PDA

View Full Version : Станало ли е нещо ..или е само заблуда???

wwe
10-31-2006, 16:57
Ще се опитам да ви обясня подробно ситуацията ми...
значи с приятелят ми правихме секс, или поне така си мисля
На мен ми беше за 1-ви път, но нямаше даже капка кръв(не е възможно хименът ми да е разкъсан преди това, при операция, спорт и т.н..), болка също смея да кажа че липсваше , аз бях много притеснена и нз какво точно се случваше...дали въобще той е проникнал в мен или само така си е мислил.Възможно ли само да си е мислил че го прави, но в същото време да е стигал само до химена без да го разкъсвал?Аз понеже съм неоопитна в това отношение и незнам какво е чувството ...как да го кажа ...Вие при първия ви път почувствахте ли *.....го вътре във вас..?
Извинете ме за глупавите ми въпроси, но съм объркана , девствена ли съм още или не..?
Ще помоля само който ме е разбрал да ми отговори , без присмешки и т.н.

gazarka
10-31-2006, 17:01
mi men parviqt pat mnooogo me bolq i ima6e krav!daje sega go pravih za treti i o6te me boli!neznam kak da ti go obesnq ti ne useti li edno kato....pukvane?razkasvane?malko diskomfort?krav ne e zadaljitelno da ima,a toi kak smqta devstvena li si spored nego?

Ice_Queen
10-31-2006, 17:32
Ха...а при мен имаше само лека болка и никаква кръв! Виж зависи от човека...имам 1 приятелка която изобщо нито я е боляло,нито кръв е имало...направете го пак и тогава ще си покаже кое как и дали!

Barry
10-31-2006, 17:44
stranno e 4e mom4e 6te vi obrazova malko po taq tema no kakvo da se pravi..
Pri nqkoi jeni himenyt e elasti4en i pri pronikvane ne se razkusva no tova ne ozna4ava 4e ne moje da se zabremenee zashtoto himenut se razkusva savsem leko i prez taq malka dup4ica moje da pronikne semennata te4nost.Predpolagam 4e takuf e i tfoq slu4ai tova zna4i 4e himenyt ti 6te se razkusa 4ak pri rajdaneto (i ne se bezpokoi tova ne e stra6no)

IlLuSi0nS`
10-31-2006, 17:59
мен също не ме е боляло, но го усещаш все пак хах

koalka
10-31-2006, 18:19
Много старнно как не си го усетила...аз го усетих.Някои имат късмет и ги е боляло малко,но аз определено нямах и си ме болеше бая,а и кръв имаше.Така че напълно е възможно да е влязъл в теб,но все пак го питай...поне той трябва да е усетил нещо.

vivian
10-31-2006, 18:30
pri men nqma6e krav no baq si bole6e.i az mn pati sam se 4udila dali pak vse o6te ne sam devstvena:)no sled kato go napravite nqkolko pati 6et razbere6.pak i moje pri nqkoi ot sledva6tite pati da se razkasa ako vse o6te ne e

10-31-2006, 18:32
stranno e 4e mom4e 6te vi obrazova malko po taq tema no kakvo da se pravi..
Pri nqkoi jeni himenyt e elasti4en i pri pronikvane ne se razkusva no tova ne ozna4ava 4e ne moje da se zabremenee zashtoto himenut se razkusva savsem leko i prez taq malka dup4ica moje da pronikne semennata te4nost.Predpolagam 4e takuf e i tfoq slu4ai tova zna4i 4e himenyt ti 6te se razkusa 4ak pri rajdaneto (i ne se bezpokoi tova ne e stra6no)

А това значи ли че никога няма да почувствам ****** му вътре в мен преди да роя ако е найстина така?

{Sweet_Dreams}
10-31-2006, 18:44
При всеки човек е различно!Всеки го е изпитал по различен начин!При едни много ги е боляло,при други пък е имало много кръв.При мен лично нямаше нищо!Бях супер предрасположена от приятеля ми.Но преди това бяхме пробвали с пръсти и явно тогава е имало някакво влияние,но пак не ме болеше.Спокойно ще разбереш 2 път вече!

No_LiMiTe^f
10-31-2006, 19:25
Ами съгласна съм и аз че при всяко момиче е различно!Теб не те е боляло,мен ме болеше малко,други ги боли много!При все е различно!Наистина направете го още веднъж и тогава ще разбереш!Но не се притеснявай по-вероятно е да си отворена(освен ако на приятеля ти не му е 5 см.)! :)

krem4et0
11-01-2006, 15:04
Почувствах го определе4но и тялото ми искеше да го изхвърли. мен толкова ме болеше,че не можех да контролирам този инстинкт,но сега не е така. Сякаш не е чуждо тяло,а чест от моето. Може би си с широко влагалище и за това не си осетила знам ли.Аз бях супер тясна,а и сега съм така!

