View Full Version : Незнам дали е проблем
Винаги съм се възбуждал от скаридите. Те са толкова красиви и прекрасни. Винаги съм искал да свърша в скарида. Винаги съм искал да еба скарида анално и вагинално както и да й свърша в устата при оралната любов. Това проблем ли е? В смисъл всичко наред ли е с мен?
XAaxXAx Tolkova li ti e malko dostoinstvoto 4e da moje6 da si predstavi6 kak e**6 skarida be? xAXax Ne po princip bi bilo problem, ako go misle6e naistina no zasega ne e...
Винаги съм се възбуждал от скаридите. Те са толкова красиви и прекрасни. Винаги съм искал да свърша в скарида. Винаги съм искал да е** скарида анално и вагинално както и да й свърша в устата при оралната любов. Това проблем ли е? В смисъл всичко наред ли е с мен?
А са си ги представи изпържени и почервенели в голяма чиния + шише бира...
Ох, стана ми... :::
JoeBanana
11-06-2006, 07:45
Заради пипалцата е нали ? :smt007
знам какво изживяваш :mrgreen:
:smt005
:smt005
Аре бе! Не ви ли омръзна да пускате безумни теми?!?
Tokio_Hotelkata
11-06-2006, 09:03
:smt082 :smt081 kurti6 :lol:
Хахаха скарида.Йеее,къртиш брато. :lol:
Пробвай и с цаца,по-кефещо е - много по-мазна е и по-лесно й влиза!
DarknessInside
11-06-2006, 10:33
Мда..напълно норамално е.Искаш ли да направиме тройка с некоя яка скарида? :D
Хахаха ..... :smt005 :smt005 :smt005 без коментар
не е нормално, първо се запознай с анатомията на скаридата, но от друга гледна точка е нормално, защото явно оная ти работа е миниатюрна и ще задоволиш скаридата на мах, даже от кеф ще се изпържи (скаридата де) ама гледай да си извадиш оная работа на време да не стане на печен косъм
за хорат със по големи пишки които искат екстремен секс препорачвам шаран жив за препорачване да му мардат още дьукита : :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
Братле споко добре си ама ще се оправиш, все пак и аз съм така, ама аз си падам по паяци и богомолки.Наеш ли защо ? Защото след половия акт женските изяждат мъжкия и ще ми е много интересно как 1 богомолка или 1 паяк ще ме изяде :mrgreen:
еиии маина кви неща вършат скаридите .....някои хора бая са се издухали маина ..
:lol: еми пробвай койти пречи :lol: после можеш и да смениш със некоя рибка усещането може да е различно :smt005
иначе не нямаш проблем освем ако рибката или там каквото ще да е не е твърде малка че тогава вече имаш огрооооомен проблем -зоофил-педофил #-o :smt005 :smt005 :smt005
summer_04
11-26-2006, 10:22
super normalno e spoko vsi4ko si e nared nqma problemi ,za6toto i na skaridite im a egotino spoko!ebati i tupaka :smt013
malka_sladuranka
11-26-2006, 11:40
аххаха... мн весело ми стана :-D
miloto_girl_4e
11-26-2006, 11:46
Moderated by miloto
т.11 от Правилника :!: