Влез

View Full Version : как мислите

jek
10-27-2006, 19:46
значи искам да попитам дали е гадно.значи когато сам по хавлиа ми се отбелязал как лекое ми е штракнал пениса и ба6тами да види

Pimki
10-27-2006, 19:48
че какво правиш при башта си по хавлия

ELyTu
10-27-2006, 19:56

и аз бих те попитала същото :D

10-27-2006, 20:03

и аз бих те попитала същото :DТрудно е да си тъп! Като излизаш от банята е много вероятно да минеш покрай баща си! Вие да не би да си имате собствена баня за вашата стая?

Pimki
10-27-2006, 20:06

и аз бих те попитала същото :DТрудно е да си тъп! Като излизаш от банята е много вероятно да минеш покрай баща си! Вие да не би да си имате собствена баня за вашата стая?
пхахаха облечи се в банята подсоши се оправи се там че чак тогава излез бее глупчо :smt005

tX
10-27-2006, 20:07
значи искам да попитам дали е гадно.значи когато сам по хавлиа ми се отбелязал как лекое ми е штракнал пениса и ба6тами да види
Залагам си топките, че баща ти е виждал пишка и преди.
Дори всеки ден вижда една конкретно.
Що те притеснява това, че ще види как твойта стърчи ?! :-s

Тоя случей ми напомня за момичетата дето започват да им растат цици и те се прегърбват само и само да не им личи... все едно са прокажени.
Пък те просто хора... будали. :|

10-27-2006, 20:21
пхахаха облечи се в банята подсоши се оправи се там че чак тогава излез бее глупчо :smt005първо съм момиче и реших да отговоря на тъпите ви отговори на тъпия въпрос на момчето. второ е много неудобно да се оправяш в банята, пък и нали за това е хавлията, за да можеш да излезеш от нея макар и мокър.. ако се "подсушаваше" човек в банята, защо изобщо са измишслени хавлиите?

No_LiMiTe^f
10-27-2006, 21:00
пхахаха облечи се в банята подсоши се оправи се там че чак тогава излез бее глупчо :smt005първо съм момиче и реших да отговоря на тъпите ви отговори на тъпия въпрос на момчето. второ е много неудобно да се оправяш в банята, пък и нали за това е хавлията, за да можеш да излезеш от нея макар и мокър.. ако се "подсушаваше" човек в банята, защо изобщо са измишслени хавлиите?

Хаха!На същото мнение съм!