Влез

View Full Version : 13 причини да отмъкнеш гаджето на най-добрата си приятелка

iskamTe_vednaga
11-01-2006, 17:13
13 причини да отмъкнеш гаджето на най-добрата си приятелка

1. Смяташ, че всяко хубаво момче трябва да е твое.
2.Тя те пренебрегва заради него, значи е специален. А щом е специален, значи трябва да е твой.
3.Той е толкова сладък, добър, мил и нежен... Тя просто не го заслужава.
4.Искаш да разбереш какво е да отмъкнеш чуждо гадже.
5.Влюбена си в него и то отпреди тяхната връзка.
6.Той постоянно те сваля и те търси по телефона.
7.Единствено той, от всички момчета, който познаваш, се държи страхотно с теб.
8.Пияна си и сега е най-подйодящия момент за нападение на "плячката".
9.Без гадже си, толкова ти се иска да имаш, а покрай теб няма никой свободен, който да ти харесва.
10.Приятелката ти винаги е "играла" нечестно. Сега е време и ти да и отвърнеш със същото.
11.Тя не го обича, а ти смяташ да го дариш с много любов.
12.Той прекарва повече време с теб, отколкото с нея.
13.Той я използва, а ти трябва да му отмъстиш, като спиш с него и... после май ще го зарежеш.

И все пак струва ли си да отмъкваш чуждо гадже? Не забравяй, че всичко се връща, а и истинските приятели не си погаждат гадни номерца. Можеш да си хванеш някой готин тип и не е задължително той да е "територия" на най-добрата ти приятелка, нали?

HopeLesss
11-01-2006, 17:19
Ебати глупостта! Ако ще и 1 милион причини да имаше, никога не бих отнела гаджето на най-добрата ми приятелка!!! Определено за нито едно момче не си струва!!! :smt011

iskamTe_vednaga
11-01-2006, 17:23
Ебати глупостта! Ако ще и 1 милион причини да имаше, никога не бих отнела гаджето на най-добрата ми приятелка!!! Определено за нито едно момче не си струва!!! :smt011
като четеш тема я дочитай до края!

И все пак струва ли си да отмъкваш чуждо гадже? Не забравяй, че всичко се връща, а и истинските приятели не си погаждат гадни номерца. Можеш да си хванеш някой готин тип и не е задължително той да е "територия" на най-добрата ти приятелка, нали?

white_chik
11-01-2006, 17:26
Подкрепям горното мнение.Аз си имам една политика и гледам никога да не я нарушавам.Когато някоя приятелкя тръгне с някого,той автомятично спира да съществува за мен(става въпрос спирам да го възприемам,като момче,което би могло да ми е гадже),защото за мен поне,пирятелството седи над тези неща.Има още хлияди момчета на света няма да се занимавм точно с нейното :wink:

HopeLesss
11-01-2006, 17:27
като четеш тема я дочитай до края!

Дочетох я и казах че не си струва... Какво повече очакваш да кажа???

648541
11-01-2006, 17:50
hah da ne e edinsveniq muj na zemqta 4e da i go vzimam....... dori da be6e nqma6e da go napravq :)

Ice_Queen
11-01-2006, 17:53
Да отмъкнеш гаджето на най-добрата си приятелка , е възможно най-гнусното,тъпо и долно нещо което е възможно да направи само някое момиченце без работа и с прекалено висико самочувствие.. [-X [-X

koalka
11-01-2006, 17:56
Има много обстоятелства,които си написала,които наистина си залужава да отмъкнеш гадже...но определено не заради единия каприз.Просто,ако си адски влюбена в човека,който е гадже на "приятелка",защото си написала,че е играла мръсно и той те харесва и е влюбен,а не в нея и тя не го обича бих го отмъкнала,да и пак ще ми е някво гадно.
Но ако ще е само заради единия каприз от това,че си привлечена от външността му например и приятелката ти наистина ти е приятелка-няма смисъл.Ако се обичат просто ще е гадно да развалиш любовта им.Все пак ще е добре да се поставиш на нейно място.

drawers
11-01-2006, 18:35
6. и 11. точка ако са факт, значи той не я обича.

DevilWish
11-01-2006, 18:52
Mi 4estno da si kaja az bih go napravila sprqmo edna ,koqto predi mislih za nai-dobra priqtelka ,2 mom4eto podred mi otmykna pri polujenie ,4e znae6e ,4e gi haresvam i to mnogo predi neq.I dvamata i vyrte6e nomera ,ediniq go zarqza ,sq postoqnno se dyrvi na drugiq.Bih i go zela i to s udovolstvie ,makar 4e ve4e ne go haresvam.

iiirish
11-01-2006, 19:02
аз не мога да подкрепя горните постове за съзажелие. истината е, че тръгнах с гаджето на най-добрата ми приятелка, но то не беше нито заради каприз, нито за да й върна нещо, нито защото тя не го е заслужавала... аз просто се влюбих от пръв поглед в него, както и той в мен. и забравихме за целия свят, загърбихме всеки един човек във него и бяхме щастливи... и сега повече от година след тази случка и двамата знаем, че не можем да живеем вече един без друг!
и ако можех да върна времето назад, колкото и егоистично да звучи, отново бих го направила. за такава истинска и безкрайно силна любов като нашата бих направила всичко!!!

АТАКАБГ
11-01-2006, 19:06
аз не мога да подкрепя горните постове за съзажелие. истината е, че тръгнах с гаджето на най-добрата ми приятелка, но то не беше нито заради каприз, нито за да й върна нещо, нито защото тя не го е заслужавала... аз просто се влюбих от пръв поглед в него, както и той в мен. и забравихме за целия свят, загърбихме всеки един човек във него и бяхме щастливи... и сега повече от година след тази случка и двамата знаем, че не можем да живеем вече един без друг!
и ако можех да върна времето назад, колкото и егоистично да звучи, отново бих го направила. за такава истинска и безкрайно силна любов като нашата бих направила всичко!!!
А с нея още ли сте приятелки?

iiirish
11-01-2006, 20:22
А с нея още ли сте приятелки?

разбира се, че не. но в живота винаги е така - имаш едно за сметка на друго. пък и дори и най-добра приятелка не мога да отрека, че бях чувала това-онова зад гърба си. така че двойно дори не съжалявам за нищо!

bilqn4eto
11-01-2006, 20:27
хахаха,луди ли сте бе,как ще й отмакна гаджето,та нали ми е най-добра приятелка

iiirish
11-01-2006, 20:37
хахаха,луди ли сте бе,как ще й отмакна гаджето,та нали ми е най-добра приятелка

:D понякога се оказва, че най-добрата ти приятелка не ти е чак толкова добра приятелка ;) и отгоре на всичко ако ти се случи да се влюбиш в гаджето й и той в теб, надали ще си затвориш очите. ще го направиш веднъж, два пъти, три пъти, но... чувствата си казват своето

KuReC
11-01-2006, 21:41
prostotii

bruteca
11-01-2006, 22:21
nekwo tupo e da oymakne6 gajeto na nai dobrata si priqtelka ako 6te da e nai qkiq pi4 na sweta a pak o6te po 6it e ako te se obi4at i ti po nqkaaf na4in razwali6 taq lubow :smt018