View Full Version : mrazq tova tqlo! vse edno ne e moe!
..........
11-07-2006, 16:21
hodq s edno mom4e ot skoro.toi e strahoten i me kara da se 4uvstvam naistina jelana.mn me vuzbujda,no o6te ne se e stignalo do sex. znam,4e rano ili kusno 6te se stigne,vse pak tova e ne6to suvsem normalno.do tuk vsi4ko e ok,oba4e az ne si haresvam tqloto,a toi ...mislq,4e toi me haresva kato teloslojenie. vuprosut e tam,4e ne znam kak da legna s nego,6te mi bude nekomfortno,izob6to nqma da moga da se otpusna. toi po nikakuv na4in ne mi e dal povod da se pritesnqvam,daje naprotiv-mnogo e nejen s men i osven tova mu li4i,4e ima opit i vuobrajenie,kogato sum s nego mi e mnogo priqtno,no ne moga da prestana da mislq za tova,4e ne haresvam tqloto si i moje bi tova me distancira ot nego.
vish kakvo, momi4e nikoi ne si izbira kakvo da mu e tqlato kato se rodi , tui 4e stiga si se kompleksirala, ami prosto nedei za misli za tova.
lady_bird
11-07-2006, 16:32
znae6 li kakvo,4uvstvam se to4no kato teb,za razlika ot teb oba4e az nqmah smelostta da pi6a za tova,a prosto si go pazeh za sebe si.za sujalenie oba4e nz kak da ti pomogna,moje bi prosto trqbva da se opita6 da ne misli6 za tova,nz...
Nightmare
11-07-2006, 16:40
Щом това момче е с теб значи те харесва и няма смисъл да се притесняваш. А ако проблема са няколко килограма отгоре, свали ги. Спортувай, намали сладкото и мазното, разхождай се повечe.
ne bi li trqbvalo za teb shtom toi te haresva takava tva da e dostata4no?? ti go haresvash na4i ovajavash negovoto mnenie..a negovoto e mnenie e 4e te haresva.. izvoda haresai se i ti;)
ako priblema sa kilogramite.. mm shtom taka te haresva ne gi svalai v po pulnite momicheta ima mnogo char ;]
krem4et0
11-07-2006, 18:40
Няма да обърне внимание на това колко кг си! А ако се тревожиш толкова-прави го на тъмно!
hodq s edno mom4e ot skoro.toi e strahoten i me kara da se 4uvstvam naistina jelana.mn me vuzbujda,no o6te ne se e stignalo do sex. znam,4e rano ili kusno 6te se stigne,vse pak tova e ne6to suvsem normalno.do tuk vsi4ko e ok,oba4e az ne si haresvam tqloto,a toi ...mislq,4e toi me haresva kato teloslojenie. vuprosut e tam,4e ne znam kak da legna s nego,6te mi bude nekomfortno,izob6to nqma da moga da se otpusna. toi po nikakuv na4in ne mi e dal povod da se pritesnqvam,daje naprotiv-mnogo e nejen s men i osven tova mu li4i,4e ima opit i vuobrajenie,kogato sum s nego mi e mnogo priqtno,no ne moga da prestana da mislq za tova,4e ne haresvam tqloto si i moje bi tova me distancira ot nego.
Виж кво! Такива теми вече ми писват! Щом момчето е с теб, значи харесва теб и тялото ти и точка по въпроса... Защо не мислите преди да питате?
Sexapilna_kukla
11-07-2006, 20:38
Toi shtom e izbral da bude s teb,znachi te priema i haresva takava,kakvato si!Ako ne beshe taka nqmashe da e s teb,nali?Taka che nedei da se pritesnqvash i da se distancirash ot priqtelq si,ami malko po-malko zapochni da se otpuskash i da ne mislish za tezi neshta i vsichko shte se podredi.Uspeh!
радвай се че той те харесва.Трябва ти малко самочувствие.Ако спреш да мислиш за това ще ти е мнго по-добре.Отпусни се и се пусни по вълната :P :P :P :P :P
Абе моми4е, давай по-смело и с пове4е само4увствие! Щоте харесва мом4ето да нямаш грижи! Изобщо недей да мислиш за тва кво ти било тялото, ами се отпусни и се наслаждавай. 8)