View Full Version : all or nothing
Здравейте на всички.Аз съм нова във форума по принцип редовно го посещавам но не съм се регвала. Значиии наскоро бях изрправена пред дилема както на повечето хора в живота се случва.Трябваше да избера с кой да бъда от двамата човека които обичам повече от всичко на света.Просто неможех да реша кой повече и кой по малко.Някой ме съветваха да избера единия по съвест.други пък ми казваха да оставя и двамата.С единия сме заедно от година и половина близо с другия се познаваме от 3 месеца...и какво да правя в крайна сметка немога да съм на двама човека.но немога и да избера.
още размишлявам и какво да направя?кажете ми имете ли мнение и ако да - какво?
leko_otkachena
10-26-2006, 17:21
napravo shte ti kaja slushai sureceto si!!
Обичаш ги и двамата еднакво? Тз, не е възможно. Със сигурност обичаш единия повече от другия, така че послушай сърцето си.
{sweet4e}
10-26-2006, 19:09
Еми ако смяташ,че обичаш и двамата...има лесен начин да разбереш-тоест два де.Единият е да послушаш сърцето си...което казваш,че е на едно мнение и за двамата.Вторият е да прецениш кой повече те заслужава.Кой се е пожертвал повече за теб и кой повече държи на теб.Аз мисля така.Надявам се тва да ти помогне
а замисляла ли си се, че този с когото си вече от година и половина до някаква степен ти е омръзнал - познаваш го, знаеш навиците му и реакциите му в определени ситуации. и в едни момент ти се приисква нещо ново, един напълно непознат характер, който всеки миг да те изненава. може би именно това намираш в новото момче и нещата са далеч от истинската обич.
помисли над това ;)
MmMMmMmMm mnogo interesno godina i polovina vqrnost i ne ste si omruznali i 3 meseca fr. breiiiii awe az ti kaam da si s toq det go poznaa6 ot 3 meseca ...
No_LiMiTe^f
10-26-2006, 19:40
napravo shte ti kaja slushai sureceto si!!
И аз мисля че трябва да го послушаш!То най-добре ще ти подскаже!Но аз лично залагам на сериозния ти приятел,защото с него си свикналаи после много ще ти е трудно да го забравиш!