Влез

View Full Version : Странно държание?

KiLLeR_InSTiNkT
11-06-2006, 14:11
Та приятелят ми е особняк и най-често, когато е пил и пушил си показва истинските чувства? Какво значи това според вас? Страх от показване на истинските чувства или...?

iiirish
11-06-2006, 14:17
ами специално пияните хора винаги казват истината или поне това, което им е на сърцето. така че не вярвам да те лъже. а защо не ти го показва през останалото време... ами може би е от хората, които по-трудно разкриват душата си, в което няма нищо лошо

IlLuSi0nS`
11-06-2006, 16:11
просто в такова състояние падат задръжките и говориш открито и казваш неща които по принцип не би имал смелостта да кажеш.. та затова според мен

mercedes_bentz
11-06-2006, 16:32
ами специално пияните хора винаги казват истината или поне това, което им е на сърцето. така че не вярвам да те лъже. а защо не ти го показва през останалото време... ами може би е от хората, които по-трудно разкриват душата си, в което няма нищо лошо

не успорим факт

LO6IQ
11-06-2006, 16:36
Ами като е пиян ти казва истината , това което наистина чувства \:D/ Пияните хора казват това което им е на сърцето .. а щом не ти го казва през останалото време може да е срамежлив :-)

ssiimmoonna
11-06-2006, 16:42
emi ne ne mislq 4e go e strah prosto pod vliqnie na takiva ve6tastva pokazva tova koeto e v su6tnos otpuska se nz kak da go opredelq to4no no ne bih kazala 4e e strah

koalka
11-06-2006, 17:46
Някои хора са си странни.А как показва чувствата си...в смисъл каква е разликата в държанието,как се държи?И какви чувства показва,когато се е напил?То някои хора,когато са се напили си казват това,което им е на сърцето.

TreeHill
11-06-2006, 18:05
emi ne6to ne e v red

KiLLeR_InSTiNkT
11-09-2006, 18:56
Някои хора са си странни.А как показва чувствата си...в смисъл каква е разликата в държанието,как се държи?И какви чувства показва,когато се е напил?То някои хора,когато са се напили си казват това,което им е на сърцето.

В смисъл, че се прави на голям непукист, а всъщност не е такъв изобщо. Когато е трезвен се прави на някакъв мъжкар дето няма нужда от никого, а като е пийнал изглежда толкова безпомощен. Явно само алкохола го кара да показва истинската си същност, не знам и аз... Малко е сложно за обяснение...