Влез

View Full Version : Един въпрос към момчетата

Polin4eto
11-07-2006, 13:25
Юнаци, моля опишете представата си за задръстено момиче. А после и за готино момиче ако може :D

edade
11-07-2006, 13:30
Няма задръстени момичета! Всеки е различен, просто трябва да има някой да го разбере!

GGGGGGG
11-07-2006, 13:48
Юнаци, моля опишете представата си за задръстено момиче. А после и за готино момиче ако може :D
Е па най се дразня тай-някой кат каже тоз задръстен,оная задръстена :!: Всеки човек си е интересен и готин по свой си начин,а това,че не се харесва на повечето хора не означава,че е задръстен.Апък представата ми за готино момиче-ми не съм чак толкова протенциозен.Важни за мен са няколко неща:1-Да не е бройкаджиика :!: 2-Да не е някоя супер надута :!: 3-Да има поне малко чувство за хумор :!: 4-Да ме разбира горе долу като и приказвам,щото повечето разцепват с мозък ....5-Все пак да прилича на нещо :lol:6-Ако може да не е някоя заклета чалга фенка :( Общо взето това са моите критерии не баш за готино,ами за този тип,който аз харесвам

Polin4eto
11-07-2006, 15:22
Много благодаря на всички за мненията O:) , а на тебе, eba4a, ще ти кажа, че си най-голямото лайно в тоя форум! :smt011

malone
11-07-2006, 15:37
Твърде индивидуално е за всяко момче :arrow: аз за задръстено момиче причислявам човек който не се вълнува от околния живот а само това което я заобикакя в частност нея.Готиното момиче е това което провикира симпатия и с външния вид,с умствения си багаш и не се води от всички други овце има лично мнение :wink:

11-07-2006, 16:39
Привет, дружина! Сега на въпроса - честно казано, задръстено момиче няма. Има стеснителни, които в интерес на истината ми допадат най-много, и такива, които са отворени към всичко и нахакани, към които нямам нищо против.

Тудор
11-07-2006, 16:45
Привет, дружина! Сега на въпроса - честно казано, задръстено момиче няма. Има стеснителни, които в интерес на истината ми допадат най-много, и такива, които са отворени към всичко и нахакани, към които нямам нищо против.

Трябва да почна да се логвам...

Както и да е. Този термин "задръстен" го отдавам на група от хора, която не харесват човека до тях и се чудят как да го категоризират.