View Full Version : problem
значи казах на едно момиче че я харесвам,но в чата :( тя каза че може да имам с6анс с нея но трябва да излезме на кафе и да се видим.тя ме е виждала в дискотеката но не сме си говорили.и с6те се запознаем.карах възможно най кратко.Така и са към проблема,не мога да се целувам :oops:
Ох я стига.Това не е проблем.Просто се отдаваш на момента и не мислиш за това дали ще се изложиш.Така,ако си притеснен нищо няма да стане.По-добре се успокой.Отиди на срещата с нея и си прекарайте добре.
ПИЧ АЗ ИМАМ АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ #-o :( искам да ти помогна но незнам как ... аз все решавам да накарам някои да ме научи но ме е срам.. аз съм питал същия въпрос като теб .. ](*,)
коалка ... проблема е 4е ме е срам ама много .. .;(
GLeZoRanA
11-05-2006, 18:29
Или няма да я целуваш или ще преодолееш страха си и ще се пробваш ... няма да те изяде...предполагам :roll:
К'во ще е срам затвори очи и се отдаи намига и ясичко ще си е наред :)
К'во ще е срам затвори очи и се отдаи намига и ясичко ще си е наред :)
Точно така :-D
white_chik
11-05-2006, 19:01
Еми като не можеш ще се научиш.Прекалено много се притесняваш.Ако дойде време за целувка ще ти дойде отвътре,просто следвай нейните движения и няма да имаш проблеми
Като дойде подходящия момент не мисли за нищо, просто му се отдай. А и няма какво толкова да се учи, не е страшно. :-s
tedinkata_
11-06-2006, 04:57
vsi4ko shte ti doide otvutre-spokoino ;-)
vsi4ko shte ti doide otvutre-spokoino ;-)
дано е така... и аз смятам да пробвам ХиХи :|
mercedes_bentz
11-06-2006, 17:55
болката минава а страма остава замислете върху тая притча
TreeHill
11-06-2006, 17:59
....epa mnogo stanahte s toq problem...
IlLuSi0nS`
11-06-2006, 18:02
кфо срамно има в тфа че не си се целувал ?! никой не се ражда научен.. като се поцелуваш ще се научиш