Влез

View Full Version : ....

10-31-2006, 18:59
hmm pravq sex redovno ot polovin godina samo i edinstveno s prezervativ.Do sega nikoga ne se e kusal i nikakvi gafove ne sam imala no v momenta cikala mi zakasnqva s 1 sedmica i strannoto e che predi 2 dena po4na da mi teche ena technost kafenikava,vse edno mi e 1via den ot cikala i taka si teche malko po malko ve4e 3ti den.Ot kakvo moje da e,pritesnena sam :( :(

Vodkata_
10-31-2006, 19:03
e ot k`vo si pritesnena ?!?!?! malee...nali samo s prezervativ,a i kato pravi6 sex ot polovin god. bi trqbvalo da znae6 nqkoi ne6ta.Kakvo kato ti te4e taka...smisyl,ponqkoga se slu4va,kogato si smenila klimata ili ot vremeto i ot mn drugi faktori...ne se pritesnqvai bre.K`vo izpadate vsi4ki v panika ot nai-malkoto ne6to :-k ?!?!?! nema ti ni6to,i sama kaza,4e vinagi s prezervativ.Za k`vo se pritesnqva6...da se namira6 v trevoga-spox ?!

DevilWish
10-31-2006, 19:24
Spoko i na maika mi i stava taka 4esto i sled tova i idva kato horata sled okolo sedmica taka ,4e uspokoi se! ;-) :wink:

Ashleyy
10-31-2006, 21:21
От какво се притесняваш - от това,че ти закъснява или от "кафеникавата течност"? Спокойно не си бременна ако за т`ва се тревожиш. Предполагам ти закъснява от промените в климата както и на всички останали. Няма за к`во да се тревожиш, както каза го правиш с презерватив,тъй че споко :)

11-01-2006, 13:59
ne znam i az zashto se pritesnqvam no prodaljava da si teche..dnes edna fr mi predloji da sloja glava luk v voda dokato zavri i da izpiq technostta i taka cikala se uskorqval.Neini priqtelki ot klasa i bili pili taq voda i im idelo nz da probvam li da ne si narusha neshto v organizma haha nz :?