Влез

View Full Version : Obicham te????????????????????????????????????

stefaniq_pld
10-28-2006, 13:04
ta iskam da vi razkaja moqta istoriq..po princip nikoga ne sym se zadyrjala s edno mom4e..imalo slu4ai v koito sym podstypvala adski sme6no i glupavo s mom4etata...za koeto sega syjalqvam..sys sega6noto mi gadje ne6tata sa po razli4ni..ne be6e liubov ot pryv pogled...bqhme edna godina mn dobri priqteli..zashtoto sme ot edno u4ili6te..nqma spor ,4e e edin ot nai-hubavite v dakskaloto..i nqma kak da ne go haresa6..e az naistina go haresah..no kakto haresvah drugite..ve4e sme dosta vreme zaedno..i az opredeleno sym vliubena..za6toto s nego se polu4i syvsem razli4no..non stop sme zaednoo..posleqno sme ili v tqh ili v nas..naistina go obi4am..strah me e da ne go zagubq..samo pri misylta mis e nasylzqvat o4ite!..ta predi nqkolko meseca mu kazah 4e go obi4am..a toi se namusi i kaza"ne o4akvai i az da ti kaja sy6toto za6toto ne sym vliub4iv" =; :( ot tova mn me zabolq..adski mnogo..no prodyljavah da go obi4am stra6no mnogo :( ..kogato be6e golen se grijeh za nego..po celi no6ti sym visqla s nego..za da mu pravq kompaniq za6toot ne moje da zaspi ot taz hrema..toi qvno mn ocenqva6e tova,za6otot vseki pyt kogato mi kazva6e da zaspivam mu kazvah"4e iskam da sym s nego i 4e ako iskam moga da zaspa..no ne iskam"ot togava ne6tata mn se promeniha..toi razbra kolko dyrja na nego..i sled edna besynna no6t toi mi kaza,che me obicha :shock: ..i se prosylzi..mno se raz4uvstvah..no ne moga da povqrvam na dumito zashtoto toi sam mi kaza che ne e vliub4iv..iskam da vi pitam..vyzmojno li e naistina da me eobiknal?pls bez kritiki za pravopis..iskam prosto syvet! :)

cS_LaMeRkA
10-28-2006, 13:11
Възможно е :-)

PaChanGa_GiRl
10-28-2006, 13:14
А според мен наистина те обича. Той ти е казал, че не е влюбчив, но явно в теб той е видял човек, на който може да се разчита, човек на който да се облегне. И може би не ти е казавал "обичам те", защото е смятал, че ти си едно момиче, едно от всичките и думите "обичам те" са много силни, но сега той е осъзнал, че ти заслужаваш да ги чуеш.
Иии подкрепям те, за това каква приятелка си!
Айде Успех!

10-28-2006, 13:16
100% vazmojno ;)

MeTaLcHeNcE
10-28-2006, 13:21
А според мен наистина те обича. Той ти е казал, че не е влюбчив, но явно в теб той е видял човек, на който може да се разчита, човек на който да се облегне. И може би не ти е казавал "обичам те", защото е смятал, че ти си едно момиче, едно от всичките и думите "обичам те" са много силни, но сега той е осъзнал, че ти заслужаваш да ги чуеш.
Айде Успех!

i az sam na su6toto mnenie

MalKa_BLuDnica
10-28-2006, 13:50
vliuben e macko \:D/ a 4estito :smt008

bugnat
10-28-2006, 14:13
ае и аз смятам че те обича човека .. но имам 2 тези и малко ще ти се сторят странни ама може и да се окажат верни .. защото при мене беше така де ...
#1 ... може да ти е казал че не е влюбчив ... това го гледам по този начин не за да убеди тебе а за да убеди себе си .. да си каже 4е е рано за да може да каже 4е те обича .. и от там подкрепям едно от другите мнения ... видял е че може да ти разчита и че си заслужава да е с тебе
#2 ... ще ти разкажа историята сама си прави изводи .. седях си на плажа едно момче .. не беше в българия а на един плаж в италия ... бяхме групичка ама ние си се отделихме късно на плажа и си говорехме ...по някое време тя ми каза че ме обича .. аз да си призная честно забих зашото я познавах от няколко дни //....после допълни че ме обича само защото така като си говори с мене съм бил единствения човек с който е успяла да получи един смислен разговор и да и вляза в положението като се опитвам да разбера какво и е .... само да добавя че момичето си имаше приятел

извиняваи ако не си чула това което искаш

BeBcHeTo
10-28-2006, 14:15
Вазможно е

koalka
10-28-2006, 14:19
Защо да не е възможно?Нещата може да са се променили и постепенно да те е заобичал.Аз ти предлагам да не се терзаеш за излишни неща-той е бил искрен според мен,а и се е разплакал.По-добре да се радваш за вас и да си щастлива,отколкото да ти е гадно и да се съмняваш.

white_chik
10-28-2006, 14:23
Според мен наистина те обича.Просто,като е видял колко жертви правиш за него и как му се отдаваш безрезервно е осъзнал колко много те е обикнал и не го е казал насила,а му е дошло отвъре.Поне така мисля.

