Влез

View Full Version : Проблем с момиче помогнете моля Ви

viva_man
10-29-2006, 21:35
Значи момичето е по голямо от мен с 2 години с нея се познавам я много от одавна но до скоро не можех да и кажа че я харесвам.Обаче един ден сабрах кораж и казах че много отдавна я харесвам тя ми каза че и тя изпитва някакви симпатий към мен нещата леко полеко почнаха да се нареждат срещах ме се и т.н и в един момент я попитах искаш ли да има нещо по сериозно между нас и тя ми отговори че незнаела аз и казах еми ок като разбереш ми кажи това стана преди 3 седмици и от тогава нито тя нито аз съм и званял кажете как да постъпя

Shogi
10-29-2006, 21:39
Еми..потърси я..Потърси отговор на въпроса си..не оставяй нещата така.. Все пак те интересува нали така? Искай и обяснение на думите й..Щом е казала че ще си помисли значи трябва да ти отговори. Чакаш вече доста време, а според мен това е нещо доста елементарно и не изискващо особено време за решаване. Все пак не става дума за любов и за някакви чувства от нейна страна а само за "симпатии" както ти каза. Или те мота или просто е забравила затова :) Попитай я..Имаш право ;) Пък каквото стане :) Успех 8)

iiirish
10-29-2006, 21:39
това, че през този период тя не те е потърсила не говори добре за теб. явно отговора й ще е отрицателен, но просто се опитва да го отдалечи максимално във времето, защото разговора ще й е неприятен.
но след като тя не се обаждя, тогава обади й се ти и я покани да излезете като предварително й кажеш, че ще говорите за вас. така тя поне ще е подготвена когато се срещнете. успех ;)

viva_man
10-29-2006, 21:46
благодаря много за отговорите и саветите ще ви послушам дано има успех
:D

10-30-2006, 07:05
vij sq,zavisi ot momi4eto!ako e svqstna i mila zna4i ima naistina 4uvstva kum teb!oba4e az imam 1 fr deto e hlutnal po 1 godina po-golqma,oba4e tq e kurva i spi s 19 godi6ni makar 4e e na 13.ta tq mu kazala 4e imala nekfi simpatii,koeto si e 4ista luja...ako izleze s nego 6e bude samo za broikata!ako e takaa i tvoqta lubima ne se habi hi4!ae pojelavam ti da e purvata!uspeh

adinka
10-30-2006, 10:41
potarsi q.az sam f i bih postapila kato neq.bih iz4akala m da me potarsi.tova 6te govori dobre za teb.tq 6te razbere 4e naistina darji6 na neq i si otgovoren.uspeh.