Влез

View Full Version : moje li da vi pitam mom4eta ne6too............

mackata222
10-31-2006, 18:09
vaprosat mi e za6to mom4etata darjat tolkova mn na krasotata kato si izbirat gadje.Primerno purvo gledat vun6nosta i ako e nqkva po pulna i ve4e nestava-- za6to???

MUhahah
10-31-2006, 18:24
Защото е по-пълна ::D

IlLuSi0nS`
10-31-2006, 18:29
vaprosat mi e za6to mom4etata darjat tolkova mn na krasotata kato si izbirat gadje.Primerno purvo gledat vun6nosta i ako e nqkva po pulna i ve4e nestava-- za6to???

всеки има различно разбиране за красота.. никой не е казал че трябва да изглеждаш като манекенка.. 2-3 килца отгоре не вярвам да са проблем за някой щото с малко секс се смъкват мн лесно.. достатъчно е да имаш чар и самочувствие

П.П. момиче съм ама да кажа мнение се пак хаха

mackata222
10-31-2006, 18:43
ami dobre ako e strahotna po harakter az imam takiva priqtelki. daje te sa s mn hubavi lica no sa leko pulni4ki i kvo mom4etata predpo4itat slabite i kurvite za6too??

IlLuSi0nS`
10-31-2006, 18:50
ami dobre ako e strahotna po harakter az imam takiva priqtelki. daje te sa s mn hubavi lica no sa leko pulni4ki i kvo mom4etata predpo4itat slabite i kurvite za6too??

хаха ми явно ти познаваш само такива момчета.. и на колко години си ако не е тайна щото и тфа има значение
колкото до курвите - харесват ги щото ги ебат лесно и после чао.. ти така ли искаш да те харесват ? хаха

Public Enemy
10-31-2006, 18:50
...i kvo mom4etata predpo4itat slabite i kurvite za6too??
Защото сме такива по природа... Иначе е ясно, че като момче се хареса с някое момиче (дори да е най-красивата на света), а това момиче няма характер или не е симпатична чувството на привличане бързо ще си отиде...

PiLeto~UbieC
10-31-2006, 18:59
Ами една от причините е "Вижте ме кои съм защото излизам с оная красивата" и няква такива ама наистина зависи от момчетата на които попадаш ...

Public Enemy
10-31-2006, 19:02
Не всеки ще си хване красиво момиче като гадже или да я хареса само заради мнението на другите. Както казах - просто природна нагласа, естествено е да чувстваш инстинктивно привличане към красивото, нали така?

ELiTyYy
10-31-2006, 19:12
абе..тва не е с всички момчета..хаха зависи и кво е момчето..ако и то е пълно да се взимат..ама ако е някав супер пич,и ако си няква пълна- нямаш шанс :lol: :-D

Swetty
10-31-2006, 19:17
ami dobre ako e strahotna po harakter az imam takiva priqtelki. daje te sa s mn hubavi lica no sa leko pulni4ki i kvo mom4etata predpo4itat slabite i kurvite za6too?? Сега ще се обиждаме ли ? Хъх извинявай но твоите приятелки ако искат могат да отслабнат стига да положат малко повечко труд .. Не мисли че не ги харесват заради това че са "леко пълнички " щото може да има и друга причина

10-31-2006, 19:18

хаха ми явно ти познаваш само такива момчета.. и на колко години си ако не е тайна щото и тфа има значение
колкото до курвите - харесват ги щото ги ебат лесно и после чао.. ти така ли искаш да те харесват ? хаха
mi na 15 sam

mackata222
10-31-2006, 19:19
ami dobre ako e strahotna po harakter az imam takiva priqtelki. daje te sa s mn hubavi lica no sa leko pulni4ki i kvo mom4etata predpo4itat slabite i kurvite za6too?? Сега ще се обиждаме ли ? Хъх извинявай но твоите приятелки ако искат могат да отслабнат стига да положат малко повечко труд .. Не мисли че не ги харесват заради това че са "леко пълнички " щото може да има и друга причина
ko da sa obijdame ta ti kurva li si 4e se obijda6

DevilWish
10-31-2006, 19:20

всеки има различно разбиране за красота.. никой не е казал че трябва да изглеждаш като манекенка.. 2-3 килца отгоре не вярвам да са проблем за някой щото с малко секс се смъкват мн лесно.. достатъчно е да имаш чар и самочувствие

I az sym na tova mnenie ,se pak nqkoi moje pyk da haresva po-pylni momi4eta znae li 4ovek?

