View Full Version : Moderated:Ще ме боли по-малко,ако първо ме отвори с пръсти?!
Искам да правя секс с приятеля си,които е по опитен и сме говорили мн пъти за това(на мен ще ми е за парви път).Та той ми каза,че е по-добре парво да ме отвори като ми барка с праст и че после по малко щяло да боли или въобще нямало да боли.Та това така ли е? :roll:
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
taka e .
moje i ti da si pobarka6 predvaritelno ta da e po lesno ;-)
Da opredeleno trqbva da stane po tozi na4in ina4e 6e te zaboli!stypka po stypka...... \:D/
Elektra_x
11-05-2006, 20:05
аааа мизерия :-&
нищо страшно, спокойно! :)
страшно .....че то си е приятно .... :roll:
страшно .....че то си е приятно .... :roll:
Ми първият път не е много приятно.По темата: Да, прав е приятелят ти.По този начин ще стане постепенно и няма да те боли толкова.Чак изобщо...немога да ти гарантирам, но определено ще е по малко.
bulgarche
11-05-2006, 20:52
Така е
miloto_girl_4e
11-05-2006, 21:15
Вярно е.. донякъде..
Като ти бърка с пръсти определено няма да те отвори, дори няма да ти разкъса девствената ципа ...
Но ще те подготви един вид..
Такаче... крачка по крачка, за да те отпусне и болката да е минимална :wink:
Така е. Но не се настройвай 4е изобщо няма да те боли. Много рядко се слу4ва изобщо да не усетиш болка
Ако си много възбудена почти няма да те боли.
Вярно е,ама то пак ще си те боли,защото си тясна.Така че пръстите само ще намалят болката,но не се знае колко.
ше те боли най малко ако те отвори с една бичкия, гарантирам :lol:
с пръсти ще е по-добре наистина.Аз ти препоръчвам и да пийнеш малко преди самия секс , за да се отпуснеш.Но не прекалявай , за да запомниш момента :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D
sexy_tigar4e_MM
11-06-2006, 15:14
daje moje i da ne te boli,zavisi kak te "Otvori" :smt006
{Sweet_Dreams}
11-06-2006, 15:19
При мен беше така,но ние след това не правихме секс.В смисъл имахме някаква игра нали пръсти няколко пъти и накрая се реших изобщо не мислих дали ще ме боли,дали ще има кръв и такива неща и наистина нямаше нито едното нито другото.Мина си страхотно