Влез

View Full Version : tova kakvo li zna4i ?!?

aaferh
11-02-2006, 01:32
dobre sega eto polojenieto-obi4ate se s nqkoi zaedno ste okolo 6-7 meseca ve4e a vaprosnia NIAKOI vi kazva 4e nemoje da se vijda 2 dni podred s vas zashtoto vtoria pat nqmalo mu bude tolkova xubavo kato predishnia poneje nali e venaga sled drugata sreshta.. ako se vijdate pak tr da mine pone edin den oshte.>>@!@ i tvardi 4e ne e omruzvane i mn si vi obi4a.>/ -. i vsi4ko so4i taka osven tozi stranen na4in za vijdane...e kak go razbirate vie tova shtoto az nemoga ](*,) :( :-#

Kaliq
11-02-2006, 06:26
Ами според мене той ако наистина те обичаше постоянно щеше да иска да те вижда и това нещо нямаше да му омръзва :-k

{Sweet_Dreams}
11-02-2006, 07:30
Ами честно да ти кажа аз не мога разбирам!Със сигурност това не означава че те обича повече или по-малко.Според мен си има някакви свои виждания на нещата и принципи! :-k

miloto_girl_4e
11-02-2006, 08:24
Или има някакви доста странни виждания, или си те врътка с още някоя(един ден с теб, на следващия с нея ...)

koalka
11-02-2006, 10:37
Това за срещата...мхм...старнно ми звучи.Може като нищо да си има друга,а той може и да не си признае.Егати обяснението е дал-щото нямало да му бъде хубаво.Ако обичаш някой истински винаги,при всеки удобен случай искаш да се виждаш с него.Усещам,че малко се е пресилил с думите "обичам те"...

e_l_i_z_a
11-02-2006, 11:39
За жалост,в днешно време хората използват фразата "обичам те" за щяло и нещяло...Затова много ме е яд на бившото ми гадже..друга тема. :wink: Значи или твоят човек си има друга,или го е страх да не би да си омръзнете ако се виждате постоянно.Най-добре е да говориш открито с него,но да е спокойно,без скандали и въобще без повишаване на тон :wink:

DevilWish
11-02-2006, 11:44
Обаче не сте прави ,че не я обича.И аз съм така.Ако го виждам всеки ден ми писва ,а ако е през ден-два много му се радвам!

iiirish
11-02-2006, 11:49
аз също не мога да разбера такива хора. ако трябва да съдя по мен и по приятеля ми, то ние и двамата се побъркваме когато се наложи да не се виждаме ден или два, понякога и повече. използваме всяка възможност да бъдем двамата и влагаме смисъл във всяка минута прекарана заедно. да не го виждам за мен е мъчение, за него също.

но пък има много хора като приятеля ти, които разсъждават по друг начин. според мен той не те обича толкова колкото казва или чисто и просто изобщо не те обича! защото когато обичаш един човек, то той никога не може да ти омръзне дори да си по 24 часа с него

jeditte
11-02-2006, 11:49
...

11-02-2006, 22:36
Spored men toi mnogo te obicha ama prosto v nqkoi sluchai se izmorqva taka da se kaje i ima nujda da bude 1 den s nqkoi dr s priqteli naprimer
spored men toi te obicha i ne ti izneverqva a prosto ima nujda ponqkoga ot 1 den pochivka tova e spored men.
To v smisul i az sum taka ne che ne si obicham priqtelkata obicham q i to mnogo ama ponqkoga taka se poluchava che kato sle primerno cql den zaedno na dr imam mujda da se vidq s nqkoi dr... i mislq che i v tvoq sluchcai e taka i nqma druga budu sigurna. to e trudno za razbirane ama go priemi kakto e !
Nadqvam se da sum ti pomohnal :) :) :)

11-02-2006, 22:49
Обаче не сте прави ,че не я обича.И аз съм така.Ако го виждам всеки ден ми писва ,а ако е през ден-два много му се радвам!

Napulno sum suglasna :-D i az sum taka.
Spoko macka ne ti izneverqva ako se pritesnqvash. daje mnogo te obicha.
Ot lichen opit ti kazvam.. :D
to az nemoga da razbera kakvo e tova vasheto mislene...
v smisul che toi nemoje da e neprekusnato s vas toi ima nujda i ot dr neshta..( razvle4eniq i raznoobrazie) az s moq mn puti sme govorili za tova i mn dobre se razbirame. Spored men trqbva da si imate poveche doverie...
Uspeh.

