View Full Version : Malko izpit Po frenski
Molqvi se narode kajete mi kvo zna4i na frenski "Ye te frape" molqvi hora pomognete narode 6toto qvno nqma da mi kaji 4oveka koito mi kaza izraza i se ndqvam vie da mi kajete :smt100 :smt100
Ей да не е --> Je te frappe(Жу ту фрап)-->удрям те Je vais te frappe(Жу ве ту фрап)-->Ще те ударя май е така :mrgreen:
Mersi we pi4 mn si mi ot polza a da si jiv i zdrav kaji kvo pie6 da ta 4erpa
Tova koeto ti e kazal 4oveka ozna4ava " Udrqm te =>kazal e " je te frappe " Toest upotrebqva formata za seg.vreme toest v momenta .za moemnta ti go e kazal,a pi4a deto e napisal po gore ,da prav e za Je vais Te Frapper => tva e formata za budeshete vreme s glagola "aller" spregnat v segashno vreme 1vo lice edinistveno 4islo,neznam s kva cel sa ti go kazali ,no po4ti go naceli kato pisane :) \:D/
bah vi kolko ste negramotni, u toq forum nema edin redoven
Tout etait dire je me suis rentre
ъ-ъ-ъъъ Ко? #-o :shock: :-D :smt017
Tout etait dire je me suis rentre
Tout etait dit,je me suis rentre... Ne confond pas le participe passe du verbe dire... :-D
lady_bird
11-07-2006, 16:37
Molqvi se narode kajete mi kvo zna4i na frenski "Ye te frape" molqvi hora pomognete narode 6toto qvno nqma da mi kaji 4oveka koito mi kaza izraza i se ndqvam vie da mi kajete :smt100 :smt100ozna4ava "6te te razklatq" tova e bukvalno,za6toto glagolut praper ozna4ava razkla6tam. :wink: nqkoi e re6il da te razklati,mai :mrgreen:
az pyk znam angliiski i bylgarski
EVIL_GIRL_
11-08-2006, 04:26
На Френски frapper означава удрям,а не клатя. :-)точно така а клатя е agiter или другата дума е secouer.
Големи полиглоти сте бе :P :P
da zavar6a temata ozna4aval "iskam da te 4ukam!" pone taka moito milo kaza ama nz koi koi iska da 4uka :D
awe hora u4a v ezikova gimnaziq s frenski ezik ve4e 4 god ....do sega ne sam 4uvala glagola frapper da se izpolzva kato 4ukam.....urdqm da, frapiram da, ama 4ukam....no kakto i da e moje i az da ne znam..i da nau4a ne6to novo...
awe hora u4a v ezikova gimnaziq s frenski ezik ve4e 4 god ....do sega ne sam 4uvala glagola frapper da se izpolzva kato 4ukam.....urdqm da, frapiram da, ama 4ukam....no kakto i da e moje i az da ne znam..i da nau4a ne6to novo...
И аз така... :smt017
[/Mersi we pi4 mn si mi ot polza a da si jiv i zdrav kaji kvo pie6 da ta 4erpa
] --->xaxaxa пичка съм не пия мн мн ... ама да си дръпна няма да откажа :roll: :mrgreen:
n0 CoNnEc7i0n =)
11-10-2006, 20:07
И аз така... :smt017
aз пък уча във френската от 2 месеца и сме го учили...
az puk jiveq vuv franciq i moga da vi kaja,4e ste golemi bukvalisti
'je te frappe' na jargon ne zna4i samo 6ta frapiram,ami i 6te te klatq
se edno kato vi kajat 'Allume-moi!' i da si mislite,4e trqbva da drasnete kle4kata na 4oveka ili pri 'Refraidis-moi!' da go napuhate v hladilnik:D
q stiga ste kisnali v neta,mar6 da u4ite i da stanete hora:)
m1rka6t0_k0ti
11-11-2006, 20:47
Tova koeto ti e kazal 4oveka ozna4ava " Udrqm te =>kazal e " je te frappe " Toest upotrebqva formata za seg.vreme toest v momenta .za moemnta ti go e kazal,a pi4a deto e napisal po gore ,da prav e za Je vais Te Frapper => tva e formata za budeshete vreme s glagola "aller" spregnat v segashno vreme 1vo lice edinistveno 4islo,neznam s kva cel sa ti go kazali ,no po4ti go naceli kato pisane :) \:D/
хаах почти го нацели каза тя нищо почти не уцели хахах :)