View Full Version : Какво би ви харесало на вас..
Въпрос към момчетата предимно: Приятелят ми ще си дойде - не сме се виждали от месец и половина. Ще отидем някъде само двамата за няколко дни и искам да му е много хубаво. Имам вече идеи за това как да го изнендам, обаче ще ми е интересно да чуя как вие момчета си представяте една незабравима нощ с момичето, което обичате? (използвайте въображението си!!!)
Drakthul
11-05-2006, 12:55
Никви недомлъвки - директен секс .. от вратата както се казва .. като доде кожата ти трябва да е мека като кадифе, прекарай поне час за грим, кремове, облична и приготвяне .. секси бельо задължително .. прекарайте цяла нощ в леглото .. 8)
Е по-добро от тва за момче което не те виждало повече от месец не знам .. :lol:
Защо изобщо го мислиш?
Нали знаеш, че спонтанните неща са най-хубави.
Колко пъти съм се опитвала да си представя перфектната вечер, и все нещо не става, както трябва. А когато не е запланувано сякаш нещата се нареждат по възможно най-добрия начин.
Така че остави всякакви приготовления, предварителни мисли, идеи и т.н. и просто се отдай на момента.
lunnoto_momi4e
11-05-2006, 15:13
Никви недомлъвки - директен секс .. от вратата както се казва .. като доде кожата ти трябва да е мека като кадифе, прекарай поне час за грим, кремове, облична и приготвяне .. секси бельо задължително .. прекарайте цяла нощ в леглото .. 8)
Е по-добро от тва за момче което не те виждало повече от месец не знам .. :lol: Absolutno si prav...... =D>
PiLeto~UbieC
11-05-2006, 15:19
Покажи му нови секс трикове !!!
:wink: :wink:
Е по-добро от тва за момче което не те виждало повече от месец не знам .. :lol:
=D> =D> =D>