектно.. :mrgreen:

e_l_i_z_a
10-29-2006, 07:11
пфффф.....да бе .... :lol: по-весели разкази нямате ли да пишете?Или ако ще са тъжни,поне да бъдат по-смислени.... :wink:

sweet__bitch
10-29-2006, 08:24
Naistina e mnogo tajno :(

No_LiMiTe^f
10-29-2006, 08:49
Само докато четах и цялата изтръпнах!Дори и да не е истина е много потресаващо и тъжно!

olive_oil
10-29-2006, 10:26
мн тъжноооо.тя дори няма спин

10-29-2006, 11:00
Ako nqkoi ima oshte takiva istorii da dade link pls

10-29-2006, 11:01
[ МНЕНИЕТО БЕШЕ ИЗТРИТО ]

DeSsY`
10-29-2006, 11:26
Ако си го писала ти - браво! Но не ми се струва реален, може да се е случило нещо подобно и да е поукрасено, но точно така няма как да стане.. все едно е извадено от филм.

assd
10-29-2006, 19:23
кво е тва бе? аз не съм чел толко през живота си, я съм зидаро-мазач

ZHIKATA
10-29-2006, 21:12
offff nz na poslednoto izre4enie iztr1pnah totalno interesno mi e samo dali tova e istina :?:

Puhi88
10-29-2006, 21:22
Не знам дали е истина , ама за малко да се разплача ....

sweety_hope
11-16-2006, 22:51
Ne znam dali tova e vqrno,no az se ujasix-kakva tragediq samo.

Miss`LoVe`
11-17-2006, 07:41
Tva e mn gadno,ma ne mi se verva da e istina,daje kraq malko zvu4i kato vic,ne mislite li ? :(

sexy_tigar4e_MM
11-17-2006, 08:06

bobre we aide tozi koito go e pisal da kaje istina li ili ne ?????????????????///// ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

e_l_i_z_a
11-17-2006, 10:21

bobre we aide tozi koito go e pisal da kaje istina li ili ne ?????????????????///// ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Научете се веднъж завинаги да четете целите теми,преди да отговаряте!(Изключение правят темите-игри,които не са в този форум.) :wink:

{Sweety_f}
11-17-2006, 10:57
това е мн трогващо....

panterata
11-17-2006, 23:13
не е истина естествено.. тфа е някаф си разказ и да тъжен е..

ScHiZoPhReNiC
11-18-2006, 11:40
oh .. dobre 4e v4era si pravih spin test i e otricatelen .. ina4e shteshe me hvane paranoiata :D

Shadow_Walker
11-18-2006, 13:30
Ох само на мен ли ми се струва, че този разказ е повърхностен?Започва добре, но някак към края е доста глупав...а самият край е направо откачен...
Не знам, защо някъде из темата беше написано, че всичко това е истина...защото това според мен не е.Никой нормален човек няма да се обеси така изведнъж...

Fresa
11-18-2006, 16:00
Леле тази история е найстина тъжна

ELiTyYy
11-18-2006, 16:28
:smt010 мн тъжно..

aDa_Na_tFoq_Rai
11-18-2006, 16:38
ni6to 4udno da e istina. Nima bolnite ot SPIN nqmat gadjeta??? .... po lo6oto e 4e nikoi ne e zastrahovan ... Pazete se!!!

AngelWithBlackWings
02-23-2007, 19:47
Хм..
Историята е потресаваща! Харесва ми как си започнала, но мисля че ако засилиш малко на по-травмиращите моменти, ще направиш разказа още по-интересен. Имаш стил, имаш усет към нещата.. Браво! Но мисля, че ще се получи по-добре ако премислиш края, ако го направиш малко по-вълнуващ, а не просто ей така колкото да го свършиш..

П.с Не вярвам да е истина, такива неща се случват на 2/100% и все пак, не можем да сме сигурни, но самият разказ ми се струва нереален.

Digital
02-23-2007, 21:08
Що ли няма да го прочета. :lol:

krusha
02-24-2007, 08:09
МалиЛЕЕе ДАнО Не Е ИсТИнА ДаНУуУу ,... Мн ГаДну .. :{

JoeBanana
02-24-2007, 08:14
староооооо :mrgreen:

pampers
02-24-2007, 09:49
потресена съм...ужас... :smt010

Violenza
02-24-2007, 10:01
Ох само на мен ли ми се струва, че този разказ е повърхностен?Започва добре, но някак към края е доста глупав...а самият край е направо откачен...
Не знам, защо някъде из темата беше написано, че всичко това е истина...защото това според мен не е.Никой нормален човек няма да се обеси така изведнъж...
Напълно си прав.
А и не ми се струва, че е истина.
То ако всеки можеше да се обеси на простора...

pr0blemnata
02-24-2007, 10:33
МалЕеЕ ужас .. гледала съм го и в други сайтове обаче за тфа не е много новичак ...