WILD__BOY
10-31-2006, 19:36

Защото не ме кефят по-пълни момичета, не ме кефят криви крака и шкебета. Не ме кефи Шкумбата и момичета, които изглеждат като него! ШКУМБИЧКИ!
Не че ме кефят хубави момичета с акъл на кокошка. Разбира се!

assd
10-31-2006, 19:47
всеки си има чар, а всъщност модата промива мозъка на момчетата (по-слабите момичета имат по-малки цици всъщност)
но по-пълните не са мой стил понеже съм много спортен тип

Black_Jordan
10-31-2006, 20:04
Външният вид не е най-важното! Много ме дразнят подобни индивиди :evil:

Човек
10-31-2006, 20:08

Искаш да кажеш по-пълна или дебела? Аз лично не харесвам т.нар. "манекенки". Не сте видели в нашия клас какви има, OMG ! Една се хвали, че "вчера е яла само 3 филии" :| Трябва да има нещо дет' се вика "да фанеш", а не кат пипнеш да бараш кокали :smt078

10-31-2006, 20:16
Естествено, че външният вид е най-важното. Всяко момиче трябва да полага грижи за него. Малко бягане, коремни преси и т.н. Няма нищо по-красиво от едно момиче с плоско коремче :smt007 Няма само ние момчетата да сле блъскаме на фитнеса като ненормални за да ви доставяме удоволствие :Ь

Bobysoft(offline)
10-31-2006, 20:52
Красотата е много важна,но не и единственото.Важни са и културата и интересите.
Мен например повече ме кефят леко пълничките.Лицето е най-важното.

Barry
10-31-2006, 21:01
4ovek se vlubva s o4ite no obi4a sus sarceto si.. razbiraite go kakto 6tete

zipo
10-31-2006, 22:37
Добре казано Barry =D>

10-31-2006, 23:21

П.П Момче съм ама съм сагласен :roll:

10-31-2006, 23:26
Работатат е в тва че повечето дебели имат И самочувствие, което ги прави някак си тъпо изглеждащи. Дебел със самочувствие... пък и не изглеждат добре, сланини отвсякъде. С тва спада и хигиената, както и здравословното състояние не е добро.

10-31-2006, 23:28
Щото вие акъл нямате, ако не сте е хубави вече за нищо не ставате

olive_oil
11-01-2006, 08:17
защото ако момчетата харесваха и грозни и красиви,никое момиче нямаше да си обърне внимание на виншния вид и най-красивите момичета щяха да станат #-o #-o #-o
просто това е стимул за момичетата да се "разкрасяват"

11-01-2006, 08:37
Оф, леле ахаххахахахах

като ви е толко зле - отслабнете

квото и да си говорим - без приличен външен вид няма да привлечеш вниманието на някой...винаги опаковката първа привлича окото
същото е и като с някое момче - ако не изглежда добре, едвали би му обърнала внимание първоначално. Хм?
вместо да седиш пред компа и да се оплакваш по форумите, земи си карта за финтес и започвай
хем ще ти се вдигне самочувстието, хем ще се чувстваш добре

11-01-2006, 09:35
Вий луди ли сте ве?Външния вид нямал значение хахаха, що тогава не си хванеш за гадже някой 150 кила плондер, ами си мечтаеш за Брад Пит или еквивалента му-пича на училището...Лицемерие е да твърдите че само характера има значение бе хора разберете го най-сетне. Всеки иска партнъорът му да изглежда добре-верно,всеки има различни критерии ама все пак...Момчетата не харесвали "пълнички" Като че ли пък ние харесваме "пълничкия" съученик от последния чин, на когото всички се подиграват(примерно)Тва че като порасне може да стане новия мистър България няма никакво значение в момента.Така че стига сте дигали лозунги - ако се чуствате дебели-отслабнете бе мамка му.И няма такива филми "ама аз не мога-не ям ама дебелея" Познавам жени (големи жени,раждали по две деца, с установени навици), които са свалили по около 30 кила. А вие ми се жалвате че имате излишни два три килограма и не можеда ги свалите!Със самосъжаление нищо не става-или полагаш усилия или не се оплакваш. Има си упражнения, диети, разделно хранене, има си диетолози-специалисти; сега ми кажете "ама нямам пари за фитнес"-ами излизаш на улицата и тичаш. Е да гадно, да гледат те хората,ама се отслабва. "Ама нямам пари за здравословна храна"-ама за хамбургери и за цигари иматт всички,нали?
Не си търсете извинения,истината е че нямате воля. Говорете си че само характера ви има значение, чакайте си принца на бял кон да ви открие, ама не се оплаквайте че ви пренебрегват и че харесват другите! Не,аз не твърдя че съм перфектна, но пък знам че зависи само от мен и волята ми колко кила ще бъда!И не ми разправяйте че те ,видите ли, "пълните" са болни и затова са дебели-много малък процент имат хормонални проблеми,които изискват лечение, останалите просто се тъпчат.

