Влез

View Full Version : Да си нося ли GSM-а със себе си?

crazy_sexy_cool`f
11-05-2006, 08:11
Майка ми ми казва веднага като се стъмни да се прибера. Съгласна съм с нея, но защо ВЕДНАГА??? На една моя приятелка също са и казали така и тя не си взема GSM-а със себе си, за да не я открият и приберат. И аз искам а направя така. аз няма да се прибирам по нощите. Но просто ся зимата в 17:30 да се прибирам...Много е гадно. Ама все пак ако (да чукам на дърво) ми се случи нещо...трябва да имам GSM в себе си. Аз не ходя много далеч от нас. Абе най-много на една пряка от нас. Е хубаво де, малко повече. Ама пак съм близо. На 5 минути от вкъщи.

П.П. Не мога по НИКАКЪВ начинда я убедя да оставам по до късно. оф.......

RoyTheReaper
11-05-2006, 08:18
ами ако не си вземеш ГСМа после ще ти викат "ти за кво не си носиш телефона, знаеш ли колко се притеснихме, наказана си, уа уа уа" и такива. така че си го носи. пък и наистина ако ти трябва за нещо спешно....

BeBencEto
11-05-2006, 08:41
qvno si 5-6ti klas....ili pone taka si obqsnqvam rannoto ti pribirane...no vinagi si nosi telefona sus sebe si...plius tva kato sa ti kazali da se priberesh znachi trqbva da go napravish...sigurno ima zashto...

ProstoAz
11-05-2006, 08:54
Няма смисъл. Прибирай си се, когато са ти казали и толкова. На 12год. не ти трябва да седиш до по-късно. :wink: Просто излизай по-рано, ако ти се седи повече време навън.

ПП. В този студ незнам как ти се излиза въобще... :roll:

crazy_sexy_cool`f
11-05-2006, 08:59
qvno si 5-6ti klas....ili pone taka si obqsnqvam rannoto ti pribirane...no vinagi si nosi telefona sus sebe si...plius tva kato sa ti kazali da se priberesh znachi trqbva da go napravish...sigurno ima zashto... Да, 6 клас съм. Виж, майка иска да се прибирам рано, защото тогава се стъмвало. Разбирам, че се притеснява,а ама чак толкова... Плюс това аз мн често в нашия двор и тя може да ме гледа от балкона ако толкова се притеснява... :|

fifi_friend
11-05-2006, 10:15
ами носи си го и ако ти звънне все пак ти решаваш дали да вдигнеш или да се правиш че си си го забравила, не си го чула и т.н. :D

JoeBanana
11-05-2006, 10:58
с тва отношение бая си скачаш в/у здравната книжка. продължавай така и ше се прибираш още на обяд :idea:

Crazy_teen4e`f
11-05-2006, 13:38
Ем носи си ГСМ-ма кво ти пречи?!Пък и когато ти звънят можеш да не вдигнеш и да кажеш "ами телефона ми е на режим безшумен" и готово.Аз например немога да изляза някъде без гсм-а си.

Briseis
11-05-2006, 15:32
Значи вземаш си телефона.И примерно като мине определения час, звъниш на майка си й казваш:"Аз още няма да се прибирам, погледни през прозореца, няма страшно" бла бла.Защото ако не го вземаш, ще стане варианта на Lake_Bodom...

koalka
11-05-2006, 18:41
E,все пак си 6-ти клас-по-добре я послушай.Какво да кажа аз като майка ми искам да се прибирам преди да се стъмни,аз съм на 16.Естествено преди и се връзвах,ама сега ги нямаме такива.Като станеш по-голяма се съмнявам да има проблем.И си взимай ГСМ-а,защото може да те накаже и т.н.

Тудор
11-06-2006, 06:36
Интересно... на 12 години на мен рядко ми бе разрешавано да излизам по квартала, камо ли извън него и до късно. Е, момиче, трябва да слушаш родителитет ти. 12 е много крехкавъзраст, най-малкото си момиче. Ако ти е толкова мерак да излизаш пчоакай поне 17-18, после ще чуеш нещо от рода - "троши си глватата вече".

