View Full Version : DAITE MI S1VET
LuNnIcHkA :)
10-31-2006, 13:06
da vi razkaja na kratko moqta istoriq..zapoznah se s edno momche v chata,sreshnah se s nego i se vlybih adski silno :-({|= toy se prev1rna v nai-dobriqt mi pr,i edinstveniq chovek,na koito vqrvam i imam doverie,no ot skoro zapochnah da ohladnqvam..minaha 5 meseca,otkakto sme zaedno,zal1gvala li s1m se,che go obicham?kakvo mi stava?kak da b1de vs kato predi :(
siXt_senSe
10-31-2006, 13:23
За това дали си се залъгвала или не само ти можеш да разбереш.Това ще ти и помогне да разбереш дали ще може да бъде същото както преди.Но само факта че искаш да се върне това време значи че все пак имаш чувства,които може би не искаш да бъдат забравени
Сама трябва да решиш какво е.Ако чувствата почти са изчезнали няма какво да се залъгваш,най-добре да се разделите.Но не ми се вярва за толкова кратко време,та дори и 5 месеца да се влюбиш и чувствата ти да изчезнат.Незнам....
Sladkata_Nansi
11-01-2006, 13:36
Dali si se zalagvala?Ami za tva,koeto kazva6,4e mn si go obi4ala moje i da si se zalagvala...Moje bi e imalo silno privli4ane,no tva da obi4a6 nqkoi e razli4no ot tva da si privle4ena ot nego!A i za6to sled kato 4uvstvata ti sa zapo4nali da ohladnqvat ti iska6 vsi4ko da e kakto predi? :-k
понякога толкова силно ни се иска да обичаме и да бъдем обичани, че срещаме любовта във всяко привличане, във всяко харесване... може би си се залъгвала, а може би не! може би просто си искала да се чувстваш обичана или любовта просто си е отишла прекалено рано, защото нерядко става и така
Scarabey
11-01-2006, 22:10
Е щом чувствата ти са започнали да охладняват едва ли е имало нещо повече от силно привличане.Според мен ако вече не е същото,нямаш почти никакви чувства по-добе се разделете за да не залъгваш него и самата себе си.А с него можете да си останете пак добри приятели,ако той държи на теб едва ли ще поиска да се държите като двама непознати.