Влез

View Full Version : Kakvo da pravq?

11-02-2006, 16:25
Zapoznah se lqtoto s edno momi4e i po4ti vseki den izlizahme zaedno. I 2mata se haresvahme, no az iskah 1-vo da se opoznaem malko predi da pravim ne6to. I taka minaha 2-3 sedmici, sled koeto trqbva6e da zamina na selo za 2 sedmici, a tq 1 sedmica predi da se pribera, zamina na po4ivka s roditelite si i stanaha 3 sedmici bez da se vijdame. Posle tq se vurna, no po4nahme daskalo i se vijdahme po 1-2 puti na sedmica, no nqkak si ne be6e dostata4no i postepenno po4naha da utihvat ne6tata. V smisal ve4e nqma6e natiskaniq zaribqvki i t.n... ami prosto kato priqteli se darjim, no stanahme mnogo dobri priqteli. Oba4e az vse pak si q haresvam mnogo i skoro smqtah da pravq ne6to po vaprosa, no tq po4na da se darji stranno dokato nakraq razbrah 4e si e haresala super mnogo nqkakvo mom4e 1 godina po-malko ot neq.. (tq e na 16 po4ti, toi na 14-15 az na 18 stavam 2 dena sled neq) i tova mom4e dokolkoto razbrah nqmalo golqm interes kum neq, no tq si nastoqva i tova si e. I 1 den q hvanah i hubavoo si pogovorihme za vsi4ko ot do i se okaza 4e predi me e haresvala, no otkakto e skivala tova mom4e i ve4e zagubila interes... i mi stana super kofti 2 dena tuka ne moga da si namerq mqsto. Ne moga prosto da q zareja i da ne q vijdam i da q zabravq (prosto e t1po) p1k i mi e mn dobra priqtelka, a p1k s onova mom4e sum siguren 4e ni6to nqma da stane i ako trugne s neq 6te e samo za gazariqta 6oto tq e mnogo gotina, no ako vruzkata im se krepi samo na "vizualna krasota" pone spored men nqmat nikakav 6ans i do mesec 6te skusat i tq 6te doide na moeto mqsto v momenta, a ne iskam da stava taka. Prosto se 4uvstvam ujasno gadno i ne iskam i tq da stava taka, a p1k i mnogo si q obi4am i bih napravil vsi4ko za da q nakaram otnovo da me haresva i da go ostavi tova mom4e... no ne znam kakvo da pravq! Molq vi pomagaite. :roll:

NaDuFcHe
11-02-2006, 16:31
Mi pich ti si napravil tova koeto si mogul..pogovoril si s neq tq ti e kazala kak sedqt neshtata..nemojesh d apromenish chustvata i nito kum teb nito kum tova momche..Sega trqbva samo da izchakash...ako naistina q obichkash shte se radvash ako tq e shtasliva nezavisimo dali s teb ili ne....

iiirish
11-02-2006, 16:40
може би трябва да я оставиш сама да прецени ситуацията. ако нищо не стане с това момче вярно, че ще страда, но в този живот никой не е застраховат от болката и никой не може да бъде предпазен на всяка цена от нея. а дори и той да тръгне с нея и след това нещата да тръгнат на зле, тя просто ще осъзнае, че е сбъркала и че ти си този, който винаги ще я подкрепи и никога няма да направи нещо с което да я нарани. което най-вероятно ще я накара сериозно да се замисли за отношенията между вас двамата

11-02-2006, 17:16
И аз така си мисля, освен да чакам, май нямам друг избор :cry: Най ми е гадно, че мисли толкова повърхностно, онова момче щом дори не и обръща толкова внимание на зарибявките вече месец и повече... ясно колко му дреме за нея. И не ми се вярва някога да тръгне в 11 часа вечерта на другия край на града да ходи до тях да и звани на вратата и да и се обяснява (както аз направих, когато се бяхме скарали за 1 глупост и си изключи телефона когато и звънях и просто отидох до тях и я помолих да поговорим и всичко се оправи). В момента съм сигурен че тя се чувства както мене.. аз я харесвам много и откакто разбрах за другото момче направо се побърках и вече никое друго момиче не ме впечетлява (естествено това е временна реакция), но все пак.. може би и тя така се е заслепила, надявам се да и дойде акъла в главата навреме ](*,)

NaDuFcHe
11-02-2006, 17:21
Dobre nemojesh da si obqsnish zashto iska da e s nego pri polojenie che toi ne i obrushta vnimanie ama ti si sushtoto polojenie..zashto nastoqvash da si s neq kato tq si pada po drug...zamisli se malko mojebi naistina izpitva silni chustva kum nego...

11-02-2006, 17:29
И аз така си мисля, освен да чакам, май нямам друг избор :cry: Най ми е гадно, че мисли толкова повърхностно, онова момче щом дори не и обръща толкова внимание на зарибявките вече месец и повече... ясно колко му дреме за нея. И не ми се вярва някога да тръгне в 11 часа вечерта на другия край на града да ходи до тях да и звани на вратата и да и се обяснява (както аз направих, когато се бяхме скарали за 1 глупост и си изключи телефона когато и звънях и просто отидох до тях и я помолих да поговорим и всичко се оправи). В момента съм сигурен че тя се чувства както мене.. аз я харесвам много и откакто разбрах за другото момче направо се побърках и вече никое друго момиче не ме впечетлява (естествено това е временна реакция), но все пак.. може би и тя така се е заслепила, надявам се да и дойде акъла в главата навреме ](*,)

11-02-2006, 18:49
хм, явно нещата станаха по-бързо отколкото очаквах.. тази вечер си поговорих с нея, макар и вирутално, оказа се че съм бил прав за мнението си за другото момче. Наистина изобще не и е обръщал внимание и не му пука за нея, също така се сети колко неща съм правил за нея и аз може би съм единствения на който доколкова му пука за нея, че още я търпи.. казахме си доста неща, но сега просто е объркана (както и предполагах) онова момче просто и се е набило в главата визуално и каго го виде получава факсове от марс, а всъщност абсолютно нищо не може да стане с него. И явно ще и трябва малко време да се успокои и да си "намести" чувствата и да се сети кой е човекът.... :smt007