Angel_Girl
11-06-2006, 22:41
Значи вземаш си телефона.И примерно като мине определения час, звъниш на майка си й казваш:"Аз още няма да се прибирам, погледни през прозореца, няма страшно" бла бла.Защото ако не го вземаш, ще стане варианта на Lake_Bodom...

11-07-2006, 09:28
qvno si 5-6ti klas....ili pone taka si obqsnqvam rannoto ti pribirane...no vinagi si nosi telefona sus sebe si...plius tva kato sa ti kazali da se priberesh znachi trqbva da go napravish...sigurno ima zashto... [-X ne e zadu8ljitelno,az sam 10klas, a maika mi i bashta mi me tretirat kato bebe :smt010 ako nqkoga si imam deca she gi ostavq ako iskat da spqt na peikata pred bloka :P :lol:

vignete
11-07-2006, 09:46
Народе, а правят ли ви проблемЗ, ако искате да спите при приятелка?
И мен вечно ме тормозят...миналата година ми вдигнаха панаир защо не съм си била вдигнала тела, след акто вече ми бяха звънели, пък аз съм го направила на вибрация :smt005 и не съм разбрала, че звънят :mrgreen:

RoyTheReaper
11-07-2006, 10:32
qvno si 5-6ti klas....ili pone taka si obqsnqvam rannoto ti pribirane...no vinagi si nosi telefona sus sebe si...plius tva kato sa ti kazali da se priberesh znachi trqbva da go napravish...sigurno ima zashto... [-X ne e zadu8ljitelno,az sam 10klas, a maika mi i bashta mi me tretirat kato bebe :smt010 ako nqkoga si imam deca she gi ostavq ako iskat da spqt na peikata pred bloka :P :lol:

да бе, вярвай си че така ще направиш.

reason
11-07-2006, 20:04
Еми...и ние водим битки вкъщи по тая тема,но няма какво да се прави...опитай се да им обясниш,че не си толкова малка или пък можеш да накараш някой да те изпраща...има варианти.И си взимай тела по-добре :!:

Джи
11-11-2006, 13:35
Хм...
В къщи нямам такива проблеми,седя си из града до колкото си искам.

mon4eto
11-11-2006, 15:29
Abe nosisi telefona i tva e...ako ne go pravi6 i po lo6o moje da stane :!:

marche
11-16-2006, 07:17
az se prebiram v 19 i 30 ot u4ili6te i sled tova stoq do nqkyde 20i 30 21 4asa,prosto im kazvam iskam da postoq o6te malko,a tva s gsm e adski TYPO

NaDuFcHe
11-16-2006, 07:23
Munichka si normalno maika ti da ne te puska do po kusno..a i naistina navun e takuv stud che az samata se pribiram ranichko deto nahste ne mi kazvat chas prosto shtoto mi e studeno i predpochitam da sum si vkushti na toplichko..ako iskahs da si s priqtelite si po dulgo pomoli vashte da ti doidat 1-2 fr-cheta na gosti

SaSeTo
11-21-2006, 08:58
Хъм .. носи си GSMа няма да ти навреди,а пък и ако има нещо по - важно виноги ще имаш връска с ваще както и те с теб.И впрочем за проблема с излизането - обаждай се на ваще и им казвай примерно,че искаш да останеш малко пвечко пред вас или нещо от сорта (аз така правя по някога).Ако не се получи .. незнам.Пробвай два три пъти и ако не стане номера по - добре недей да продължаваш с опитите да не си спечелиш някое наказание.Предполагам,че всички сме изпадали в подобни преговори с родителите си за вечерния час - гадна работа.Аз ако не се прибера до 21:30 майка ми почва да ми звъни на пожар :?

meri88
11-25-2006, 19:24
neznam za tebe , ma az si go nosq dori do magazina ,4e vinagi 6e se nameri nqkoi da se obadi :smt005

sladakk
11-26-2006, 19:41
Zaduljitelno ako stane ne6to ot kade 6te zvannesh,???

