Влез

View Full Version : Znaete li kak da slagate prezervativ p0lezna inf0rmaciq...

uB4o0o0o
11-02-2006, 17:59
v ne malk0 sluchai ima skysani prezervativi p0 vreme na akta i t0va m0je da vi d0kara mn mn a mn myki ne vi g0 p0jelavam.Prezervativa m0je da se kysa p0 vreme na akta mn trudn0 p0chti nevyzm0jn0 n0 sam0 e ak0 e sl0jen praviln0.Mn0g0 h0ra na k0it0 im e za 1vi pyt ne znaqt kak stava n0mera za t0va smqtam da p0m0gna.... :)
[/b]1.Вижте срока на годност на презерватива !!!!!!
2.Стиснете малко пакетчето за да разберете дали е вакумирано добре ако издиша веднага го хвърлете!!!
3.Отворете презерватива с ръце и не през средата има си специално място кадето се отваря но не го правете с уста 1.во че е гадно но и можете да го скъсате или да го истаните след което да се скъса
4.След това преди да разгърнете презерватива духнете го за да разберете на каде трябва да се разпъне и да не го разпънете наобратно!!!
5.Внимателно го разтваряте
6.След това го нанизвате докато пишката ви е в ерекция но го нанижете максимално до края!!!!!!
7.Леко опъвате резервоарчето което се намира на края на презерватива и го пъхате в....
8.След като свъшите внимателно придаржаш презерватива за края за да не остане вътре и щом си искараш пениса веднага хващаш резервоара и дърпаш презерватива внимателно и гледаш да не се разлее течноста
9.След това внимателно правиш 1 възел и той трябва да стигне до резервоара и ако се образува балонче на края пълен с течноста сте минали успешно мисията ако ли не трябва незабавно да земете някакви мерки
10.Пожелавам ви успех дано съм ви помогнал

bulgarche
11-02-2006, 18:17
Темата се повтаря. Даже в сайта имаше клипче как се правят тия неща

TreeHill
11-02-2006, 18:21
[/b]

ATAKABG
11-02-2006, 18:29
между другото аз нещо напоследък много се мъча докато си слагам капут. :mrgreen: малки са ми нещо тея оранжевите на life styles. :oops: