View Full Version : Moderated:Не знам как да говоря с едно момиче..
Много е тъпо знам ама проблема е в това че нз как да говоря с едно момиче какво да му кажа, просто като видя момиче и забивам и се чудя как да се държа.Страх ме е да не се държа като идиот и т.н.
Кажете нещо незнамз какво да правя.
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
nikinkaaa
10-28-2006, 17:38
Трябва да се отпуснеш :wink:
Трябва да не ти пука чак толкова и да държиш естествено,защото ако почнеш да се притесняваш момичетата ще го усетят.
fire_spark
10-28-2006, 17:45
a ti vs16nost na kolko si godini????????????
ina4e mislq 4e prosto trqva da se otpusne6 i da se d1rgi6 taka kakto vinagi se d1rgi6 s priqteli i tn,ne e nugno da se pravi6 na mnogo 4aroven i golqm svalq4 za da si padne po teb! uspeh!
Polin4eto
10-28-2006, 17:45
Като момиче ти го казжам - ами дръж се с нея като с момче...е малко по-нежно. Пускай смешки, момичетата харесват това :) , ама не тъпизми. И само не се прави на гъзар! :smt018
На 15 години съм и не става въпрос само за едно момиче , говоря въобще почти със всички момичета , притеснявам се какво ще си помислят за мен при всяка казана дума и дали няма да ме сравняват с други . Просто се държа така и нз как да се отърся , а пък всички ме знаят така.
ami pyrvo se otpysni..i se drys estestveno \:D/
Пич ти питаш за говорене по принцип или за свалка ,тоест да говориш с тях ,за да се получи нещо след това???
BeBencEto
10-28-2006, 18:01
momichetata ne sa neshto po razlichno ot priqtelite ti...taka che deistvie!!!
BeBcHeTo
10-28-2006, 18:03
Отпусни се и бади себе си....апак после не6тата 6те се подредят..
druj se estestveno budi sebe si i da ne ti puka za posledstviqta :smt016
fire_spark
10-28-2006, 18:09
razbiram 4e moge da ti e trudno,no v kraina smetka pove4eto hora se pritesnqvat kak 6te gi vidi protivopologniq pol,taka 4e tova e nap1lno normalno. naistina se opitai da vigda6 momi4etata s koito govori6 kato priqteli,po tozi na4in bi trqvalo da se otpune6.osven tova momi4etata s16to se pritesnqvat taka 4e spoko :wink:
sladka_kuchka
10-28-2006, 19:19
ako ne si otpusnesh prosto zabravi da svalish momiche slushai me kvo ti kazvam 8-[
delfin4eto
10-28-2006, 19:20
Не се притеснявай , чак толкова.Спокойно ,и момичеатата са хора,не хапят.Дръж се естествено и не се паникиосвай.И не мисли само за това, какво могат да си помислят от това, което ше кажеш-това не означава , че трябва да говориш глупости и простотии. Казваш каквото ти е на сърцето ,и толкова.
FrankTheTank
10-28-2006, 19:48
Като за начало трябва да разбереш, че когато пред теб стои момиче, не стои нищо повече от едно обикновено момиче, един човек! Оттам нататък всичко е импровизация, за която разбира се трябват и някакви умения, които пък от своя страна се постигат с ПРАКТИКА. Практиката е майка на всичко. :lol: :wink:
emi samo si pomisli che kat si sa vkuchenil sa durjish kat idiot kak da te haresat kat mulchish kat pukal i kaash po 1 duma na 10min otpusni sa i si gotoff
Пич,така като гледам в темата не ти дават съвет,а ти казват изтърканата фраза 'бъди себе си',която на практика не значи нищо и няма приложение (и смисъл).... Ето съвет от мен - просто като започнеш разговор с момиче приеми,че тя не е кой знае какво и че не е с нищо повече от теб. То си е така,но притеснението,което изпитваш е породено от това,че да речем тя е готина и ти мислиш,че не си достатъчно готин за нейно гадже,не си на нейното ниво. Приземи и нивото,доколкото можеш. Дори от началото на разговора я бъзикни леко (не да я обидиш де),шегувай се,бъди забавен и не само че тя няма да помисли,че си под нивото и,а даже ще започне да ти се кефи,да те чувстват като неин човек (нба нейното,а и на по-високо ниво). Пък ако имаш късмет и правилна техника (а и визия де,квото и да си говорим и това има значение),току виж и за гадже си я хванал. ;)
с езика на тялото - ляв, прав и ъперкът
predstavi si 4e e mome4e i vs 6te e ok :D
Не е много лесно..Незнам защо другите претупват така нещата. Според мен неможе хоп-троп и вече да се отпуснеш и да станеш некаф готин. Тва общуването с нежния пол си е направо изкуство..Трябва да знаеш във всеки един момент какво е позволено да кажеш, как точно, с какъв тон и т.н. Бляя..Сложно е.. трябват ти тренировки. Като за начало като решиш че ще си говориш с хубаво момиче не го възприемай като бъдещо гадже. По-скоро си приказвай с него като с приятелка..намери си повече приятелки, сприятелете се, правете си услуги..ще усетиш начина, подхода, отношението им към теб, какво им харесва и какво не. След което при разговор с бъдещото ти гадже, т.е. целта няма да се притесняваш толкова. После не бързай да я сваляш от веднъж,а постепенно. И сам ще усетиш шансовете си и накъде биеш чрез начина си на комуникация. Просто ти трябва да си говориш повече с момичетата както беше изписано тука те са наистина хора, макар и доста привлекателни някои от тях :) Просто като си говориш с едно момиче за начало не си го представяй без дрехи и като цел за връзка. Така няма да сполучиш ;) Успех 8)