View Full Version : Раздяла!!!
Ледено сърце
10-29-2006, 23:18
Ходя с приятеля ми вече много време(3г.и отгоре)Но вчера в irc той ми каза че иска да се разделим за около 2 седмици.На въпроса ми защо го иска.Той каза че така щяло да е най-добре и за двама ни.Питах го дали е напълно сигурен и той каза да.Каза ми че ме обича докато му отговоря вече имах ignore.Сега се страхувам повече от всичко че повече няма да го видя и че това ще е краят..Случвало ли ви се е на вас подобно нещо?И какво според вас значи това? ](*,)
Ами според мен може да зна4и 2 неща.
1во може да иска да си по4ине малко,да се отпусне да забрави за вси4ко
2ро може да иска време да обмисли ситуацията,и предполагам че ще стигне до заключение да скъсате,искренно се надявам да не е така
Много гадна ситуация,но странно защо точно за 2 седмици а не за по малко или пове4е,явно има нещо ... но сигурно и ти самата не знаеш какво.Дано нещата се оправят,успех [-o<
Lorraine
10-30-2006, 05:13
Съгласна съм с горното мнение.
Jenninka
10-30-2006, 05:29
Ще повърна като гледам аватара на горното мнение...
и по темата: Сългасна съм с 1вото мнение,но може да си е харесал някоя друга и да види как ще потръгне м/у тях може би..Дано да не е това!Но в повечето случаи след такива залитания момчето се осъзнава,че иска момичето ,с което е имало дълга връзка,че тя му е давала всичко,че най-пълноценен се чувства с нея,че тя най-много го обича и че не може да бъде същото с никоя друга...Тоя вариант в повечето случаи свършва така.
Много тъпо е постъпил като не ти е дал обяснение.Ако е решил ,че иска да остане сам и че иска да отдъхне малко,би ти го казал в прав текст,се пак ходите 3години и сте достатъчно близки ,за да си кажете подобно нещо.За това си мисля ,че е това,което казах по-горе.Изчакай 2седмици,предполагам,че това ще са най-мъчителните седмици в живота ти,но...Ако след 2седмици не каже нищо,го потърси и поискай обяснение!Не е вид унижение това,не го приемай като такова!Стискам палци да се оправите!
Ами не ми се е случвало,но определено ще се замисля за какво го казва.Вариантите са много-може да не е сигурен в чувствата си,да си е харесал друга и т.н.Това където го е казал по чат,е трявало да ти го каже лично.Поискай да се видите лично и да ти каже точната причина за временната ви раздяла...поне аз така бих поискала.
CVETELLINA
10-30-2006, 07:24
Ами случвало ми се е,ние ходехме сравнително по-малко време от вас..но както и да е.Мисля че му трябва време да си събере мислите,може би не е сигурен в чувствата си..може да има друго момиче,но едва ли щом ти е казал че те обича..Дай му малко време да си обмисли чувствата и дано после нещата станат по-хубави..Но все пак не забравяй, "Една ваза счупи ли се веднъж,колкото и да я лепиш,никога няма да е същата"..Но все пак успех :wink:
BeBcHeTo
10-30-2006, 07:31
Ами според мен може да зна4и 2 неща.
1во може да иска да си по4ине малко,да се отпусне да забрави за вси4ко
2ро може да иска време да обмисли ситуацията,и предполагам че ще стигне до заключение да скъсате,искренно се надявам да не е така
Много гадна ситуация,но странно защо точно за 2 седмици а не за по малко или пове4е,явно има нещо ... но сигурно и ти самата не знаеш какво.Дано нещата се оправят,успех [-o<
напълно съгласна съм с тебе
vlubenata :}f
10-30-2006, 07:52
spored men ne moje prosto taka 4rez 4ata da se razdelite nameri go i govori s nego za6to e stignal do tova re6enie
3 години са наистина много време. време през което чувствата могат да охладнеят, да се загуби тръпката или да се появи друг човек... абсолютно всичко е възможно. може би той не е искал да ти обясни каква е точно причината поради факта, че не е искал да те нарани със истината. но тя рано или късно ще се разкрие и тогава ще боли повече.
според мен е хубаво да го потърсиш. ако не успееш в чата, по телефона или чрез някой приятел, тогава отиди там където учил или работи за да се разберете окончателно и в крайна сметка ти да си наясно със положението
Ходя с приятеля ми вече много време(3г.и отгоре)Но вчера в irc той ми каза че иска да се разделим за около 2 седмици.На въпроса ми защо го иска.Той каза че така щяло да е най-добре и за двама ни.Питах го дали е напълно сигурен и той каза да.Каза ми че ме обича докато му отговоря вече имах ignore.Сега се страхувам повече от всичко че повече няма да го видя и че това ще е краят..Случвало ли ви се е на вас подобно нещо?И какво според вас значи това? ](*,)
Аз постъпих ,както той е постъпил с тебе .След около два месеца осъзнах какво изпивам към него и се събрахме отново.Може би връзката ви е била монотонна и го е задушавала по някакъв начин .Поне аз се чувствах така ....Моя съвет е да изчакаш времето да покаже .
Виж сега какво ще ти кажа , вие все пак ходите от от около 3 години , за 3 г малко или много партньорите си омръзват ... не се не се обичат, но просто има един навик и привързаност
Възможно е твоя човек да е срещнал някоя девойка ,която да му е върнала "тръпката" ... и за това да иска да скъсате . Но все пак вие сте заедно от 3 години ! Това не е малко време - така че - бори се !
Това поне е моят съвет
Smiley_Girl
10-30-2006, 14:36
Не се чуди защо приятелят ти е решил така - едва ли ще можеш да си го обясниш.Мъжете са с друга логика,много различна от нашата.Изчакай двете седмици и тогава ще разбереш какво става.Не очаквай най-лошото.Стискаме палци :wink:
DevilWish
10-30-2006, 14:46
Hm mi ne mi se e slu4valo.No kogato za izvestno vreme ne vijda6 priqtelq/priqtelkata ti se zasilva jelanieto ti kym nego i moje bi prosto toi iska tova.
rali4ka91
10-30-2006, 14:55
Ами аз мисля,че ако те обича няма да иска да се разделите..знам ли много хора смятат че е добре известно време да не са заедно.Обаче аз не мисля така,щом даден човек е решил да се отдели от теб,за колкото и време да е,мисля чечувства вече няма и това изречение :"Изкам да се разделим за малко." ми звучи като :"Не искам да съм с теб повече" ,ама казано по - меко
PerfectStrang3r
10-30-2006, 17:45
Може би има някакъв проблем, който иска да си разреши сам... знам ли ? Пък и преиода от време е много интересен - точно 2 седмици. не да те отчайвам, ама според мен, ще последва раздяла :/