jeditte
11-01-2006, 09:39
Това последното бях аз,забравих да се регна,мнението си е мое и не го отричам

wildman
11-01-2006, 09:44
Абе не е добре да си грозен не е и добре да си идиот ама кво да се прави почти няма хора които да са забавни с хубав характер умни и красиви едновременно (между впрочем имам такава приятелка ма тя не ми е гадже а само fr а и не е толкова умна) иначе според мен ако си момче трябва да си по-умен от приятелката си

wildman
11-01-2006, 09:46
абе как ваншния вид да няма значение бе извинявам се ама - ХАХАХАХАХАХААХАХХАХАХАХАХ АХХАХХАХАХАХАХХАХАХХХАХАХ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХХА колкото си по-красив/а толкова е по-голямо привличането бе плюс тва и възбудата е по-голяма :D (само че няма да се получи ако си супер красив и си некав пален идиот тогава само един секс и край)

N.C.L
11-01-2006, 09:49

Защо замесваш всичките момчета в едно, това според мен не е правилно
да го правиш всеки си има вкус и определено моя не е да е супер красива, да е 49 кила мокри дрехи или колкото е и да има крака на манекен гърди като на Памела Андерсон ... няколко кила дори 10 да са не е чак толкова фатално, само да се харесваме, да се уважаваме и обичаме това е важно и по това подбирам, красотата е вторичен фактор

feqta_na_zyb4etata
11-01-2006, 10:02
jeditte =D> to4no taka e. Vslu6ajte se v tova, koeto vi kazva. Ama ne samo slu6ajte, ami q 4ujte. Vsi4ko zavisi ot vas.
TI haresva6 li se pylna? Predstavi si se sled 3 godini. S zdravo, krasivo tqlo, silna i sys samo4uvstvieto da kaje6, 4e si otslabnala kato trenira6, hrani6 se razdelno i ti puka6e za tqloto ti.
Ama za tova trqbva da dejstva6 SEGA. Drug e vyprosa, 4e sled vsqka trenirovka 6te vijda6 rezultat.
Az naprimer ej sega si stavam ot zadnika i 6te si napravq 1 4asova trenirovka po tae-bo. V torrentite ima takiva (zapisani trenirovki), kojto se interesuva. \:D/

11-01-2006, 10:24
ama az ne sam pulna prosto pitam za6toto zabelqzvam 4e e taka.da vqrno e 4e nqkoi mom4eta haresvat priqtelkite si dori i da sa s nqkolko kilca pove4e no pove4eto mom4eta se praqt na mn qki i gledat samo vun6nosta.primerno v na6iq klas ima edno momi4e s neveroqtno tqlo i lice no e tupa kato galo6 i ne q haresvat mn mom4eta,no ima i edno momi4e koeto e malko pulni4ko no s strahoten harakter i lice i q haresvat pove4e ot drugoto,a i purvoto momi4e e golqma kurva

N.C.L
11-01-2006, 15:03
ama az ne sam pulna prosto pitam za6toto zabelqzvam 4e e taka.da vqrno e 4e nqkoi mom4eta haresvat priqtelkite si dori i da sa s nqkolko kilca pove4e no pove4eto mom4eta se praqt na mn qki i gledat samo vun6nosta.primerno v na6iq klas ima edno momi4e s neveroqtno tqlo i lice no e tupa kato galo6 i ne q haresvat mn mom4eta,no ima i edno momi4e koeto e malko pulni4ko no s strahoten harakter i lice i q haresvat pove4e ot drugoto,a i purvoto momi4e e golqma k***a

