View Full Version : kak se kysa s gaje
ReaLove_
11-01-2006, 11:19
Az sym momi4e na 14.S gajeto mi imame vryzka ot sedem meseca.Iskam da skysam s nego,nqma da obqsnqvam za6to(ne e zaradi drugo mom4e).Molq vi,kajete mi kak da go napravq po nai-bezbolezneniq na4in i za dvamata
HopeLesss
11-01-2006, 11:24
Няма такъв начин! Казваш му истината в очите и това е. Ако си се решила, не чакай повече, защото може да стане по-трудно :roll:
No_LiMiTe^f
11-01-2006, 11:31
Не е задължително в очите,може по смс,може да спреш да му се обаждаш и да вдигаш и той ще разбере,ама и да говориш с него пак става!
Кажи му "Мило,станахме трима и познай кой е излишния?!"
leko_otkachena
11-01-2006, 12:53
Няма такъв начин! Казваш му истината в очите и това е. Ако си се решила, не чакай повече, защото може да стане по-трудно :roll: podkrepqm s dve ruce
Klamer4o93
11-01-2006, 14:17
Не е задължително в очите,може по смс,може да спреш да му се обаждаш и да вдигаш и той ще разбере,ама и да говориш с него пак става!
1. Със SMS е много гадно (от опит знам :wink: )
2. Момичета ясно си каза
ne e zaradi drugo mom4e) => и тва за "тримата" отпада. Според мен е най-добре и да поговорите очи в очи. С това ще докажеш, че си силна. :) Good luck!
зависи от връзката. ако тя е била нещо повърхностно и просто поредния флирт, винаги и по всяко време можеш да кажеш "край. до тук бяхме". ако тази връзка обаче е била за теб нещо много по-сериозно и с по-дълбоки чувства ще трябва по-добре да обмислиш нещата и как точно да кажеш това, което чувстваш. и помни, че при късане на такава връзки ти никога не можеш да прикриеш вината си във нея, колкото и малка да е тя
crazy_sexy_cool`f
11-01-2006, 14:52
гаден случай... Ми казаш му го. с СМС наистина е по-леко за тебе, не за него. Иначе и по скайп става....
CVETELLINA
11-01-2006, 15:12
Няма безболезнен начин!Ако той те обича,както и да му го кажеш ще му е гадно..Но най-добре истината в очите...(поне според мен)А колкото до смс-а,на теб може и да ти е по-лесно така,но мисля,че за седем месеца,момчето заслужава поне едно обяснение за решението ти...:}
Vij sq naistina nqma bezbolezen na4in!prosto otiva6 pri nego i mu kazva6"vij sq,4uvstvata mi se promeniha i mislq 4e e po-dobre i za dvama ni da ne se vijdame ve4e" :wink:
kobrichka
11-01-2006, 16:02
Няма безболезнен начин!Ако той те обича,както и да му го кажеш ще му е гадно..Но най-добре истината в очите...(поне според мен)А колкото до смс-а,на теб може и да ти е по-лесно така,но мисля,че за седем месеца,момчето заслужава поне едно обяснение за решението ти...:}
поткрепям,глупаво е с смс постави се на негово място,ак някои скъса с теб с смс как би се почуствала?
гаден случай... Ми казаш му го. с СМС наистина е по-леко за тебе, не за него. Иначе и по скайп става....
не съм съгласна. с смс или в скайп да скъсаш с някой е горе-долу еднакво. трябва да си егати и страхливеца, че да не кажеш такова нещо в очите. мисля, че този човек каквато и да е причината да се разделите заслужава поне едно уважение и това да му се кажи в очите!
priti_kiti
11-01-2006, 16:33
момчето! ама никак даже!
пфф..
най-добре ще е на живо.. всички други начини са за слабохарактерните хора,които ги е страх да се сблъскат с проблема очи в очи и затова търсят по-лесния начин да го избегнат..
виждате се,казваш му го.. /там ще измислиш точно кво/, гушни го и му кажи,че така ще е по-добре и за двама ви ии ако искаш му предложи да си останете приятели ако той иска разбира се..
1. Със SMS е много гадно (от опит знам :wink: )
2. Момичета ясно си каза
ne e zaradi drugo mom4e) => и тва за "тримата" отпада. Според мен е най-добре и да поговорите очи в очи. С това ще докажеш, че си силна. :) Good luck!
А другия вариант-да не го търси!Защо си мислите че първото й може би зарязване трябва да стане очи в очи!
Само недей със смс...чувала съм,че е гадно.Кажи му го в очите,все пак сте били 7 месеца заедно-не е малко време.Заслужава го мисля...
DevilWish
11-01-2006, 18:42
Heh ,mi otia6 i mu kazva6 "pi4 ,mnogo te obi4am kato priqtel ,no 4uvstvata mi ohladnqha i mislq ,4e e po-dobre mesto da te zablujdavam da se razdelim.izvinqvai ,znaq ,4e 6e tipri4inq bolka ,no nqma na4in" ;)
GLeZoRanA
11-01-2006, 19:00
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=62248
cS_LaMeRkA
11-02-2006, 12:32
Отиваш и му казваш в очите... защото рано или касно ще разбере, че си му 'била шута' заради друг... :roll: А ч/з смс, вие луди ли сте! :shock: Т'ва е чиста проява на ... никво оважение... и е въобще супер мега турбо, трибле КОФТИ!!!! :? :? :? :? [-X ](*,)
tedinkata_
11-02-2006, 12:37
Само недей със смс...чувала съм,че е гадно.Кажи му го в очите,все пак сте били 7 месеца заедно-не е малко време.Заслужава го мисля...