BeBcHeTo
11-28-2006, 10:43
Ти на приятелката ти ли искаш да прили4аш

crazy_sexy_cool`f
11-28-2006, 12:15
май намерих решение... Брат ми започна да излиза в махалата, с момчетата, скоито и аз излзиам. Той е 8 кла си го пускат до по късно. Всъщност го пускат половин час повече от мене, но той се връща много по-късно и на него му казват само и единствено: Поигра ли си хубаво? :smt040 Като съм с него дали ще ме пускат до по-късно? Надявам се, че да щото ми писна да се прибирам в 18:00 ](*,)

sun4e
11-28-2006, 15:15
еми има защо да се приеснява майка ти...раджай се че е загрижена за тебе :roll: и наще ся зимата искат по-рано да се прибирам...няма как

DjBaloon
11-28-2006, 17:33
gsm-mite sa za da gi nosish s sebe si ne da gi durjij v kushti.. otdelno veche krajbite na gsm-mi sa dosta redki.. lesno se zasichat otkradnatite gsm-mi,ot 1 godina ne sum chuval na nqkoi da mu otkradnat gsm-a.. a i vse pak ti ne go veesh v ednata si raka dokat se razhojdash iz ulicite
Inache shtom si 6-ti klas pribirai si se 17:30,18:00 :wink:

meri88
11-28-2006, 20:07
gsm-mite sa za da gi nosish s sebe si ne da gi durjij v kushti.. otdelno veche krajbite na gsm-mi sa dosta redki.. lesno se zasichat otkradnatite gsm-mi,ot 1 godina ne sum chuval na nqkoi da mu otkradnat gsm-a.. a i vse pak ti ne go veesh v ednata si raka dokat se razhojdash iz ulicite
Inache shtom si 6-ti klas pribirai si se 17:30,18:00 :wink:

=D>

The Fearr
11-29-2006, 13:50
xahxahxha ave zima6 si GSM s tebe i si stoi6 i si go izklu4va6 i kat se bribere6 te 6ti kajat zako ti e izklu4en GSM i ti 6a kae6 padna mu bateriqta...i ako ti kajat zako ne se pribra na vreme togava 6a kae6 otkade da vida 4asa... trea se praite na prosti po lesno e.s tezi rodite li nemoi dda se izleze na glava

black_boy
12-02-2006, 18:51
Po-dobre si go nosi da ne ti mrynkat!Ako mnogo se drazni6 si go izklyu4i nekoi pyt kakyv e tolkova problema...

MoHuTo
12-03-2006, 22:08
Оф това с GSM-а направо и мен ме побърква..като закъснея с 15-20 минути и баща ми почва да звъни през 1 мин.,не мога да разбера ко толкова се притесняват след като знае че има кой да ме изпрати!А и ми писна с тоя вечерен час - 21.30! ](*,) ](*,) ](*,) вече съм на 9 клас, а ме третират като бебе!Мн се дразня, ама то с комбинация като мойте родители:супер притеснителна майка и баща, който се мъчи да се прави на строг,направо нямам думи!Колко пъти ги моля за тоя вечерен час,Не и Не!

evil_lady_in_black
12-04-2006, 02:15
АМи майките са такива ако им се подчиняваш те вече прекаляват с исканията си #-o ако един път тропнеш с крак за да те забележи смятай че ще ти разреши.И аз на мойта майка като ми кажеше нещо и аз само "добре,добре"и в определен момент тя ме мисли зза супермен и че мога да правя 1000 неща навведнъж тогава аз се изнервих и й се разкрещах и от тогава не ми повишава тон [-X

gerinceto
12-05-2006, 19:16
nosi si gsma v teb.neznae6 koga moje da ti potriqbva