View Full Version : Помогнете моля!!!
Приятелката ми иска да правим секс постоянно. Правим го по 4...5 часа дневно и тя все иска още и още.... кажете ми какво е това? Не я задоволявам ли, а казва че иска само с мен да го прави. И все пак немога да разбера, защо трябва да ме изхабява толкова :smt010
кофти наистина... купи й 1 кило краставици
hahah ne e 4e neq zadavolqva6 to4no obratnotot e da si spokoen mojebi e nimfomanka nz neq poznavam ama to se znae ako vzeme da iska dokato e vav cikal zna4i e nimfomanka ! =;
Явно е нимфоманка ..... нямам идея, по 4-5 часа пфууу .... :shock: тва е много бе братле .... как издаржашш =D>
qqqq razkrii kva ti e tainata i nei da postigame tvoite 4-5 4asa 4e mn mi e 4udno kak taka stava 6tot mai mai tva sa ako ne gre6e nqkade okolo 9-10 teka :?: koeto e tvarde mn za neq nqma problem ama sled 5-6 pat kak go diga6?
за един тек ми отнема по час,час и половина.... като имаш предвид че се сменя... легло,маса,стол,баня... насякаде....
lifestyle
10-30-2006, 15:47
hahah ne e 4e neq zadavolqva6 to4no obratnotot e da si spokoen mojebi e nimfomanka nz neq poznavam ama to se znae ako vzeme da iska dokato e vav cikal zna4i e nimfomanka ! =;Това за цикъла нещо не го разбрах :-k
Колкото повече го правите, толкова повече й се иска. Поне при мен е така. Незнам говори с нея. Кажи й, че не искаш чак толкова често.
lifestyle
10-30-2006, 16:20
Колкото повече го правите, толкова повече й се иска. Поне при мен е така. Незнам говори с нея. Кажи й, че не искаш чак толкова често.Ама ако момичето е нимфоманка дали няма да вземе да кръшка :-k
Секса се прави от двама души...като не ти се прави,няма да го правиш.