Evil_ChilD_f_
11-02-2006, 23:25
mmiiii ima dva variqnta ili ti izneverqva ili prosto iskaaa den bez teb za da moje sledva6tiq da mu e mn po gotin sled kato ne te e vijdal cql edin den ... :-k

11-03-2006, 09:05
mmiiii ima dva variqnta ili ti izneverqva ili prosto iskaaa den bez teb za da moje sledva6tiq da mu e mn po gotin sled kato ne te e vijdal cql edin den ... :-k

Spored men e vtoriq varqnt shtom ste tolkova vreme zaedno i do sega e bilo vsichko OK znachi che te obicha. i spored men sega izvednuj da si hvane i druga.. neshto ne mi se vqrva.. :lol: :P

Krem4eto
11-03-2006, 14:42
dobre sega eto polojenieto-obi4ate se s nqkoi zaedno ste okolo 6-7 meseca ve4e a vaprosnia NIAKOI vi kazva 4e nemoje da se vijda 2 dni podred s vas zashtoto vtoria pat nqmalo mu bude tolkova xubavo kato predishnia poneje nali e venaga sled drugata sreshta.. ako se vijdate pak tr da mine pone edin den oshte.>>@!@ i tvardi 4e ne e omruzvane i mn si vi obi4a.>/ -. i vsi4ko so4i taka osven tozi stranen na4in za vijdane...e kak go razbirate vie tova shtoto az nemoga ](*,) :( :-#

Има два вариянта:
1.Човека те обича и иска да сте повече време заедно,затова иска да се виждате по разредено.
2.Вече чувствата са охладняли!

По-добре поговори с него за причината!!!УСПЕХ!!!

summer_04
11-03-2006, 14:45
Или има някакви доста странни виждания, или си те врътка с още някоя(един ден с теб, на следващия с нея ...)
ili e tva ili e nqkiv ebati temeruta! :roll:

KuReC
11-03-2006, 17:11
emi taka kakto go e kazal ... sum po4ti siguren 4e ima druga i moga ti kaja kvo trqa naprai6 PROSLEDI GO 1 den v koit ne se vijdate kaji na nqkoi tvoi fr/fr-ka da go naprai i da vidim dali e 4ist silno se sumnqaam ... :smt009 :smt009 :smt009

fifi_friend
11-03-2006, 21:06
ami ili zna4i 4e 6te otdelq vreme i na nqkoi drug ili 4e ako stoite zaedno 2 dni 6te osaznae 4e moje i bez teb!

11-03-2006, 22:13
emi taka kakto go e kazal ... sum po4ti siguren 4e ima druga i moga ti kaja kvo trqa naprai6 PROSLEDI GO 1 den v koit ne se vijdate kaji na nqkoi tvoi fr/fr-ka da go naprai i da vidim dali e 4ist silno se sumnqaam ... :smt009 :smt009 :smt009

ABE VIE NORMALNI LI STE BE!!!
Kakvi sa tiq gluposti.. Spored men toi kato ti e kazal 4e ima nujda ot pone 1 den mejdu sre6tite iska da sme po dulgo vreme zaedno v smisul 4e ako ste zaedno pove4e vreme po burzo 6te si omruznete (po tazi logika se vodi i spored men e mn pravilna) tova e imal predvid... (znam go ot li4en opit) 4e e taka.. Toi mnogo te obi4a da znae6.
Spored men procenta e nulev da ima druga.. prosto 4oveka ima nujda ot tova da bude i s dr hora...
To sigurno mn go revnuva6 ili mu nqma6 doverie.. koeto e golqm minus ako e taka..
Suvet ot men: Ustavi go.. dai mu malko pove4e svobuda.. i 6te vidi6 kak vruzkata vi 6te procavti.. 6te vidi6 kak toi posle samo 6te iska da e s teb i to po mnogo pove4e vreme ot sega6noto vi polujenie..
Uspeh

11-03-2006, 22:17
ami ili zna4i 4e 6te otdelq vreme i na nqkoi drug ili 4e ako stoite zaedno 2 dni 6te osaznae 4e moje i bez teb!

OMFG tova izkazvame e nai golqmata glupost koqto bqh 4ela nqkade..
Nemisli6 li 4e 6tom sa tolkova vreme zaedno nqma opasnost da osuznae podobno ne6tpo..

11-03-2006, 22:22
Ами честно да ти кажа аз не мога разбирам!Със сигурност това не означава че те обича повече или по-малко.Според мен си има някакви свои виждания на нещата и принципи! :-k

Suglasen :)

fifi_friend
11-04-2006, 00:01

Nemisli6 li 4e 6tom sa tolkova vreme zaedno nqma opasnost da osuznae podobno ne6tpo.. za6to da ne go e osaznal ve4e i da sa zaedno zaradi navika? Imam super mnogo poznati koito sa zaedno imenno poradi tazi pri4ina

fifi_friend
11-04-2006, 00:03

Nemisli6 li 4e 6tom sa tolkova vreme zaedno nqma opasnost da osuznae podobno ne6tpo.. za6to da ne go e osaznal ve4e i da sa zaedno zaradi navika? Imam super mnogo poznati koito sa zaedno imenno poradi tazi pri4ina