Влез

View Full Version : Moderated: Възможно ли е все още да съм девствена?

11-03-2006, 16:32
zdraveite ! imam edno malko vapros4e :) zna4i az i priqtelqt mi go napravihme,no t1i kato men me zabolq mnogo i az go nakarah da spre,t.e. vkara go nqkolko pati i posle go nakarah da spre... ta vaprosa mi e Moje li vse o6te da sam devstvena,t1i kato nqma6e i kap4ica krav ??? Moje da vi se stori tap vaprosa,no men naistina me interesyva :) Blagodarq predvaritelno

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

SINDEL
11-03-2006, 16:38
Щом ти го е вкарал и те е заболяло много зна4и не си девствена ве4е. Колкото до кръвта - не е задължително като те отворят да те4е кръв, така 4е тва няма никво зна4ение

Forslor
11-03-2006, 16:42
Щом ти го е вкарал и те е заболяло много зна4и не си девствена ве4е. Колкото до кръвта - не е задължително като те отворят да те4е кръв, така 4е тва няма никво зна4ение
Не бъди толкова сигурна . Шанса ес оше да е девствена е 50- на 50.

----
офф топик // SINDEL мн. те моля да си посмалиш малко аватарището ,колкото да не ми са разширява страницата. Ако обичаш разбира се :wink:

11-03-2006, 16:42
Blagodarq SINDEL za otgovora ti !!! :roll:

SINDEL
11-03-2006, 16:43
Не бъди толкова сигурна . Шанса ес оше да е девствена е 50- на 50.

----
офф топик // SINDEL мн. те моля да си посмалиш малко аватарището ,колкото да не ми са разширява страницата. Ако обичаш разбира се :wink:

Ами то и аз искам отдавна да го смаля ма нз как :oops:

11-03-2006, 16:43
kak taka 50:50 ????????

SINDEL
11-03-2006, 16:45
Щот то всъщност не ми е ка4ено от компютъра (6тот май такъв вариант тука не се предлага) ами съм си го копи-пейстнала от някъв сайт. Дано разбра кво се опитвам да ти обясня 4е не съм мн наясно с тея компютърни тремини и тн... Та ако дадеш няква идейка как да го променя веднага го намалявам

11-03-2006, 17:54
yf nevyzm0jn0 e da si devstvena oshte sht0m ti g0 e sl0jil nqk0lk0 pyti n0rmaln0 e da te b0li 1viq pyt ne che sym m0miche ama e l0gichn0 ak0 g0 e pyhnal celiq nqma kak

11-03-2006, 18:11
Щот то всъщност не ми е ка4ено от компютъра (6тот май такъв вариант тука не се предлага) ами съм си го копи-пейстнала от някъв сайт. Дано разбра кво се опитвам да ти обясня 4е не съм мн наясно с тея компютърни тремини и тн... Та ако дадеш няква идейка как да го променя веднага го намалявам
Тъй като съм голям пич, специално за теб намалих аватара ти.
Заповядай - копи-пейстни този адрес:
http://img63.imageshack.us/img63/4850/nightelficonlargethumban0.png

;)

Atula
11-04-2006, 12:19
Mi ne e smeshno, az purvi put kato go pravih bqh super pritesnena i mnogo se naprqgah i sti stqhah muskulite i vuobshte ne mojeshe da vleze v men dokrai. Misleh si che sum si zagubila devstevnostta, obache.. ne beshe bash taka. Sled mnogo vreme kogato go pravih za vtori put usetih prosto..ne znam za vas momicheta, no to se useshta suvsem leko. A i da znaesh, che aktivnite momicheta moje i da nqmat nito kapka kruv pri zagubvaneto na devstvenostta si. Taka che, da, ima shans da si devstvena, a te e zabolqlo zaradi vnezapnoto raztqgane na vaginata ti.

iiirish
11-04-2006, 12:33
няма начин вече да си девствена. имало е болка, вкарал го е няколко пъти... е как искаш да си девствена след това?! :-s а това че е нямало кръв не значи нищо. при мен първия път също нямаше

Kitana
11-04-2006, 13:00
ми незнам не е то4но така и аз си мислих 4е не съм...ама съм била още девствена- .. гинеколожката потвърди съмненията ми 4е имам разтеглива ципа.. така 4е не е сигурно нищо
при 2 опит вси4ко си бе6е малко по -брутално и се полу4и ;) даже си имаше кървене ..което за капак продължи още 2-3 пъти ... то си е индивидулано за всеки е разли4но ...

Jenninka
11-04-2006, 15:05
Имало ли е приникване,значи не си девствена.
При някой ципата не се къса до край и след 100тния път и чак при раждане става...Индивидуално си е.

krem4et0
11-04-2006, 17:28
Не си девствена. Дори и да няма кръв при вкарване се губи девствеността. Ама по принцип да ти кажа девствен е състояние на духа,а не на тялото. Аз още си чувствам невинна,въпреки че правя секс от 8 месеца!