View Full Version : Вапрос относно пениса и дали това е нормално
Искам да питам нормално ли е 13 годиншно момче да има 15-16 см пенис. Искам да питам това малко или много е? Демек голям или малак ми е щото един приятел му е 16-17 см а е на 16 години , смятах че тои бавно се развива сега смятам че аз бързо се развивам не знам кажете вие кво смятате? голям , малак или среден е ?
ПС: Дебелината не знам колко е. Не съм мерил
ами ако можеш да си говкараш отзад с тоя размер значи не е на добре, щото значи че си гей
Абе според мене си бая надарен за 13-годишен. Ма не се радвай много - може да спре да ти тасте и да останеш н 15 см. Но ако продължи, след 2-3 годинки може да ми се обадиш :P :oops: :-D
Waffen-SS
10-29-2006, 19:48
Искам да питам нормално ли е 13 годиншно момче да има 15-16 см пенис. Искам да питам това малко или много е? Демек голям или малак ми е щото един приятел му е 16-17 см а е на 16 години , смятах че тои бавно се развива сега смятам че аз бързо се развивам не знам кажете вие кво смятате? голям , малак или среден е ?
ПС: Дебелината не знам колко е. Не съм мерил
Объркал си в мерната единица-Да се чете "мм" не "см"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Абе според мене си бая надарен за 13-годишен. Ма не се радвай много - може да спре да ти тасте и да останеш н 15 см. Но ако продължи, след 2-3 годинки може да ми се обадиш :P :oops: :-D
що уролог ли си
Waffen-S ХАХАХА нищо не е объркано сичко в СМ - САНТИМЕТРИ :D
assd не е толко голем да стигне до там
miloto_girl_4e
10-29-2006, 20:10
:arrow: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=26616