Влез

View Full Version : pomogenete mi kaje6te kakvo da pravq???

ot4aqna
11-07-2006, 13:28
eto go i moq problem,zaribqvame se s edno mom4e(golqm sladur)sms-4eta,vijdame se i t.n,no ne hodim ili az pone ne mislq taka>dnes trqbva6e da mi se obadi da piem kafe i predi malko mi pi6e sms "sledva6tiqt put kogato si s drug na kafe,pone mi vdigni telefona",az ne mu vdignah 6toto bqh v 4as.sled tova edna priatelka s o6te dvama me viknaha na kafe,a vuprosnoto mom4e, s koeto se zaribqvame si misli,4e az se zaigram s tqh i ne iska da mi vdiga tel-a si,kazva mi 4e ne mi se surdi,a ne e taka,za6to togava ne mi vdiga,otgovarq mi s nqkakvi glupavi sms-i,a az si go haresvam mn i ne iskam da mi se surdi???
kajete kakvo da pravq,daite mi ideq kakvo sms-4e da mu pusna,za da spre da mi se surdi?molq vi????

koalka
11-07-2006, 13:32
Според мен не трябва със смс да се оправят нещата.Трябва да се говори очи в очи и ще е най-добре да го направиш.Така чрез смс надали ще иска да те разбере...

iiirish
11-07-2006, 13:34
явно момчето проявява висока степен на ревност ;) не се безпокой, с такива ревниви като него никога няма да можеш да излезеш на глава! просто за това трябва време, но време за да се поуталожи тази ревност, а не за да изчезне тя напълно, защото просто е невъзможно. ревноста би се заличила едва тогава когато той престане да има интерес към теб.

а иначе по въпроса с смс-ите... според мен му напиши нещо от сорта на това, че го обичаш и за теб не съществува никой друг освен него. надявам се това да смекчи малко от малко ината му и нещата да влязат в релси

Alex___f
11-07-2006, 13:35
Eeee mi stiga s teq sms-4eta kato go haresva6 deistvai!Znae6,4e i toi te haresva kakvo 4aka6.Kato za na4alo nqma da e zle da izleznete i da uto4nite kakvi sa otno6eniata vi ...Za6toto bi trqbvalo da ste pove4e ot fr ako toi ti iska obqsnenia i t.n. Nqma smisal samo da si igraete..6tom znae6 kakvo iska6 deistvai! :smt008

sUn4O[hOuSe]
11-07-2006, 13:35
Според мен не трябва със смс да се оправят нещата.Трябва да се говори очи в очи и ще е най-добре да го направиш.Така чрез смс надали ще иска да те разбере...
Podkrepqm.idete na kafe ili nqkade drygade i my kaji kakvo e stanalo

ot4aqna
11-07-2006, 13:43
no toi ne iska da mi vdiga tel-a si i nqma da iska da otidem na kafe
a za 4uvstvata nie ve4e sme si gi izqsnili,no az ne mu vqrvah i vqrvam o6te 4e naistina ne se ligavi s men!!!kakvo mu stava za6tto mi e tolkova surdit,ve4e se ot4aqh totalno!!!

sUn4O[hOuSe]
11-07-2006, 13:45
emi ako ste ot edno daskalo go drupni i my kaji ako ne ako znae6 kade jiveee ili kade hodi napravi taka 4e da se zase4ete i my kaji no ne i s sms.

macka123
11-07-2006, 17:30
mi i spored men trqbva da se razberete na 4 o4i