PDA

View Full Version : sex bez menstruaciq

malkoto_tigar4e
10-30-2006, 18:02
zdraveite vsi4ki nai-dobrata mi fr o6te nqma menstruacia a iska da pravi sex. pls kajete mi dali moje da pravi sex?

christina_aguilera
10-30-2006, 18:09
Mи то може ама не е много препоръчително :? Малко е странно да няма цикъл и да иска да прави секс.На колко години е тя ако не е тайна?

10-30-2006, 18:17
Абе деца, за къде сте се разбързали всички?
Има време за всичко...
С какво съзнание го правите тоя секс? Влагате ли нещо в него? Знаете ли изобщо какво правите? Защо го правите?
Пораснете малко !!!

koalka
10-30-2006, 18:20
Тя сигурно е на 13...за какво трябва да бърза,по-добре я посъветвай да не го прави.

SweeT_PussycaT
10-30-2006, 18:46
нали знаете че няма определена възраст за това може и на 15 да е и пак да не и е дошло пък относно това че"можела да е на 13"изобщо не е вярно то ако е така аз съм на 13 и имам цикъл от 4 клас така че няма никакво значение :smt018

maybelline
10-31-2006, 14:43
Това че няма цикъл не я спира да прави секс,стига да е с презерватив,иначе като нищо може да забременее(в случай че яйцеклетката е узряла и евентуално на момичето ще й дойде след 2 седмици).А наистина за къде се е разбързала?Ще има цял живот да си го прави тоя секс.То пък голямата работа да правиш секс...кефиш се все едно си единственият дето го прави...

alkobalko
10-31-2006, 14:45
Това че няма цикъл не я спира да прави секс,стига да е с презерватив,иначе като нищо може да забременее(в случай че яйцеклетката е узряла и евентуално на момичето ще й дойде след 2 седмици).А наистина за къде се е разбързала?Ще има цял живот да си го прави тоя секс.То пък голямата работа да правиш секс...кефиш се все едно си единственият дето го прави...
=D> Напълно съгласна.