TreeHill
11-02-2006, 14:06
няма такъв отиваш и и казваш
FiRe_LaDy
11-02-2006, 14:39
Po bezboleznen nachin?Hmm takova jivotno nqma ... kakto i da skysash s nego shte go boli mnogo,ako te e haresval naistina.Mi pogovori s nego i mu obqsni zashto iskash da skysate.
TreeHill
11-02-2006, 18:19
момчето! ама никак даже!
пфф..
най-добре ще е на живо.. всички други начини са за слабохарактерните хора,които ги е страх да се сблъскат с проблема очи в очи и затова търсят по-лесния начин да го избегнат..
виждате се,казваш му го.. /там ще измислиш точно кво/, гушни го и му кажи,че така ще е по-добре и за двама ви ии ако искаш му предложи да си останете приятели ако той иска разбира се..
Scarabey
11-02-2006, 19:35
Az sym momi4e na 14.S gajeto mi imame vryzka ot sedem meseca.Iskam da skysam s nego,nqma da obqsnqvam za6to(ne e zaradi drugo mom4e).Molq vi,kajete mi kak da go napravq po nai-bezbolezneniq na4in i za dvamata
Не търси безболезнен начин кажи му в очите,че искаш да скъсате и защо най-вече,не го залъгвай.Не мислиш ли че все пак има право да знае
вие сте заедно 7 месеца - според мен най-малкото което му дължиш е истината.А ако той е виновен за това че късате - в смисъл ако тои не ти обръща внимание и т.н. го заеби по най-бруталния начин.От опит знам че ако теб те боли, болката се облекчавакато причиниш същото на този който те е наранил :evil: :evil: :evil:
направи го на живо и ще е най-добре да не вкарваш вррази от сорта на "нека да си бъдем приятели","обичам те като приятел" или "ако искаш може някой път да се видим като приятели" ... във никакъв случй не прибягвай до това да му пратиш смс или някаква такаа глупост .. грубо и отчайващо ..се пак 7 месецаса си 7 месеца ... жалкото е че колкото и да се стараеш той няма да излезе с хубави чувства от това ... за това ти казвам ... няма хубав начин да скусаш - само по-малко болезнен
Казваш му че заминаваш на село за една седмица и след два дни му пращаш смс (се едно си там) че късате. :lol: :-D НЯХЯХЯНЯХНЯХЯНЯХ
GLeZoRanA
11-02-2006, 21:19
Казваш му че заминаваш на село за една седмица и след два дни му пращаш смс (се едно си там) че късате. :lol: :-D НЯХЯХЯНЯХНЯХЯНЯХ Мухахахахахахахаххаха Това ми е познато интересно от къде :smt017 :-k
Хехе като видях, че си на 14 ми стана ясно какво питаш. Съветът от батковците и каките ще ти изиграе лоша шега. Кажи му го и то както ти го чувстваш...
веща в занаята
11-03-2006, 04:53
Представи си, че на теб ти се случва това, представи си, че Той иска да скъса с теб, как би искала да ти го каже?
uB4o0o0o
11-03-2006, 10:36
kakv0t0 i da pravish se she g0 naranish i t0 d0sta sh0t0 7 meseca sa si d0sta vreme i t0i qvn0 mn te 0bicha n0 trqbva da p0g0virsh s neg0 0chi v 0chi seri0zn0 shte te razbere she ti reve na glavata i shte mu e gadn0 izvestn0 vreme ak0 ne haresfa nqk0q dr :}
{}bi4amTeMil{}
11-06-2006, 10:17
ami kazvash mu "vij sega mislq 4e nqma smisyl da prodyljavame..tova be6e kraqt" i tova..
ssiimmoonna
11-06-2006, 17:03
NQMA BEZBOLEZNEN NA4IN kakto i da mu go kaje6 6te go zaboli pone malko znam 4e ne zvu4i mn obnadejdava6to no e taka samo ne go kusai po telefona zza6toto tova e mn tupo ama ne mislq 4e si si go i pomislqla tva no az go kazvam na si4ki dr koito sa si go :)
поткрепям,глупаво е с смс постави се на негово място,ак някои скъса с теб с смс как би се почуствала?
С смс е адски гадно :!: .. представи си че си хванеш гадже и след 7 месеца изведнъж получиш смс с текст .. нещо от рода : ,,много съжалявам много но трябва да скъсаме'' :smt119 , аз напрао ще ми прелошее :smt073 .. няма да издържа напрао .. и няя да мога да заспа и ще ми е ХипеР гадно ... а ако му го кажеш искрено в очите ,той ще те разбере и така ще му е по леко :wink:
ruff_rider_lady
11-06-2006, 18:58
Като целунеш друго момче пред очите му и после кажеш " Съжелявам , не мога да те трая" . Не , бъзикам се . Това не го прави много е гадно .
Ами казваш му/й "Виж много си слдък , много си ми симпатичен (дори и да не е така) , мнго те харесвах , но вече охладнях . Не мога да контролирам чувствата си . Ти си един чудесен човек , надявам се да не ми се разсърдиш за това . Но просто няма смисъл да сме заедно повече . Надявам се да си останем приятели , но това зависи изцяло от теб . "
Лелеле, т'ва да скъсаш с някого чрез СМС е супер тъпо. Трябва да се държим мъжки и да отстояваме това, което искаме. Не може да излизаш с някого (при това месеци наред) и накрая к'во, бум от нищото СМС "Ми, аз такова, не те 'щъ повече, 'шото, ми, и аз незнам, не ме кефиш вече". Аз не бих си позволил да скъсам с някого от разтояние. Това е моето мнение, а пък ако искаш ме послушай, твоя ви работа.