View Full Version : sex li iskat vsi4ki mom4eta
kak da zadyrja priqtelq si da mu dam li tva koeto iska?
Еми зависи колко доверие му имаш ,обичаш ли го ,на колко години си.Не си мисли че трябва да му пуснеш по задължение!!Ти решаваш това.
lunnoto_momi4e
11-04-2006, 16:42
Ami ako mu ima6 dostatu4no doverie i go obi4a6-za6to ne? :-k
In_Flames
11-04-2006, 16:44
Ако момчето иска просто да бъде интимен с теб, да бъде близко до теб и да покаже физически любовта и нежноста си е абсолютно абсурдно да питаш този въпрос. Разбира се, че да. (И btw имам една забележка...какво значи това 'да му пусна ли' ? Ужасно грозно звучи!) Но ако сексът е единственото, което би могло да спаси връзката ви, не си заслужава. Сексът не е начинът да задържиш някого, а напротив - да му покажеш любовта си!
Има си момчета и момчета, но и в двата случая им се иска да правят секс това е нормално, но лично за мен не е задължително това, а друго...
krem4et0
11-04-2006, 17:20
Ако ти е поставил така въпроса-или ще спиш с мен,или край, а също ако ме обичаш ще си легнеш с мен,значи не си струва. Дръж краката затворени!
Ако ти е поставил така въпроса-или ще спиш с мен,или край, а също ако ме обичаш ще си легнеш с мен,значи не си струва. Дръж краката затворени!
Po rpincip i na mom4etata i na momi4etata im se pravi sex,no ako nqkoj ti postavq vuprosa taka zna4i naistina ne si struva,za6toto ne6tata stavat ot samo sebe si bez dumi,usloviq,ultimatomi i tn...Pri sexut e taka-strastta ne idva s prikazki,a s dejstviq!
Mi to ima6e edna reklama na tema kak se zadurja edin muj!Moje6 da q vidi6... :)
BUBU_to4ka_TO
11-04-2006, 17:33
Еми зависи колко доверие му имаш ,обичаш ли го ,на колко години си.Не си мисли че трябва да му пуснеш по задължение!!Ти решаваш това.
4estno kazano sym na sy6toto mnenie....taka 4e ti trqbva da si preceni6...
ае всички искат секс ....и момичета и момчета ....просто в една връзка ако е достатачно здрава (има доверие и сичките останали неща) си е просто въпрос на време .. .
olive_oil
11-04-2006, 17:52
и момчетата и момичетата искат секс!!!и любов искат и внимание,ама най-много SЕХ
Не всички искат само секс,но да не кажа повечето.Ако не искаш нещо не го прави.Дори и да искаш просто няма да си струва.Ти ще знаеш,че от теб този човек търси само секс.Ще направиш грешка!
miloto_girl_4e
11-04-2006, 18:17
Както си прецениш ..
Ако го обичаш, ако искаш да спиш с него - да
Но ако е за да го задържиш - не ...
Това, че иска само секс от теб показва колко те "обича" :roll:
KiLLeR_InSTiNkT
11-04-2006, 18:23
Първо да кажа, че не всички момчета искат само секс. Вярно, че е в природата им да го искат, но за някои това не е основното...
Та искам да ти кажа, че ако искаш да задържиш приятеля си не е нужно да му "пускаш" ако не искаш. Просто бъди естествена и се дръж както си се държиш винаги. Изненадай го с нещо приятно, ходете на кино, не знам и аз. Но изчакай преди да правиш секс с него, ако той предлага...
Ми нормално е и момчетата и момичеата да искат секс?Къв е проблемът да спиш с него като сте гаджета!Нали и затва сте заедно!Егати децата...уникум!
отговорът е не "да", а "естествено"
Хаха,тя промени въпроса и сега трябва да започне да се обръща резултата!
Ако не му пуснеш ти , аз ще го направя 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[
:-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= ::: ::: :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=
Ако не му пуснеш ти , аз ще го направя 8-[ 8-[ 8-[ 8-[ 8-[
:-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= ::: ::: :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|= :-({|=
ахахаха азисе, азисе....
Bradshaw
11-04-2006, 20:54
На този въпрос не може да се отговори еднозначно. Има си момчета и момчета. Но винаги имай едно на ум за пениса! :lol: Той няма съвест.
Е ми мноо ясно. Ако го обичаш и държиш на него. Иначе за кво ти е?!