Kraken
02-24-2007, 10:52
Кофти...

JuSt_A_vErMiN
02-24-2007, 12:19
въхххх ужас...аз незнам какво да кажа,дано да не е истина,историята е ужасно потресаваща... :smt010 :smt010 :smt010

carevi4noto_momi4e
02-24-2007, 13:16
въхххх ужас...аз незнам какво да кажа,дано да не е истина,историята е ужасно потресаваща... :smt010 :smt010 :smt010

Y4u/\u6Te
02-24-2007, 13:32
;( BASI AKO E ISTINA .....MN E TUJNI4KO...MN GADNO

Allmighty
02-24-2007, 14:27
Гласа на разума

Характерът на въпросният ТЕСТ за спин е такъв, че подобна грешка не може да се получи:
1. Технически операторката не може да направи грешка, би проверила около 1000 пъти и тогава да се обади.
2. Тестовете за спин са "полеви", т.е. резултатите излизат бързо. В България не можеш да си направиш тест за спин и да ти казват резултатите по телефона.

По-важното:
От спин не се умира за 1 месец!
От спин не се умира в мъки!

За капак: Моля ви се, кое въже за простор ще издържи 40-50кг ?? За какво е вързано това въже и ако е вързано в единият край как е направила примка ???

До хората, които пишат тези истории и мислят, че са гениални автори и са създали нещо значимо:

Обесването е сложен процес, който изисква добро изчисление за да може да се пречупи гръкляна. Това не е никак лесно да стане, а ако не се получи, човекът ще се души достатъчно за да бъде спасен в тази ситуация.

:---) :---) :---) :---) :---) :---)

02-24-2007, 14:47
потресаващ разказ....лелеее ако е истина простооо......
и все пак тоя разказ учи на 2 неща
1:Не вервай на лекар...скивай ко стааа от една лекарска грешка
2:Най добрия приятел на човека е не кучето а гумичката
8-[
Ха! Стани ти лекар като знаеш толкова много бе! Да те видим ще ти е лесно ли да си се учил седем години и прочие и прочие, и да се учиш още толкова до края на живота ти. Да знаеш че толкова много хора са загинали в ръцете ти, без да можеш нищо да направиш. Да са те обвинявали постоянно, че си тъпак, изрод, такъв, на когото не може да се вярва и прочие и прочие и прочие и прочие!!! Така де - нямам право да влияя на ничие мнение, затова млъквам. =/ А иначе разказа е много хубав, но начинът по който е написан края не ми харесва. Тоест завършека - да, но самият край... Как лекаря казва, че имало грешка и точно в последния момент и т.н. не ми харесва, просто не е доизкосорено. *лично мнение*

fillis
02-24-2007, 16:20
maiko mila opazi ot takova ne6to samo da ne e iztina za6toto jalkoz atozi zaguben jivot i za tazi zagubena lubov

LO6IQ
02-24-2007, 16:21
Много е тъжен . Гадно ти става дори докато го четеш . Това истина ли е ?

BUBU_to4ka_TO
02-24-2007, 16:24
izvoda: IZPOLZVAITE PREZERVATIVI :!: :!: :!:

Ice_Queen
02-24-2007, 16:24
Напълно разбирам момичето от историята... само че аз..някога загубих човек от катастрофа..и ме е яд на моменти че не съм умряла с него...

LO6IQ
02-24-2007, 16:35
То това ,че не е вярно знам , но ми стана супер тъжно и ми идваше да заплача от това което прочетох ... затова хора позлваите ПРЕЗАРВАТИВИ !!! за предпочитене дурекс

ThePainIsReaL
02-24-2007, 16:40
Вече съм го чела .. наистина ми действа потискащо идеята за случващото се .. а не толкова начинът , по който са предадени събитията .

sladkish1991
02-25-2007, 18:26
mn gadno ama mn,dano da ne e istina :(

{Sweety_f}
02-26-2007, 08:36
наистина мн трогва....само че и мен ме съмнява да е истина...

Tempestjuji
02-27-2007, 07:34
На лекар и на гуми не трябва да се вярва :roll:

stra6no_sexy
02-27-2007, 20:04
:smt010 :smt010 :smt010 :smt010

02-27-2007, 20:13
Гласа на разума

Страхотна логика :)
Не е истина но е много добро! чак се разплаках :)