View Full Version : Не петнете името на Апостола
ScrappyDoo
11-02-2006, 19:31
Говеда,Не петнете името на Апостола!Ако някой мисли 4е отборът кръстен на него петни името му,когато пи6е за него да го пи6е така *евски!!! Апостола е Левски,не отбора.Левски е на вси4ки българи,не само на говедата!Ако пи6ете за отбора-*евски го пи6ете така-с цензура!!!
P.S. за да няма излишни заяждания-Не съм от ЦСКА
miloto_girl_4e
11-02-2006, 19:48
Ахъм.. яко тъпа логика следваш, значи и град Левски да се пише *eвски, щото Левски е на цяла България, а не само на един град? :shock: :shock: :shock:
Никой не го петни.Кажи какво според теб е петнене и какво трябва да представлява възхвалата на това свято име чрез Футболен Клуб?
Като не е кръстен на него на кой е кръстен бе умник?
Ето ти едно мое мнение от една друга тема ,което е подходящо по въпроса :
Хах,защо да е обида?По тая логика и тези мърши от Пловдив са обида за името Ботев ,а вие за ЦСКА ,което в днешно време няма никакво значение ,а е само просто четирибуквие.Аз го казах и по-горе.Не правя връзка между ФК Левски и Апостола!То е смехотворно,лудо,глупаво и още каквото се сетиш,НО(тук има голямо 'НО') колкото и да не ви се иска този отбор е създаден през далечната 1911 година от група ученици с ясната цел да славят името на този велик българин,дали са живота си ,за да се осъществи това,както и стотиците други личности.Но след като отбора е кръстен в негова чест, гаврейки се с името на ФК Левски вие поне малко засягате и личността!Не можете да го разберете това ми е ясно.Друг ви е манталитета.Затова и не можете да разберете защо се смеем като почнете "победа и пак победа...".И в добрия тон искам да вмъкна спомена си за едни снимки на фенове на цска и дучето пред надпис "Поп Кръстю наш герой" или нещо от сорта(само не излизайте с номера ,че това е шегичка към тогавашния шеф на НФК ЛЕВСКИ заради билетите за дербито,защото е смешно) и още една снимка на ваши фенове как на паметник на Ботев с надпис "Той не умира" едни пикльовци са закрили 'не' и са се усмихнали.То не е и само до тия снимки.Виждал съм и доста малки новоизлюпени както се казва(ама малки,малко 15-17 години) да се гаврят с въпросните велики ЛИЧНОСТИ.
Бележка : Не клубовете,затова е голям надпис.
Може и още да попиша защо този отбор заслужава да се нарече ФК Левски,ама няма смисъл,защото главицатата ти няма да го побере.Само не знам защо не зяете така и срещу ПФК Ботев и абревиатурата ЦСКА? #-o
Левски е на всички българи,кой е казал ,че не е? :-s
цС*каспор е на всички турци не само на свинете, и не ми пишете глупости щото цС*каспор е тъпо комунистическо име идващо от Русия, като ЦСКА МОСКВА например от там идва
Говеда,Не петнете името на Апостола!Ако някой мисли 4е отборът кръстен на него петни името му,когато пи6е за него да го пи6е така *евски!!! Апостола е Левски,не отбора.Левски е на вси4ки българи,не само на говедата!Ако пи6ете за отбора-*евски го пи6ете така-с цензура!!!
P.S. за да няма излишни заяждания-Не съм от ЦСКАУж и Ц(*ка е на всички българи и армейци а какво се оказа-->че нито е Български нито е армейски--Ако беше армейски едва ли щеше 120 минути да се мъчи с Хайдук Кула и ако беше български едва ли сега комплексираните им фенчета щяха да пускат такава тема! :evil:
шb]Професионален Футболен Клуб Левски и Спортен Клуб Левски не само,че не петнят името на Апостола на свободата - Васил Левски,а и го славят. Спортният клуб Левски е най-успения спортен клуб в България,произвел най-много олимпийски,световни и европейски шампиони.
Футболният клуб Левски е запазената марка на футболна България,най-обичания отбор в страната. И единствен се запазва в пълния си блясък още от създаването си досега като винаги е играл съществена роля в първенството,купата и евротурнирите (спрямо другите български отбори). Има и по-стари клубве от Левски,но никой от тях не е останал водещ и до днес (нито Черно море,нито Ботев,нито Славия).
Няма друга организация,клуб,партия или каквото и да е организирано нещо в България с толкова много подръжници и симпатизанти като ПФК Левски.[/b]
Професионален Футболен Клуб Левски и Спортен Клуб Левски не само,че не петнят името на Апостола на свободата - Васил Левски,а и го славят. Спортният клуб Левски е най-успения спортен клуб в България,произвел най-много олимпийски,световни и европейски шампиони.
Футболният клуб Левски е запазената марка на футболна България,най-обичания отбор в страната. И единствен се запазва в пълния си блясък още от създаването си досега като винаги е играл съществена роля в първенството,купата и евротурнирите (спрямо другите български отбори). Има и по-стари клубве от Левски,но никой от тях не е останал водещ и до днес (нито Черно море,нито Ботев,нито Славия).
Няма друга организация,клуб,партия или каквото и да е организирано нещо в България с толкова много подръжници и симпатизанти като ПФК Левски.
Като стана дума за имена и петнене на имена - точно ЦСКА е мръсно име. С каква право един изкуствено създаден от комунистите отбор ще носи името на славната българска армия?
На всичкото отгоре името на "червените" е изкопирано по съветски образец от ЦСКА (Москва).
[/b]
мечтател
11-04-2006, 08:33
старата песен на стар глас. това вашето не е патриотизъм или проява на национално чувство. вашето е злоба. Левски е кръстен на Апостола, за да го възхвали. както и Ботев, Раковски и така нататък. както и град Левски и връх Ботев. както и хилядите читалища, училища и други учреждения. какт и ЦСКА, дори. вие сте кръстени за Българската Армия, което е печелила славни битки в тежки войни, печелила е и войни, изтласкала е турците от Европа почти до Босфора (първата балканска война, ако някой не си познава историята) и така нататък. вие сте взели името на тази славна армия, но никой нероптае, че сте си присвоили армията. разберете го най-накрая - българският народ цени героите си и в тяхна чест се изправя, бори и побеждава.
ScrappyDoo
11-04-2006, 16:02
Професионален Футболен Клуб Левски и Спортен Клуб Левски не само,че не петнят името на Апостола на свободата - Васил Левски,а и го славят.
Да бе,славят го навред-в Испания (5:0),в Англия (3:1!!!!!),в Германия (0:2 и 0:3 след ебати смешните голове) Ех тази слава бе!!! Добре 4е не съм от *евски!!!
Професионален Футболен Клуб Левски и Спортен Клуб Левски не само,че не петнят името на Апостола на свободата - Васил Левски,а и го славят.
Да бе,славят го навред-в Испания (5:0),в Англия (3:1!!!!!),в Германия (0:2 и 0:3 след ебати смешните голове) Ех тази слава бе!!! Добре 4е не съм от *евски!!!И аз това викам!Добре ,че не си от Левски!
Ходи и пей "само за победа" червеноушко!
sigurno svinencata gi e mnogo qd zaradi tva komunisti4esko ime
sigurno svinencata gi e mnogo qd zaradi tva komunisti4esko ime
ПФК цС*ка АД -професионален футболен клуб централен спортен клуб на армията акционерно дружество
Какво име..
Провокативни теми не се допускат.