View Full Version : Защо винаги искаме това,което не можем да имаме?
Защо винаги ще се случи така че ще се влюбим в неподходящият човек,така ще се получи,че той или си има приятелка,или не изпитва чувства към вас,а го харесвате адски много,той е всичко за вас,а не ви обръща никакво внимание.Защо става така,защо се влюбваме в неподходящите?Когато си влюбен не мислиш че се нараняваш(ако мом4ето е заето ве4е) и 4е той не ти обръща внимание и си играе с 4увствата ти,но въпреки всичко го обичаш с цялото си сърце и не можеш да спреш да го обичаш,макар да те наранява.Защо се влюбваме,защо си играят с чувствата ни,защо страдаме за хора които не заслужават сълзите ни,защо след всяко щастие следва мрак и тъга ... Защо обичаме изобщо :?: :?: :?:
Защото любовта никога няма да бъде разгадана.. Защо се влюбваме!? Защото никой не е съвършен и неможе вечно да е сам, а се нуждае от човек който да го допълва. Защо обичаме? Защото сме хора..защото имаме нужда от това..защото както ти, аз или всеки друг има нужда от обич. Колкото до несподелената любов..Няма човек който да командва чак така чувствата си - "Днес ще се влюбя в този, утре в друг" и т.н. Тези неща не стават по воля.. Не случайно е казано "Ако искаш да отмъстиш на някого пожелай му да се влюби" Аз бих добавил несподелено, т. като според мен няма нищо по-прекрасно от това да си влюбен (стига и другият да отвръща на чувствата ти). И не се отнасяй така към най-прекрасното чувство на Света..Сега или си ефектирана че някой не ти е вързал или че неможеш да го имаш..Когато "магията" се получи сама ще си отговориш на въпросите..За всеки отговорите са индивидуални ;) Don't worry, Be Happy 8)
Jessika_MG
10-29-2006, 20:14
Защото когато вече имаме това, което искаме то не ни изглежда достатъчно привлекателно и дори не можем да му се насладим. После търсим новия обект на желанията ни и се измъчваме, че не е при нас..и така все се борим, за да угодим да желанията си, а всъщност нищо не печелим :evil:
BeBcHeTo
10-29-2006, 20:27
Защото живота е гаден и несправедлив
gorskata_feja
10-29-2006, 20:28
Защото това е живота.. И защото така ни е писано... :::
tzzz az se vlubvam samo v momicheta koito mi pokazvat che ne me haresvat i nqmat nishto kum men.. pri takoa polojenie.. naprao trupkata ot vutre e.. na max.. pochvam da se obqsnqvam kolko q obicham i t.n.t .. i v momenta v koito i tq kaje che me haresva zagubvam vsqkakvi chustva.. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) mnou tupo..
tzzz az se vlubvam samo v momicheta koito mi pokazvat che ne me haresvat i nqmat nishto kum men.. pri takoa polojenie.. naprao trupkata ot vutre e.. na max.. pochvam da se obqsnqvam kolko q obicham i t.n.t .. i v momenta v koito i tq kaje che me haresva zagubvam vsqkakvi chustva.. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) mnou tupo..
браво, е тва е яко. утре ще пробвам с ватманката докато пътувам в 9-ката
zashtoto v prirodata ni e da iskame tova koeto ne mojem da imame
Но от несподелената любов боли,а фактически ние сами се нараняваме като се влюбваме в неподходящите хора ](*,)
Но това не го определяш ти..Нито аз..Немога да ти кажа не се влюбвай в Пешо, влюби се в Гошо. Така сме устроени..това чувство не е разгадано..Никой незнае защо се влюбваме както и никои незнае в кого ще се влюби нито пък може да се влюбиш насила. Тва е положението. Ние не определяме в подходящ или в неподходящ човек ще се влюбим..Но има и друг момент, човека в когото си влюбен винаги е прекрасен, съвършен и т.н. Именно защото го обичаш той е идеализиран. Замисли се при теб не е ли така или просто здравия разум надделява над чувствата ти?
защото така сме устроени - забранения плод е най-сладък! колкото повече едно нещо се отдалечава от нас и разбираме, че не можем да го притежаваме, толкова повече се стремим със всички сили към него, макар и с риск да бъдем наранени
Inn0c3nCe
10-29-2006, 22:38
Вече са ти отговорили... показала си, че може да те има и той е изгубил интерес.
