Влез

View Full Version : целувка

SRaMeJLiFKo
10-31-2006, 06:38
здравейте,аз съм на 14 години и си хванах приятелка ама незнам как се целува с език и тя ми се подиграва :cry: че немога да се целувам някои ще можели да ми помогне плс

10-31-2006, 06:47
emi pomoli q da te nau4i, na praktika se u4i
ne moje tuka da te nau4ime

assd
10-31-2006, 19:57
импровизация му се вика

Човек
10-31-2006, 20:04
здравейте,аз съм на 14 години и си хванах приятелка ама незнам как се целува с език и тя ми се подиграва

Глей сега, да не обидя теб или нея, ама ако някой ми се подиграва за това че не мога да се целувам айде кажи ми няма ли да е пълна *урва? Не знаеш - какво толкова, дееба? Замисли се, ако наистина те харесваше, щеше ли да ти се подиграва? Мисля, че те върти на пръста си и те прави за 5 ст. Зарежи я. 8-[

No_LiMiTe^f
10-31-2006, 20:10
То тва не се научава-или го можеш или не!Ти й кажи на умната ти приятелка че си имаш свои начин,което не означава че не можеш да се целуваш!

Ashleyy
10-31-2006, 21:11
Според мен ти се подиграва абсолютно неоснователно! Не можеш -->> ще се научиш! Никой не се е родил научен дори тя [-X Само се чудя как я издържаш...ама тва е твои проблем, а иначе в общи линии при целуването с език двамата си долепяте устните и си въртите езиците в устата на другия :wink:

Alira
10-31-2006, 22:16
тая трябва да е супер тъпа за да ти го каже.Никога не се знае дали тя не е тази която не може.Това че се целуваш различно не означава зле.И аз ще ти кажа като другите.заеби я!!! ](*,) =; ](*,) =; ](*,) =;

Faintman
11-04-2006, 10:09
Според мен трябва да ти дойде спонтанно и да изядеш един шамар, но ще си заслужава! Грабни я и да не ти пука за последствията!

Klamer4o93
11-04-2006, 10:43
здравейте,аз съм на 14 години и си хванах приятелка ама незнам как се целува с език и тя ми се подиграва

Глей сега, да не обидя теб или нея, ама ако някой ми се подиграва за това че не мога да се целувам айде кажи ми няма ли да е пълна *урва? Не знаеш - какво толкова, дееба? Замисли се, ако наистина те харесваше, щеше ли да ти се подиграва? Мисля, че те върти на пръста си и те прави за 5 ст. Зарежи я. 8-[
На същото мнение съм \:D/

Atula
11-04-2006, 11:55
Na men purvoto mmi gadje se probva da mi se podigrava, che ne moga da se celuvam i mu reznah kvitanciqta. Moga da ti kaja, che shte se nauchish strashno burzo, naistina si idva estesveno, prosto s poveche trenirovki shte stanesh dobur i shte smaivash mackite :) A i oshte neshto badi nejen, ne se opitvai da stignesh gurloto i s ezik-naistina ima i strastni celuvki, pri koito neshtata sa dosta "borcheski", obache az lichno predpochitam bavno i spokoino, vmesto da se probvat da mi izvadqt slivicite

Пепи Пекторалиса
11-04-2006, 13:36
Зарежи я и разкажи на всички, че й мирише устата и затова си я оставил.

iiirish
11-04-2006, 14:08
аз казах да направим една тема за това как трябва да се целуват хората и тя да стане важна, ама никой не чува :wink: :-D

IdiOtKa
11-04-2006, 17:56
подиграва ти се защото е тъпа !

Bradshaw
11-04-2006, 21:04
Ето един съвет, който ще ти се отрази единствено положително върху бъдещия опит - зарежи приятелката. Намери някоя по-свястна.

assd
11-04-2006, 21:06
Ето един съвет, който ще ти се отрази единствено положително върху бъдещия опит - зарежи приятелката. Намери някоя по-свястна.
най добре гумена - и една дума няма да отрони :lol:

Bradshaw
11-04-2006, 21:11

Откога свързаме целувките с говор и думи? :)

assd
11-04-2006, 21:13

ми откак се правят с уста :lol:

Bradshaw
11-04-2006, 21:14

ми откак се правят с уста :lol:
Мм...ммм! :idea: Умноооо :idea:

Viktoriq_
11-04-2006, 21:27
кажи и да го духа

assd
11-04-2006, 21:31
кажи и да го духа
е може ли от устата на момиче такива думи? тц тц :-D

Drakthul
11-05-2006, 00:44
Зле сте всички ..

Момичето явно се кефи да се целува и иска да го предразположи да си поисква по всяко време целувки ..

Пич, заеби ги тия глупости .. почвай да я офертираш - "ми не знам, аре ся след даскало ша ме учиш, по 3-4 часа" .. лошо ли е а? .. Само си носи някви кърпички, че да забърсваш лигите от време на време ..

Ще се научиш .. ако не с тая - със следващата .. и никога не казвай, че не можеш да се целуваш или няква такава тъпотия .. като стане време за целувка просто бъди естествен .. нещата ще потръгнат от самосебе си ..

DiaboliC
11-05-2006, 01:02
Зле сте всички ..

Момичето явно се кефи да се целува и иска да го предразположи да си поисква по всяко време целувки ..

Пич, заеби ги тия глупости .. почвай да я офертираш - "ми не знам, аре ся след даскало ша ме учиш, по 3-4 часа" .. лошо ли е а? .. Само си носи някви кърпички, че да забърсваш лигите от време на време ..

Ще се научиш .. ако не с тая - със следващата .. и никога не казвай, че не можеш да се целуваш или няква такава тъпотия .. като стане време за целувка просто бъди естествен .. нещата ще потръгнат от самосебе си ..

Т'ва за офертите не е лоша идея, ама я вземи и вкарай оферта за нещо по-сериозно, не за целувка, за да я видиш как ще реагира, и да я видиш колко е отворена, и после да видим кой на кого ще се подиграва....Те тия дето много приказват и много бързо млъкват да ти кажа...

koalka
11-05-2006, 06:41
Доста гадно постъпва като ти се подиграва.Следващият път като почне да ти се подиграва я целуни страстно с език.Набутай го дълбоко в устата и,но все пак бъди внимателен.

ahahaha
11-05-2006, 15:39
detska i e rabotata togava........ :x