PDA

View Full Version : oburkvaciq

buuuuf
11-02-2006, 20:04
mi im aedno mom4e...predi...juny mesec mu kazah 4e go haresvam i toi mi kaza 4e sme mnogo blizki priqteli i edna vruzka moje da ni precaka otno6eniqta kazah si ok nali, oba4e posle kraq na lqtoto se vidqhme na razni kuponi i toi aide da tancuvame na edna balada nekfa 4algiq be6e anelia - do zori i samo tancuvahme, bez ni6to, posle na edin drug kupon az se napih i se sduhah zaradi nego toi doide da me pita kfo mi e 6to sum taka i az ni6to ne mu akzah tupo ot moq strana posle kato 4e li mi dava6e nqkfi nadejdi....no na kraq ni6to ne stana toi sa godi s nekfa pa4a a az sum ludo vlubena v nego, molq vi daite mi nqkakvi suveti...iskam go, btw toi si pada dosta playboy, vsqka 6te mu vurje

iiirish
11-02-2006, 20:11
при самия факт, че си пада женкар просто го зарежи. пък и виждаш, че не те харесва и няма смисъл да си губиш повече времето

. Marto.cool . .
11-02-2006, 23:11
spored men e prava v smi nqma smi da se zanimava6 s nego 6tom toi e imal mnogokratno 6ansa da napravi ne6to i ne go e zna4i nqma da stanat ne6tata a i ti sama si se precakala kato si napravila taka ne6tata 4e toi da te vuzprieme samo kato priqtelka.. mn e kofti znam ama.. nqma kak. kazvam ti 4e nqma smi da se zanimava6 pove4e s nego...
samo si gubi6 vremeto spored men.. ogledai se ima mn drugi okolo teb ama ne gi zabelqzba6 za6tot si misli6 za nego za mig go zabravi i se ogledai i 6te vidi6 mnogo potencqlni pi4ove i samo trqbva dr da si haresa6 :)