Mikohito
10-29-2006, 22:58
Tова е просто неизбежна част от живота на всеки един от нас да се влюбваме да бъдем щастливи,след това да страдаме и накрая отново да бъдем щастливи.Не винаги но доста често хората от които сме привлечени и влюбени излиза,че не са подходящи за нас но това е живота неможе винаги да бъдем щастливо влюбени и любовта ни да бъде споделена.Но какво да се прави неможем да спрем сърцето си и да му забраним да се влюбваме просто нестава,а колко лесен щеше да е живота ако го можехме.Хрумва ни в един момент,че искаме да се влюбим в някого щракаме с пръсти и готово вече сме двойка с човека който сме си избрали но нестава тоя номер.Когато се влюбим неможеме да направим нищо единствено имаме шанса тя да бъде споделена и от отсрещната страна или поне човека да е готов да рискува да бъде с нас.
PrIqTeLkA_oT_AdA
10-30-2006, 00:17
O:) Tova e jivota da se boriz za tova koeto nqma6! A na vuprosa "ZA6TO" vsqko ne6to iska tova deto lipsva .. i ti go iska6 za6toto go obi4a6 i ti go iska6 za6toto znae6 4e to4no togava nqma da go ima6 .. i ti nali ? E eto za6to pravimsi nqkakvi izvodi koito ni se struvat nevuzmojno da se sbudne jelanieto ni -E AZ NE SMATAM TAKA,OSTAVI GO ZAMALKO DA ZNAE 4E TE E ZAGUBIL 6TE TI4KA ..ILI 6TE E ZLQP ZA TEB I NE TE ZASLUJAVA!!! Ei tova smatam po tozi vupros.Pravih gre6kata da ti4am samo i edinstveno pi edin .. i ostavih go zamalko i toi poo4na da me tursi a 2 godini sum ti4ala kato luda sled nego be6e Slqp za men naranqva6e me no toi ne znae6e .. tova ne mu puka6e za men .. e sega toi ti4a seda nego go boli kato me vidi s drug .. Izvoda .. iskame tova koeto nqmame,polu4im li go ve4e ne ni intersuva sled kato e na6e ve4e.. az ne smatam 4e vinagi ne go iskame 6tom e na6e oba4e se gubi interesa posle .. eto za tova smatame 4e e gaden jivota i tn .. Bye mila i uspeh ne pravi su6tata gre6ka ne si zaslujava !
Защото живота е гаден и несправедлив
...А когато свърши - умираш. :?
Ами и на мен ми се е случвало да не мога да имам някои неща,но те са толкова дребни,че вече не си ги спомням.НО най-важното нещо според мен го имам,а именно любовта на единственото момче за мен.Той също имам моята и това ме кара да живея,да съмч щастлива,да знам,че във всеки един момент има човек до мен,който ще ме подкрапи.
То иначе е хубаво да си влюбен ала бала,прекрасно е,но когато те наранят губиш всякаква надежда,става ти кофти,боли те за човек който не заслужава вси4ки тези страдания и тогава се питаме Защо го обичам,защото ме наранява ли,защото страдам за него ли? Но не можем да си отговорим на всички въпроси :?
sweet__bitch
10-30-2006, 09:29
#-o Sadba :roll:
PerfectStrang3r
10-30-2006, 17:48
Забраненият плод е най - сладък. Просто природа... така сме устроени :)
Защото сме тъпи и не оценяваме това което имаме,а като го изгубим искаме да върнем времето назад и да поправим грешката си,но уви ...
Забраненият плод е най-сладък и докато не го вземеш за себе си не се отказваш,а после губиш интерес към него и така се получава едон безкраен кръговрат
Evil_ChilD_f_
10-30-2006, 20:57
Ми така е живота е гаден но някои хора се борят до дупка и накрая остават доволни от цялата работа (но не винаги става за съжаления) Аз съм адски влюбена в един вече 9 месеца за сега съм постигнала само забивка ще виидим кво ще стане по нататък ...
