sexy_
11-02-2006, 16:31
Хора незнам дали да и вярвам първо ми казва че ме обича безкрайно много а полсе като земе да ми се кара и идва да ми заблъска главата и да ме обие цялата (това тя ми го казва)абе направо да ме разкарвавяла :shock: .Така това според вас нормално ли е???После те с баща ми са разделени,а след това тя си има приятел добре нямам нищо против връзката им ама ми казва че обича само мен а после на него казва така.Лично го чух даже го видях в смс-ите и ооо ами сега някаф има дето и пише и тя незнае кой е(пс знам смс-ите щото ония денси забваи тела в нас)и той я пита за някфи секс неща и тя му отговаря от сорта:
-има ли някой който ти задоволява сексуалните желания?и тя му отговаря нещо като :ами чакам ти да дойдеш.. мамка му обаче някои от смс-ите ги е изтрила.И тоя иска да я чука ама незнам тя дали му се хваща.Е добре де как одобрявате това тя да прави се*с със всеки???Пък и нейният приятел(не гаджето)иска да я чука аз лично съм си писала с него ама не от мое име и той ми заяви че има големо желание ама немало как щото си имала гадже.Моля ви помощ как да и дам разум кфо да прая по въпроса тфа ме тревожи от 3год.
-има ли някой който ти задоволява сексуалните желания?и тя му отговаря нещо като :ами чакам ти да дойдеш.. мамка му обаче някои от смс-ите ги е изтрила.И тоя иска да я чука ама незнам тя дали му се хваща.Е добре де как одобрявате това тя да прави се*с със всеки???Пък и нейният приятел(не гаджето)иска да я чука аз лично съм си писала с него ама не от мое име и той ми заяви че има големо желание ама немало как щото си имала гадже.Моля ви помощ как да и дам разум кфо да прая по въпроса тфа ме тревожи от 3год.