Еми явно всичко си е ок :) или искаше да кажеш обратното... ?!?!
А мислих, че тоя въпрос трябва да се отнася към момичетата за момчетата не обратно w/e моя отговор го имаш вече :)

Peace, ставам от компа c ya stok

Klamer4o93
11-01-2006, 15:31
Когато се влюбиш в някого (от пръв поглед) ти съдиш по външноста му, не по характера, тъй като още не го познаваш. Тва ми е обяснението. :smt102

11-01-2006, 20:28
не е важно дали си дебела,според мен е важно,момичето да е с добро сърце и душа.Имал съм си приятелка пълничка,но пък с това ще я запомня,че беше с ангелска душа.Все още ме обича и ми звъни по някога да се видим,но си имам друга приятелка и няма как.Та мисълта ми е не е важно дали си пълна или грозна,а е важно вътрешната красота

Nasindo
11-01-2006, 20:32

Ами защото и вие момичетата така си подбирате приятелите си .... Много е просто :smt005 - На това му се вика ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР - човек избира това ,което смята ,че е най-добро за него.Това е генетично заложено във всеки човек.Не забравяйте ,че човек е просто едно животно ,но надарено с разум :-({|= O:)

shopov
11-02-2006, 15:56
dedo mi 1 put mi razprava predi baq vreme vikami
--- dati kaja moqta maika mi kaza kato trugnah da
se jenia dori i ciganka i debela i grozna da e 6tom q
ybi4a6 se yjeni za neq!

mislq 4e se dosetihte za kakvo vi govoria za tova sami si vadete polyka :smt057 :smt052 :smt059

™.:CeCkO®BoY::.™`
11-02-2006, 16:12
mi nz az vinagi gledam purvo vunshnosta ako ne e pulna i e gotinka v liceto i dr 4asti na tqloto....... se zapoznavam s neq vednaga i taka...... ako e pulna vuobshte ne i obrushtam vnimanie

uB4o0o0o
11-02-2006, 16:34
taq cqlata rab0ta idva 0t puberteta sht0t0 sichki m0mcheta gledame kak p0veche i p0veche da namajem taka che... :} ima i h0ra k0it0 0bichat p0 pylnichkite n0 sp0red m0ite pr0ychvaniq prichinata e tazi :}

Пепи Пекторалиса
11-02-2006, 16:41
Аз да не съм луд да излизам с дебела. :shock: :shock: :shock:

Kako
11-02-2006, 16:51
Аз да не съм луд да излизам с дебела. :shock: :shock: :shock:
И аз ма не мразя дебели хора просто не искам приятелката ми да е дебела :roll:

Davidoff
11-02-2006, 16:56
Vmesto da zadava6 tapi vaprosi,zemi da otslabne6 malko

Kako
11-02-2006, 17:01

Аре стига де 8-[

11-02-2006, 18:38
az kazah 4e ne sam debela a prosto pitam i purvo 4eti i togava komentirai napisala sam go v dr stranica

macka123
11-02-2006, 20:03
е по принцип съм забелязала че не е на първо място красотата а чара
едно момиче от класа ми е леко пълничка но е супер чаровна
ама страхотна е просто
винаги усмихната
и ходи с еба си пича
така че:
усмихвай се винаги,защото някой може да се влюби в усмивката ти :)

tequila
11-02-2006, 21:16
не е важно дали си дебела,според мен е важно,момичето да е с добро сърце и душа.Имал съм си приятелка пълничка,но пък с това ще я запомня,че беше с ангелска душа.Все още ме обича и ми звъни по някога да се видим,но си имам друга приятелка и няма как.Та мисълта ми е не е важно дали си пълна или грозна,а е важно вътрешната красота
а защо не си с нея вече като е толкова прекрасна? не се заяждам , просто ми е любопитно.

