View Full Version : DNEVNIK
go6eto_lud
10-27-2006, 07:10
hora kajete kak da izgorq dnevnika ili da go skriq semi e edno samo kajete za6toto misleh da pala staqta na direktora s botilka palna s alkohol i daq zapalq i da e metna prez prozorece ama nestava ima reshetka!!!
доколкото знам тая информация от дневника я има и на друго място,така че унищожението на дневника ти няма да ти помогне,а ако те хванат ще те изключат.съветвам те да не се занимаваш с глупости. [-X
{_^PaS$IoN`KiSs^_}
10-27-2006, 07:55
доколкото знам тая информация от дневника я има и на друго място,така че унищожението на дневника ти няма да ти помогне,а ако те хванат ще те изключат.съветвам те да не се занимаваш с глупости. [-X
i az sum na sushtoto mnenie =D>
NaDuFcHe
10-27-2006, 08:08
Axaxaxa nqma go izgonqt v 7mi kals tochno predi da zavurshim kashirahme dnevnika na pokriva na daskaloto i nikoi nishto ne kaza..vsushnost buchaha de ama nikoi ne sa izkluchili...A inache vzimash si go v chantata i na trugvane ot school v nqkoq kofa malko po daleche ot school go palish i mqtash..i si gotof...no tova che informaciqta q ima i na dr mqsto q vqrno i nqma d ati pomogne osobeno mnogo
i az sum na sushtoto mnenie =D>
:!:
Простащината
10-27-2006, 17:28
еи земи го хвърли в кенефа пъхаш го в дупката и се испикаваш на него нема проблем [-o<
Цветущи идеи имаш!Ако някой те изпорти или някой учител те види мисли какво да правиш,щото...
Lideto{}`
10-27-2006, 19:33
Spored mene nqma smisal,shtom q ima informaciqta na drugo mqsto :wink: a ako te hvanat... kofti stava :(