MoHuTo
10-28-2006, 15:26
и според мен те обича \:D/ ,но може би не е ти е казал по рано защото не е бил сигурен нз

He3HauKa
10-28-2006, 15:28
Estestveno che e vazmojno!Kak nqma da obichash chovek koito se griji za teb i te pazi,pravi vsi4ko zaradi teb i naistina te obicha ... Ne se pritesnqvai sig sam che ti si uspqla da go nakarash da se vlubi ! :smt050

nikinkaaa
10-28-2006, 15:30
1000000000000000000000000% вазможно :wink:

Angel_Girl
10-28-2006, 16:24
Айде Успех!
Така е. Любовта идва постепенно и явно е дошъл момента, в който той е осъзнал, че те обичаи че значиш много на него.

Viktoriq_
10-28-2006, 18:54
да според мен е възможно да е найстина влюбен в теб ...

FrankTheTank
10-28-2006, 19:22
Не просто възможно, дори сигурно би било меко казано. Аз съм правил същата грешка да твърдя, че трудно се привързвам, но винаги идва моментът, в който осъзнаваш, че не просто си излъгал всички, ами дори самия себе си. Точно в този момент осъзнаваш колко много всъщност обичаш дадения човек, който ти е помогнал, съзнателно или не, да си промениш мнението. Що се отнася до конкретния случай бих искал да ти кажа, че са малко хората, които биха казали това, по този начин, по който разбираш, че наистина е така!

KuReC
10-28-2006, 19:48
Dont Worry !!! Be Happy !!! chestitu i da pocherpish :P

VeSna
10-29-2006, 10:30
И според мен найстина се е влюбил ;) поздравляния за хубавата връзка =D>

cskamoni4ka
10-29-2006, 10:33
Възможно е,разбира се!

fire_spark
10-29-2006, 10:58
Според мен наистина те обича.Просто,като е видял колко жертви правиш за него и как му се отдаваш безрезервно е осъзнал колко много те е обикнал и не го е казал насила,а му е дошло отвъре.Поне така мисля.
i az taka mislq O:)
radvai se na liubovta vi vmesto da se pritesnqva6 za takiva ne6ta!!!

DeSsY`
10-29-2006, 11:21
Осъзнал е какво има и може би, че не иска да те загуби. Кой знае какво си е мислел през тази нощ.. но няма от какво да се безпокоиш, мисля че е бил искрен. :)

IKisseDAGirL
10-29-2006, 14:10
напълно възможно е, дори мисля, че си е точно така :)

това, че не е влюбчив не значи, че все пак никога няма да може да обича, просто при него стават по-трудно нещата
а когато ти е обяснил, че не може просто така да каже "обичам те", ти е станало гадно, но всъщност би трябвало да се радваш, защото е бил искрен с теб и не е изрекъл думите напразно :wink:

а сега, когато вече знаеш, че те обича, трябва да си сигурна в думите му, тъй като е доказал, че ако не го мисли, не би казал това :-)

Cherlotte
10-29-2006, 14:31
Ами да, разбира се, че не само е възможно, ами и сигурно. Може би просто не е искал да ти казва нещо, за което не е бил сигурен, а с течение на времето, всички жертви, които си правила за него, а и предполагам растящите му чувства към теб през цялото това време са го убедили, че наистина те обича и че е крайно време да ти го каже. Много е хубаво това, че не те е засипвал от самото начало с любовни обяснения, че признанието е станало толкова спонтанно и е било толкова искрено. Така че се радвайте на споделената си вече и на глас любов. :wink:

Ice Princess
10-29-2006, 14:36
а сега, когато вече знаеш, че те обича, трябва да си сигурна в думите му, тъй като е доказал, че ако не го мисли, не би казал това :-) [/b]

Еми така си е :wink: Сега какво може повече да направите, освен да се радвате на любовта си :smt008