View Full Version : Ima li pedofili jeni?
tursa4a_na_pedofilki
11-01-2006, 19:04
Hora iskam da si namerq nqkoq qka kaka po golqma ot men koqto da moga da opravqm, ta vuprosa mi e ima li jeni-pedofili? Iskam kompetentni otgovori i ne se sramuvaite ako vie samata ste jena-pedofil, davaite snimka i telefon direktno v temata!
cvetiiii
11-01-2006, 19:10
da ima! produljavai s turseneto
cvetiiii Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 11:10 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
da ima! produljavai s turseneto
Edva li :smt004
tursa4a_na_pedofilki
11-01-2006, 19:14
хахах отиваи в старчески дом и си избираи кака ...те са наи опитни .. :)
E az ne iskam nqkvi deto 6te polu4at pristup kato si go izkaram 8) iskam nqkakvi mladi4ki do 28.
miloto_girl_4e
11-01-2006, 19:14
Има, както има и жени - изнасилвачки, малко са на брой, но съществуват...
Мечтата ми е да бъда изнасилен от млада и яка женичка. Тва ше е ЯКО!!
Hora iskam da si namerq nqkoq qka kaka po golqma ot men koqto da moga da opravqm, ta vuprosa mi e ima li jeni-pedofili? Iskam kompetentni otgovori i ne se sramuvaite ako vie samata ste jena-pedofil, davaite snimka i telefon direktno v temata!ам на колко си ?
Дементор
11-01-2006, 19:34
Има, ама са като талибаните - требе се заровиш под земята, за да ги откриеш.
ей верно бе ако можеше некоя мацка да ме изнасили ма въобще нямаше да се противя че и кат заложник бих си стоял :smt005
Hora iskam da si namerq nqkoq qka kaka po golqma ot men koqto da moga da opravqm, ta vuprosa mi e ima li jeni-pedofili? Iskam kompetentni otgovori i ne se sramuvaite ako vie samata ste jena-pedofil, davaite snimka i telefon direktno v temata!ам на колко си ?
на 15 съм 8-[
tursa4a_na_pedofilki
11-01-2006, 19:55
на 15 съм 8-[
опа тва бях аз :]
Ще ми е интересно,ако знам с какво искаш да те изнасили,дали с някоя дръжка от тесла или някой по-дебел вибратор - а дано ти хареса.Ако искаш аз ще си сложа една перука и ще ме помислиш за жена,ама повече няма да си помислиш,жена да те изнасилва :lol:
на 15 съм 8-[
На 15 си имах сериозно гадже и не търсих педофилки в форум за бавно развиващи се, пишейки със умопомрачително тъп ник. Силно се съмнявам да си на 15, или просто не си докарал тази възраст на акъл. И да намериш педофилки се съмнявам да спат с теб. По действията ти съдя и за възможностите ти пред момиче. Но виж, винаги можеш да го караш на ръчна, пък ако не те удовлетворява, скопи се. Либидото ти или ще изчезне, или ще станеш педераст, за да можеш да използваш съседните подходящи за желаната от теб цел органи. А мъже педофили колкото щеш... Но идва и проблема да са педерасти. Но не се притеснявай, никой не прави разлика дали си мъж или жена.
Хъх... Защо пиша фермани, като и пунктуацията няма да схванеш какво означава? С две думи, просто исках да кажа, че си кретен. Ако някой ден осъзнаеш това, ще видиш че най-лесния изход от ситуацията е парче полуразтопено олово с диаметър 9мм в някой от дяловете на мозъка ти.
С най-лоши чувства, някой далеч над нивото ти.
tursa4a_na_pedofilki
11-01-2006, 20:30
на 15 съм 8-[
На 15 си имах сериозно гадже и не търсих педофилки в форум за бавно развиващи се, пишейки със умопомрачително тъп ник. Силно се съмнявам да си на 15, или просто не си докарал тази възраст на акъл. И да намериш педофилки се съмнявам да спат с теб. По действията ти съдя и за възможностите ти пред момиче. Но виж, винаги можеш да го караш на ръчна, пък ако не те удовлетворява, скопи се. Либидото ти или ще изчезне, или ще станеш гей, за да можеш да използваш съседните подходящи за желаната от теб цел органи. А мъже педофили колкото щеш... Но идва и проблема да са педерасти. Но не се притеснявай, никой не прави разлика дали си мъж или жена.
Хъх... Защо пиша фермани, като и пунктуацията няма да схванеш какво означава? С две думи, просто исках да кажа, че си кретен. Ако някой ден осъзнаеш това, ще видиш че най-лесния изход от ситуацията е парче полуразтопено олово с диаметър 9мм в някой от дяловете на мозъка ти.
С най-лоши чувства, някой далеч над нивото ти.
Туко що ми създаде няколко комплекса който трябва да избия някак, майка ти дейба педераст грозен, да ти го набия чак до простатата бе шибан еврей, искрено се надявам ТИ да получиш дупка от М-82 в безмозъчната си кутия която е пълна само с остатъци на предишни изпразвания от циганина който всъщност ти е съсед по варел. Ти си един комплексиран недъг който използва анонимноста на интернет да създава и избива коплекси в пропаднали форуми в който пишат най-турбо-яките гъзари от 10 до 18, който всъщност не могат да разберат че са изключително смешни.
ПС
а да, и защо изхаби 15 минути от безценното си време, като знаеше че това е поредната ебавка в този форум?
хахах отиваи в старчески дом и си избираи кака ...те са наи опитни .. :)
E az ne iskam nqkvi deto 6te polu4at pristup kato si go izkaram 8) iskam nqkakvi mladi4ki do 28.
Верно че могат да получат пристъп обаче от смях като си го изкараш
Ха-ха-ха
Аз съм педофилка малко, ебаси. Приятеля ми е с година и нещо по-малък от мен. :lol: Лошо няма. И гаджетата ми преди все се случваха с по 1 година по-малки от мен. Компанията ми беше такава, какво да се прави.
Ама няа да спа с тебе. [-X
Предполагам,че има,ама са по-редки случаи.
Haresvam
11-04-2006, 01:50
8) Пълно е с каки, които с кеф биха оправили някое много по-малко момче, обаче ги гони шубето да няма после дрън-дрън.
Бъди сигурен, че както ти си мечтаеш за някоя, така и някоя си мечтае за теб[/b]