View Full Version : >>> Ami ako......
Lub0pitna
10-26-2006, 20:30
Ami ako pravq sex predi cikala mi da e svarshil savsem ? :-k Imam predvid 2dena primerno predi da mi se izchisti savsem... to togava ne teche krav kakto momichetata znaqt... i mi e lubppitno da znam.Ta kakvo shte kajete? I kakva e vazmojnosta da zabremenieq eventualno (vapreki predpaznite sredstva - prezervativi) ?
No_LiMiTe^f
10-26-2006, 20:38
Прочети темите за това че по време на овулация е най-опасно!През останалото време също има голяма вероятност-независимо кога е!Пък и щом е с презерватив кво ти пука?!
Abe poprincip veroqtnosta e mn malka, ama defakto vsi4ko se slu4va...
krem4et0
10-27-2006, 06:44
СЛабо вероятно е да си в овулация тогава,ама знае ли човек. И за кой път да го повторя-забременява се,когато има ОВУЛАЦИЯ и 12 часа след нея.През останалото време НЯМА годна за оплождане яйцеклетка!!!!!
sladka_kuchka
10-27-2006, 07:34
ne mislq che si sgafila no za vseki sluchai si ima testove za taq rabota :)
NE si bremenna be spoks ;[
dudeto_sy
10-27-2006, 07:56
Както гласи поговорката "Нищо не се знае"!
profesor Dre
10-27-2006, 08:53
Moje da se zabremenee. Vqrno 4e e po-trudno, no sigurno ne ti se riskuva. A moga da ti kaja 4e sam go pravil s priqtelkata si po vreme na mezzis i na mene ne mi pre4e. no na tvoq 4ovek moje i da mu pre4i.
MrAsNiKa
10-27-2006, 08:58
Ще оцелееш :twisted:
Малка е вероятността да се забременее, аз ли4но съм правила секс без презерватив то4но така - 2 дена преди да ми свърши и ми се размина ма кви нерви бяха, не е истина. Така 4е не си заслужава да рискуваш [-X
Абе то никакъв проблем няма,щом го правите с презерватив. и възможността да забременееш е малка, ама знаеш ли каква луда касапница става?Ние нали сме го правили по време на менструация. Шоу голямо. Ама първо хубавичко му го навлажи със слюнка, защото особено като взима да ти спира, не си хубаво овлажнена и можеш мн гадно да се протъркаш. А пък ако е в първите дни, няма нужда да му го навлажняваш толкова, ти самата си течеш отдолу. Кръвта овлажнява, все пак. Много добре даже.