Chiana
11-01-2006, 16:00
Така... Дали ще те боли или не, дали ще има кръв или не, това няма значение! При всеки е различно. И как така не си го усетила в себе си?? :shock: Виж, ако ти го е вкарал, ако сте го правили, значи НЕ СИ ДЕВСТВЕНА! Таа хименът се намира на входа на влагалището, на никви сантиметри навътре не е! Има един или няколко отвора, през които изтича менструалната кръв и вагиналния секрет. Той не е тапа навътре някъде си във влагалището. Пък може и той да е бил неопитен или да му е омекнала пишката, докато го правите. Ама виж, недей да го питаш: "Ти вкара ли ми го?", че много ще го комплексираш нещастния. :lol:

Sensual
11-01-2006, 16:43
One More Try... (Опитайте пак и ще си проличи) :wink:

Cuddly
11-01-2006, 17:22
Ще се опитам да ви обясня подробно ситуацията ми...
значи с приятелят ми правихме секс, или поне така си мисля
На мен ми беше за 1-ви път, но нямаше даже капка кръв(не е възможно хименът ми да е разкъсан преди това, при операция, спорт и т.н..), болка също смея да кажа че липсваше , аз бях много притеснена и нз какво точно се случваше...дали въобще той е проникнал в мен или само така си е мислил.Възможно ли само да си е мислил че го прави, но в същото време да е стигал само до химена без да го разкъсвал?Аз понеже съм неоопитна в това отношение и незнам какво е чувството ...как да го кажа ...Вие при първия ви път почувствахте ли *.....го вътре във вас..?
Извинете ме за глупавите ми въпроси, но съм объркана , девствена ли съм още или не..?
Ще помоля само който ме е разбрал да ми отговори , без присмешки и т.н.

Какво невежество! "Възможно ли само да си е мислил че го прави, но в същото време да е стигал само до химена без да го разкъсвал?" - Хименът се намира в началото на влагалището!!!Как може да не си знаеш собствената анатомия!?! Както каза някой, вероятно твоят е еластичен и поради тази причина не е имало болка и кървене."дали въобще той е проникнал в мен или само така си е мислил." - Никой не може да проникне в теб без да го усетиш!
Как може да си толкова зле, обясни ми!?! Научи си уроците и тогава прави секс! :smt011 Смахнати хора ейй...

wildman
11-01-2006, 17:41
Кви 5 сантиметрови пишки бе хаха хименът е в самото начало на влагалището и пет сантиметра са достатъчни :D я верно парво си научете анатомията плюс тва как може да е проникнал в теб и да не го усетиш абе се едно...

11-01-2006, 20:22
Почувствах го определе4но и тялото ми искеше да го изхвърли. мен толкова ме болеше,че не можех да контролирам този инстинкт,но сега не е така. Сякаш не е чуждо тяло,а чест от моето. Може би си с широко влагалище и за това не си осетила знам ли.Аз бях супер тясна,а и сега съм така!

Айде де пиленце,ела при батко :)

miloto_girl_4e
11-01-2006, 20:26
Оооо, усетих го и още как ...
Болеше ме адски много и кръв имаше...
При теб - или химена ти е разтеглив и не се е скъсал, или май само сте си мислили, че правите нещо... :shock:

tedinkata_
11-02-2006, 14:27
mi men li4no ne me boleshe tolkova mn-ponosima bolka i nqmashe kruv... :arrow: nasitina si e otnositelno za vseki :::

krem4et0
11-02-2006, 19:13
Така... Дали ще те боли или не, дали ще има кръв или не, това няма значение! При всеки е различно. И как така не си го усетила в себе си?? :shock: Виж, ако ти го е вкарал, ако сте го правили, значи НЕ СИ ДЕВСТВЕНА! Таа хименът се намира на входа на влагалището, на никви сантиметри навътре не е! Има един или няколко отвора, през които изтича менструалната кръв и вагиналния секрет. Той не е тапа навътре някъде си във влагалището. Пък може и той да е бил неопитен или да му е омекнала пишката, докато го правите. Ама виж, недей да го питаш: "Ти вкара ли ми го?", че много ще го комплексираш нещастния. :lol:
Първия път аз питах гаджето дали го е вкарал и не се е комплексирал. Просто си беше нормално, след като ни е за първи път и на двамата!

krem4et0
11-02-2006, 19:14

Айде де пиленце,ела при батко :)
А имам си батко да ме "оправя"