PDA

View Full Version : Малко съвет ще може ли?

stoilov
11-07-2006, 09:31
Значи несме го правили с приятелката ми близо 5 дена вече и тя се се оплаква че я боли корема през няколко часа.На мен ми казаха че трябвало да отиде на гинеколог щот можело да се образува инфекция щот ако преди секса сам се изпикал и сам скасал презарватива можело да се получи някаква инфекция и от която можело да стане мн страшно и тем подобни.моля кажете кфо да правим.Бладгодаря предварително

Drakthul
11-07-2006, 09:35
Отидете на лекар бре .. :roll:

{Sweet_Dreams}
11-07-2006, 10:13
Ами дай малко повече информация от какво са и болките.Нищо не разбрах.Може да има цистити може да е всичко.Каква е причината да я боли корем

SINDEL
11-07-2006, 10:16
Аз не разбрах - зна4и преди 5 дена сте го правили и ви се е скъсал презервативът, така ли? а преди тва ти си се изпикал?... :-k
А стига бе, аз не съм 4увала досега за такава възможност - ако преди секс мом4ето е пишкало и да се полу4и инфекция... :-s
Да не би да се е вкарала в някой филм твойта девойка? Или да не би да трябва да й идва скоро? Или да е настинала? А може да я боли корем заради нещо, което е яла наскоро или просто да си има проблеми със стомаха :-k Малко вероятно ми се струва от секса да се е полу4ило

SINDEL
11-07-2006, 10:18
А може да има цистит примерно.... кажи нещо пове4е за тва къде то4но я боли, кога, каква е болката, нещо друго има ли й?