Но мамка му живота,любовта ... SUX :smt009 :smt009 :smt009
Sexapilna_kukla
10-30-2006, 21:02
Avtorkata na temata,da ne bi da imash nqkakva nespodelema liubov.....Spodeli :wink:
Evil_ChilD_f_
10-30-2006, 21:12
zashtoto v prirodata ni e da iskame tova koeto ne mojem da imame
Mda ... Nai mnogo ti lipsva ne tova koeto e dale4 ot teb a tova koeto e blizo no ne moje6 da ima6 :smt089 :smt089 :smt089
Ем да имам си гадже и той знае че съм хлътнала до уши в друго момче което никога няма да е мое(с приятеля ми бяхме мн добри frs и той знаеше за вси4ките ми чувства към другото мом4е),защото си има приятелка излизала съм с него но само тва а съм адски влюбена в него но нямам никакви шансове,за това мразя любовта,защото винаги боли,макар сега да съм с гаджето ми аз още оби4ам другото мом4е и постоянно мисля за него и ме боли защото знам 4е не мога да го имам а го искам от все сърце... шанс :smt010
Sexapilna_kukla
10-30-2006, 21:24
Mmm dosta gadna situaciika,no takuv e jivota.....a puk az kakvo da kaja....
При теб каква е ситуацията?
Sexapilna_kukla
10-30-2006, 21:36
Pri men e mn po-slojna situaciqta,no ne mi se obqsnqva vuv foruma...ako iskash LS shte ti pisha
InSatIabLee
10-31-2006, 07:38
Защо винаги ще се случи така че ще се влюбим в неподходящият човек,така ще се получи,че той или си има приятелка,или не изпитва чувства към вас,а го харесвате адски много,той е всичко за вас,а не ви обръща никакво внимание.Защо става така,защо се влюбваме в неподходящите?Когато си влюбен не мислиш че се нараняваш(ако мом4ето е заето ве4е) и 4е той не ти обръща внимание и си играе с 4увствата ти,но въпреки всичко го обичаш с цялото си сърце и не можеш да спреш да го обичаш,макар да те наранява.Защо се влюбваме,защо си играят с чувствата ни,защо страдаме за хора които не заслужават сълзите ни,защо след всяко щастие следва мрак и тъга ... Защо обичаме изобщо :?: :?: :?:
Zashtoto, ako v jivota nqma prepqtstviq, togava kakav e smisala da jiveem?! Ne moje vsichko da e nared vse pak. Trqbva da ima i bolka, i shtastie, i lubov, no ne vinagi vsichko stava ot parviq pat :smt016
kobrichka
10-31-2006, 14:40
защото докато имаш нещо ти не го оценяваш,а едва когато го загубиш разбираш че си имал всичко за което някога си мечтал,но понякога го разбираш прекалено късно и няма как да си го върнеш :smt010 а и както знаете чуждото винаги е по-добро и по-желано
lady_bird
10-31-2006, 15:58
nepostijimoto vinagi e bilo kato magnit. vseki iska tova,koeto ne moje da ima. ne stava vupros samo za lubov,stava vupros za vsi4ko,tova e edin stremej kum dale4noto i nepostijimoto. za tova nqma obasnenie,to e prosto fakt,taka sme ustroeni. :)
BeBcHeTo
10-31-2006, 16:01
защото докато имаш нещо ти не го оценяваш,а едва когато го загубиш разбираш че си имал всичко за което някога си мечтал,но понякога го разбираш прекалено късно и няма как да си го върнеш :smt010 а и както знаете чуждото винаги е по-добро и по-желано
съгласна
Мога да ти дам хиляди обяснения,но в тях винаги ще има парадокс,защото просто не искаме и не можем да проумеем,че не сме създадени само и единствено за щастие! O:) Трябва да вкусиш от всичко,за да станеш истински силен човек - и от любовта,и от болката,и от щастието,и от сълзите.Сега страдаш,но след време ще срещнеш нов човек,с който чувствата ще са споделени и ще се получи нещо хубаво.Спокойно,ще приживееш сегашното разочарование от любовта,после ще го забравиш и накрая ще разбереш колко глупава и безсмислена е била цялата тази врява за едно момче,което не знае какво губи,като не те иска! :wink:
защото винаги гледаме хорското примерно жената на някои друг или нещо друго :(((((((((((((
Krem4eto
10-31-2006, 17:09
Защо съм в подобно положение?!!!!Аз го обичам,а той явно не... :smt010 няма си приятелка ,но нз защо и той самият не ми каза едн истинска причина :(
summer_04
10-31-2006, 17:10
Защото това е живота..