Amayo
11-02-2006, 21:32
Защо трябва да е дебела и грозна като може да е красива и слаба? :roll:

Пепи Пекторалиса
11-02-2006, 21:33
Добре чудя се на дебелите плондири(които се наричат момичета) не им ли убиват паласките и не им ли е неравно като сядат от целулита?! :smt017

Zai-Zag
11-02-2006, 22:04
Защо не харесваме тва, защо не харесваме онова...?! Трябва повече да даваш, миличка, отколко да взимаш.

dinkisa
11-03-2006, 06:58
какво значи дебелана истински дебелани като се замисля соро не съм виждал за външния вид съм виждал и дост аслаби момичета но никога нищо не правели и са отпуснати важното е да е стегната :wink:

11-03-2006, 13:01
a we zavisi 6ot imam edna suy4eni4ka det e mn ama mn grozna i moje da se kaje 4e ne e mn slaba puk im se natiska na mom4etata i te i se davat!

malko mace
11-03-2006, 13:30
Аз ли4но съм виждала доста пълни моми4ета със страхотни пи4ове,които много си ги оби4кат и си държат на тях...Тъй 4е всяко мом4е е разли4но и има разли4ни предпо4итания...свако ми,например,харесва по-пълни жени-леля ми абсолютно винаги е била пълни4ка,но сега са щастливо женени от 15г,имат 2 деца-моите първи братов4еди,мом4е на 15г и половина,кара 16 1/2-9 клас и моми4е на 10 и 1/2,кара 11 и 1/2-4 клас!Братов4едка ми на 29също винаги е била по-пълна,но преди година се омъжи и имат моми4енце на 8 месеца! :-({|=

no0k1e
11-03-2006, 23:32

ти си дебела,нали :lol:

Haresvam
11-04-2006, 01:55
Аз поне гледам всичко :) Може да не е супер мацка и пак да ме кефи 8)

Haresvam
11-04-2006, 02:02
Аз ли4но съм виждала доста пълни моми4ета със страхотни пи4ове,които много си ги оби4кат и си държат на тях...Тъй 4е всяко мом4е е разли4но и има разли4ни предпо4итания...свако ми,например,харесва по-пълни жени-леля ми абсолютно винаги е била пълни4ка,но сега са щастливо женени от 15г,имат 2 деца-моите първи братов4еди,мом4е на 15г и половина,кара 16 1/2-9 клас и моми4е на 10 и 1/2,кара 11 и 1/2-4 клас!Братов4едка ми на 29също винаги е била по-пълна,но преди година се омъжи и имат моми4енце на 8 месеца! :-({|=

Така е O:) Дали е по-слабичка или по-закръглена няма значение. Важно е да кефи, да не е задръстена и да е точна!

Bradshaw
11-04-2006, 21:09
Скъпа, на коя планета живееш?

Spook
11-04-2006, 21:59
Абе око да види ръка да пипне, са казали хората. Нищо не пречи да е леееко пухкавичка, не някоя пъцулана. Пък ако земиш да ръмбиш, нали като си му е реда една манекенка(сиреч щека), та жулиш я значи и то братче усещането напмня на бой със точилка по бедрата. :smt005

Дементор
11-04-2006, 23:10
Във всичко има някаква доза естетика. (http://www.annekaringlass.com/01006%20Fat%20Girl.jpg)

(а за който не може да чете, или няма достатъчно акъл да прекара мишката през различно изглеждащия текст: кликни тук (http://www.annekaringlass.com/01006%20Fat%20Girl.jpg))

KuReC
11-05-2006, 08:29
awe koi 6ti hodi sus svine we trqa da e mn zagorql ... bqgai ot tuka kat ima po dobar variant est. 4e 6a trugne s po doorotot

11-05-2006, 10:23

ohhhhhhhhh pisna mi da obqsnqvam 4e ne sam debelaaaa nito pulna 4etete ve horaa bahmu

N.C.L
11-05-2006, 10:33

ohhhhhhhhh pisna mi da obqsnqvam 4e ne sam debelaaaa nito pulna 4etete ve horaa bahmu

Доста дадоха компетентни отговори, вземи си полука от тях :) недей се ядосвай скато не си дебела не си само ти си знаеш другите като не знаят те губят

panterata
11-05-2006, 12:49
est 4e krasotata e vajna za6toto kato haresash nqkoi 1vo mu zabelqzvash van6niq vid i ako e super grozen i debel kolkoto i da e svesten ti nqma da go razberesh tai kato e mn protiven na van6nost i nqma da se zanimavash s nego. no vsi4ko e otnositelno grozniq za men moje da e krasiv za teb. a i ne mislq 4e tova se otnasq samo za mom4etata . vseki 4ovek 6te predpo4ete po hubavoto.