Влез

View Full Version : Какво да правя?

SpAcE_LaDy
11-02-2006, 09:02
Хора, моля ви помогнете ми, от известно време съм адски притеснена, защото преди ве4е може би около.. не знам, повече от половин месец, докато бях с приятеля си.. се скъса презерватива, той не беше свършил и веднага видяхме нали, 4е е скъсан, защото се скъса дооста брутално, ама това няма значение, та мисля, 4е тогава нищо не е станало, след това си взехме душ и се стигна до 2 максимум 3 прониквания, пак не е свършвал и нищо такова изобщо. преди около седмица горе-долу беше време да ми дойде цикъла, попринцип не ми е абсолютно редовен, ама обикновено вселки месец ми идва, независимо ж началото или в края е това.. много съм се притеснила.. правих си тест за бременност, но то нали се слага урина, а аз без д искам докато си взимах душ се изпишках (съжелявам, ама трябва да ви кажа всичко така, както е, за да ми дадете съвет) и после пих доста вода, за да мога пак да се изпишкам, за да направя теста, показа ми отрицателен резултат, но цикъла още не ми идва..
искам да ви питам дали може закъснението да е от смяната на температурата на времето или пък от нешо др..? и дали да си направя тест отново, защото когато го правих нали пих много вода и може да е повлияло? моля ви кажете ми.. много съм притеснена и моля ви не ми се подиграваите, знам че темата не е от наи-яките, но просто мн се притеснявам! ПЛССССС

SINDEL
11-02-2006, 09:06
Хора, моля ви помогнете ми, от известно време съм адски притеснена, защото преди ве4е може би около.. не знам, повече от половин месец, докато бях с приятеля си.. се скъса презерватива, той не беше свършил и веднага видяхме нали, 4е е скъсан, защото се скъса дооста брутално, ама това няма значение, та мисля, 4е тогава нищо не е станало, след това си взехме душ и се стигна до 2 максимум 3 прониквания, пак не е свършвал и нищо такова изобщо. преди около седмица горе-долу беше време да ми дойде цикъла, попринцип не ми е абсолютно редовен, ама обикновено вселки месец ми идва, независимо ж началото или в края е това.. много съм се притеснила.. правих си тест за бременност, но то нали се слага урина, а аз без д искам докато си взимах душ се изпишках (съжелявам, ама трябва да ви кажа всичко така, както е, за да ми дадете съвет) и после пих доста вода, за да мога пак да се изпишкам, за да направя теста, показа ми отрицателен резултат, но цикъла още не ми идва..
искам да ви питам дали може закъснението да е от смяната на температурата на времето или пък от нешо др..? и дали да си направя тест отново, защото когато го правих нали пих много вода и може да е повлияло? моля ви кажете ми.. много съм притеснена и моля ви не ми се подиграваите, знам че темата не е от наи-яките, но просто мн се притеснявам! ПЛССССС

Ами напълно е възможно да ти закъснява от времето или дори от притеснение.
Направи си още един тест за да си сигурна, ама този път си го направи както трябва и ако е отрицателен, спри да се тревожиш и си 4акай - ше ти дойде.
Успех :)

olive_oil
11-02-2006, 09:54
споко бе!Може да е от смяната на температурата.А може и да е от притеснението ти.90% съм сигурна,че е от едно от двете неща.А за да си спокойна си направи тест,ама сутринта.Тогава теста е най-верен,въпреки че като не си бременна,все едно кога го правиш.

KuReC
11-02-2006, 10:01
radvai sa 4e ne si bremenna ...

koalka
11-02-2006, 10:47
Нормално е да ти закъснява и най-вероятно е от притеснение.

Chiana
11-02-2006, 11:13
Спокойно, миличка, аз съм сигурна, че не си бременна. Така лесно не стават децата... сигурно е от смяната на времето, може да си изстинала нещо. Пак си направи още едно тестче, за да си си спокойна, че може и от притеснение да ти закъснее. :wink:

SpAcE_LaDy
11-02-2006, 16:19
АДСКИ МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ, МНОГО! НЕ ЗНАМ НАПРАВО ЩЕ СЕ ПОБЪРКАМ, НЕПРЕКЪСНАТО ЗА ТОВА МИСЛЯ, ЗАЩОТО НАЛИ ЗАКЪСНЯВА, ДАНО НАИСТИНА ДА Е ОТ ПРИТЕСНЕНИЕТО ИЛИ ВРЕМЕТО И ДАНО МИ ДОЙДЕ, МНОГО СЪМ ВИ ЗАДЪЛЖЕНА ЗА ПОДКРЕПАТА И ЗА НЕЩАТА, КОИТО МИ КАЗАХТЕ! МЕРСИ:)

Алминатор
11-02-2006, 16:40
Ше кажа на майка ти че пушиш и че си обременена

Алминатор
11-02-2006, 16:41
А също и че аватара ти е много голям.

IdiOtKa
11-02-2006, 18:43
споко е няма си имате деца ..

krem4et0
11-02-2006, 19:04
Нищичко ти няма-споко.Направи си тест,ще се успокоиш и до 1-2 дена след това ще ти дойде!

SpAcE_LaDy
11-03-2006, 05:06
Mersi mnogo! 6te si napravq, no trqbva purvo d si subera pari, 4e ne vurvi d iskam ot na6te.. vse pak.. xaxa i trqbva d debna d nqma nikogo v nas, a tva po4ivnite dni 6te e malko trudni4ko.. ama 6te go napravq, za6toto mi e dosta 6a6:) Mersi mnogo, hora, super mn vi blagodaria:)

krem4et0
11-03-2006, 08:28
Гаджето ти да купи и го направете у тях или на зеведение! На никой няма да му направи впечатление,че стоиш 5 минути в тоалетната!даже и в къщи не е проблем-не се ли заключва тоалетната ви?

SpAcE_LaDy
11-03-2006, 15:27
Emi ne, ne se zaklu4va, a gadjeto mi v momenta ne e v BG, zamina v4era i se vru6ta 4ak v ponedelnik, ama az sigurno utre 6te si vzema edno test4e i 6e debna maika mi da zaspi, 4e ba6ta mi i bez tva hodi n selo subota i nedelq, vse 6te uspeq, 6e vidim, ako ne stane utre 6te e dr den, posle moje bi pak 6te pi6a tuk d vi kaja:)

na 12 sam vse oshte-dete!
11-04-2006, 08:18
Ами мен ако питаш,със сигурност си бременна!Няма на4ин да е друго!Такива глупости със смяната на темературата или притеснението не излизат на глава.Бременна си,независимо харесва ли ти или не! [-(

lunnoto_momi4e
11-04-2006, 12:01
Sigurna sum 4e e ot pritesnenieto-i na men ne mi e redoven i mi preska4a po nqkolko dena ili sedmica,ama o6te ne stanala belqta...Spoko! :wink:

Дементор
11-04-2006, 23:24
Ти си се подготви за отроче. Оттам нататък, ако ще отива нанякъде, все на добро ще е.

SpAcE_LaDy
11-06-2006, 16:33
Eii, ama mn se kefq:) napravih si dnes pak test i e otricatelen, ujas.. slava Bogu! 4ak pupki mi izbiha ot pritesnenie:) xaxa

11-06-2006, 22:53

Контрацептивите (хаповете) действат по-добре защо не ги ползвате?