suglasna sum!:)
Живота е гаден,колкото и да се опитваш да си щастлив в един момент всичко се разпада.Когато загубиш някой чак тогава разбираш колко го цениш а не можеш да го върнеш :smt010
FiRe_LaDy
10-31-2006, 19:31
Em shtoto trqa ni e gadno !!! Shtoto tai e ustroen shibaniq svqt.Dea znam .... ako nqkoi moje da kaje s tochnost shto .. ama edva li!
Viktoriq_
10-31-2006, 19:55
няма отговор на това ... ако искаш някой да ти каже защо обичаш ... е мяма да стане ... !!! Но се замисли ако не обичаше , ако нямаше чувства то какво щеше да остане от теб ... само секса ли в една връзка ... !?
темата за секса е отделна,тва няма нищо общо с него :? са говорим за несподелената любов и за мъката и тъгата след всяка любов :cry:
еми сега си наранена и мислиш че няма любов,стегни се момиче.любовта е навсякаде около теб,просто трябва да се огледаш и да я потърсш,ще я намериш а колкото за тъгата права си но всяко зло за добро O:)
Za6toto ne sme se nau4ili da cenim tova koeto imame.I za6toto 4ove6kata priroda e takava,vinagi da se stremi6 kum drugoto i nedostijimoto.
защото живота е гаден,аз съм в подобна ситуация и не знам какво да правя,отчаяна съм.След всяко щастие следва мрах и тъга :smt010
Slave4You
11-01-2006, 15:23
Защото това е живота..
\:D/
Защото животът нямаше да е интересен ако нямаше несподелена любов.Нямаше да е интересен ако всички се обичаха.Като четете това сигурно си викате че има момче до мен което ме обича и аз него и т.н. и за това не пиша сърцераздерателен отговор. Да ама не.Просто за близо 3 години свикнах с несподелената любов :smt009
Забраненият плод е най-сладък и всички се стремим към него ... :-s
Black_Cat
11-03-2006, 19:46
emi Pami nali znae6 "Vsqka golqma radost posle se pla6ta s golqma muka" predi ne go vqrvah no sega go znam ti znae6e predi kolko bqh 6tastliva s ...... (ti znae6 koi) 4e dori i s edno mom4e koeto sega e v tozi forum( toi moje bi 6te se seti i 6te mi se ismee... ) no nastina e taka ve4e si znam 4e ako v momenta sam na 7moto nebe sled izvestno vreme 6te sam v 7miq ad.... :smt010
iskamTe_vednaga
11-03-2006, 21:54
защото забраненото е най-сладко
Права си,но то си остава забранен плод и нищо пове4е,не можеш да го имаш :smt010
macka123
11-04-2006, 09:25
супер добре те разбирам
цяло лято бях така
но след всяко зло идва добро
сега съм с едно момче
вече около 10 дни
и ми е мн готино с него
супер мил е
а момчето което цяло лято ме нараняваше...
бяхме най добри приятели
слде което се скарахме и не си говорехме
на последъм си казваме здравей
ще се оправиме и с него
но имай надежда
:):):)
успех
но имай надежда
e ква надежда да имам,имам си гадже, а искам друг,който е зает и не мога да го имам,и всеки ден го виждам и го обиквам пове4е и пове4е а нямам шанс да съм с него :smt010 боли :smt010 а не мога да го забравя ](*,)
Еми шанс,не винаги имаме това което искаме,за това трябва да се борим за любовта си,колкото и невъзможна да изглежда :wink:
защото така сме устроени - забранения плод е най-сладък! колкото повече едно нещо се отдалечава от нас и разбираме, че не можем да го притежаваме, толкова повече се стремим със всички сили към него, макар и с риск да бъдем наранени
:smt023 \:D/ Damn baby all I need is a little bit , a little bit of this ,a little bit of that ...
insomnyc
11-07-2006, 20:09
щот сме тъпи
хаха изби рибата.Кефиш пич!