Влез

View Full Version : Ne razbiram...

Chikiponita
11-01-2006, 12:01
Здравейте!Искам да ви попитам,всички вас,нормално ли е едно момче да се държи така,все е едно много те харесва (да те хваща винаги за ръка,като излизате,да те целува,да казва неща от сорта на "Любовта се сбъдна",да те прегръща,да те изпраща до вас,да те черпи по заведения) и после да ти каже : "Аз много те харесвам като човек и ме е страх да започна сериозна връзка с теб,защото ще разваля всичко и всичко между нас ще свърши.Искам да си останем само приятели.".......Ааааааа........не знам как стават тия неща?!?!...

leko_otkachena
11-01-2006, 12:42
na kratko choveka go e strah da zapochne vruzka s teb,zashtoto ako go otrejesh shte se otdalechite edin ot drug(pone az taka mislq)

iiirish
11-01-2006, 12:45
да ти кажа честно и аз не мога много да го разбера това :-k хем открил с теб любовта, хем не иска да я изживее, а да запази приятелството :-#

златна среда в отношенията между двама души няма. или - или! постваяш му въпроса по този начин! но избере ли отново само приятелските ви отношения му дай да се разбере, че повече няма да има прегръдки, целувки, хващане на ръце и т.н.
както вече казах: или - или! остави го да реши, но приеми решението му като окончателно, а не му играй по свирката :::

Chikiponita
11-01-2006, 12:53
Ами,всъщност нещата приключиха преди месец и нещо по следния начин:
Аз го попитах : "Ти изобщо падаш ли си по мен" и той ми каза:"Ами не" и аз го попитах :"Тогава защо ме целуна?" а той : "Ами мислих много за теб през лятото и исках да го направя...Сложно е..." Аз:"Не мога да бъда с теб само приятелка,изключено...аз те харесвам и ще ми бъде трудно да излизаме само като приятели,не мога ..."След това се разделихме в дъжда с по едно сухо "чао" и той изобщо не ме потърси...ако толкова ме е харесвал като приятелка нямаше ли поне да звънне...След три седмици реших да му пиша смс,защото ми беше много мъчно за него,но се оказа явно,че си е сменил номера,щото като му звъня се чува:"Абонатът не отговаря.Моля обадете се по-късно"...Нямах друго средство за връзка с него освен джиесема...знаех само и къде живее...дори си бях наумила да го потърся у тях,но после реших,че това ще бъде нещо жалко и унизителни и Слава Богу се отказах...И така до днес...Вече не ми е толкова мъчно,но все още не мога да разбера какво стана...Вие как мислите?

leko_otkachena
11-01-2006, 12:55
Аз го попитах : "Ти изобщо падаш ли си по мен" и той ми каза:"Ами не" и аз го попитах :"Тогава защо ме целуна?" а той : "Ами мислих много за теб през лятото и исках да го направя...Сложно е..." Аз:"Не мога да бъда с теб само приятелка,изключено...аз те харесвам и ще ми бъде трудно да излизаме само като приятели,не мога ..."След това се разделихме в дъжда с по едно сухо "чао" и той изобщо не ме потърси...ако толкова ме е харесвал като приятелка нямаше ли поне да звънне...След три седмици реших да му пиша смс,защото ми беше много мъчно за него,но се оказа явно,че си е сменил номера,щото като му звъня се чува:"Абонатът не отговаря.Моля обадете се по-късно"...Нямах друго средство за връзка с него освен джиесема...знаех само и къде живее...дори си бях наумила да го потърся у тях,но после реших,че това ще бъде нещо жалко и унизителни и Слава Богу се отказах...И така до днес...Вече не ми е толкова мъчно,но все още не мога да разбера какво стана...Вие как мислите?off mani go toq kolkoto i da te boli zareji go to qvno na nego veche ne mu puka

leko_otkachena
11-01-2006, 12:57
zareji go ne go tarsi to qvno veche ne mu puka za teb i kolkoto da e bolezneno ne misli za nego i go zabravi,zashtoto ako mu e pukalo pone malko shteshe da te potursi

Chikiponita
11-01-2006, 13:00
Права си...Аз отдавна вече не мисля за него,но просто се чудя...

leko_otkachena
11-01-2006, 13:04
Права си...Аз отдавна вече не мисля за него,но просто се чудя...abe ne se chudi hich go zabravi se edno ne poznavash tozi chovek i ne si imala nishto obshto s nego

Sazi
11-01-2006, 13:14
na kratko choveka go e strah da zapochne vruzka s teb,zashtoto ako go otrejesh shte se otdalechite edin ot drug(pone az taka mislq)

Da i az mislq taka!!!

Sazi
11-01-2006, 13:17
Аз го попитах : "Ти изобщо падаш ли си по мен" и той ми каза:"Ами не" и аз го попитах :"Тогава защо ме целуна?" а той : "Ами мислих много за теб през лятото и исках да го направя...Сложно е..." Аз:"Не мога да бъда с теб само приятелка,изключено...аз те харесвам и ще ми бъде трудно да излизаме само като приятели,не мога ..."След това се разделихме в дъжда с по едно сухо "чао" и той изобщо не ме потърси...ако толкова ме е харесвал като приятелка нямаше ли поне да звънне...След три седмици реших да му пиша смс,защото ми беше много мъчно за него,но се оказа явно,че си е сменил номера,щото като му звъня се чува:"Абонатът не отговаря.Моля обадете се по-късно"...Нямах друго средство за връзка с него освен джиесема...знаех само и къде живее...дори си бях наумила да го потърся у тях,но после реших,че това ще бъде нещо жалко и унизителни и Слава Богу се отказах...И така до днес...Вече не ми е толкова мъчно,но все още не мога да разбера какво стана...Вие как мислите?

Ima gi sekvi tapaci!Biii mu 6yta e tva e.Gledai da se pazi6 ot takiva mom4eta!Toest tva ne sa mom4eta,a LIGLIOVCI

ChikiponitaТ
11-01-2006, 13:20
Това и направих! :roll: \:D/

Sazi
11-01-2006, 13:24
Това и направих! :roll: \:D/

EEe br :) Spoks 6e si nameri6 dr koito naistina da te obi4a :)

leko_otkachena
11-01-2006, 13:30
Това и направих! :roll: \:D/ :-) Pone malko pomognahme li?Dano da :)))

Chikiponita
11-01-2006, 13:35
Ами,всъщност няма как да му кажа : "Бия ти шута,нещастник ",защото няма как де се свържа с него,но да...помогнахте :) мерси

leko_otkachena
11-01-2006, 13:54
Ами,всъщност няма как да му кажа : "Бия ти шута,нещастник ",защото няма как де се свържа с него,но да...помогнахте :) мерсиradvam se :-) ako ti trqbvam za neshto pishi na lichen da ne floodime