View Full Version : Sprete me!!!
Malka_Taina
11-07-2006, 18:50
Predi okolo mesec mom4eto koeto xaresvax zamina za druga durjava.!!Dokato be6e o6te v BG izlizaxme 4esno ,i dvamata se xaresvaxme ,no doide momentat da se razdelim. obe6ta mi 4e 4esno 6te mi se obajda-i si izpilni obe6tanieto,purvite 2 sedmici vsi4ko be6e dobre pisa mi sms,obajda mi se......do edin moment v koito obajdaniqta sprqxa i si4ko sqka6 se prekur6i:( poznavam negovi priqteli,obajdal se e na ediniq predi sedmica,obajda se na maika si ,samo ne i na men!!!Nz kakvo da pravq dokato be6e tuk qsno mi pokaza 4e me xaresva,nz kakvo da pravq sq...toi e bil s mn momi4eta i znaete kakva slava im se nosi na takiva mom4eta..Plss sprete me:( neiksam da go xaresvam neisam da mi lispva
basi nz kak se 4uvstvam ..iskam suvet a vie ne pi6ete
ti na kvo sa nqdava6 ??? da sa vurne i da ste ve4no zaedno USPEH !!!
Разбирам,че ти е много тежко!Можеш да му напишеш директен смс и да го питаш какво става.Може би си е намерил друга.Щом той не иска да ти се обажда обади му се ти!Поискай обяснение от него..Но не може мн да се вярва на такъв вид момчета.. :-k
nz da ti kaja oba4e avatara ti me kefi e v takaa svetlina lavigne ne sym q vijdal
sladoled
11-07-2006, 19:40
Разбирам как се чувстваш и едва ли ти е нужен съвет.Дано не се сринеш психически, няма смисъл!Потърси други занимания да ти отвличат мислите. :smt006
Alex___f
11-07-2006, 20:03
Тово е много годно...розстояние да ви дели ](*,) знам как е.По темата щом толкова го харесваш и мислиш,че е взаимно му пиши нещо и го питай защо не те пише вече.От отговора му ще разбереш има ли смисъл да се бориш за ниго или ще е по-добре да го забравиш.
Nightmare
11-07-2006, 20:14
Не си прекарала чак толкова много време с него и не сте имали чак толкова сериозна връзка, че да се чувстваш зле. Разбери. Него така или иначе го няма. Щом е спрял обажданията, значи няма смисъл да страдаш за него. Потърпи малко. Ще ти е кофти известно време и след това ще ти мине.
AMD Athlon 64 X2
11-07-2006, 21:03
Всичко е софтуер и микропроцесори на които се изпълнява! Вие не го ли разбрахте?! Момичето там горе дето тъгува просто трябва да промени хода на програмата любов (тоест да забрави това момче) и да го изпълни на най-могъщия микропроцесор който имаме - нашия мозък. Само тогава нещата ще се оправят.
tova mi xaresa-dobra ideq no trudno izpulnima
Имаш късмет,че е само харесване,а не любов,че...
IKisseDAGirL
11-08-2006, 09:35
вие не сте били кой знае колко близки, а и не си го познавала достатъчно добре, така че няма от какво да ти е гадно - момчета много, а той е заминал, плюс това явно интересът му към теб е отшумял и май е време да си потърсиш някой друг :wink:
CVETELLINA
11-08-2006, 12:36
Не можем да ти кажем как да спреш да го харесваш и как да спре да ти липсва...Ти трябва да намериш силите в себе си,за да го преодолееш...Пък и не мисля че ще ти е толкова трудно,след като само си го харесвала,след 1-2 седмици ще си харесаш друг.
Според мен връзките от разтояние нямат шанс... :?
ObI4Am_Te
11-08-2006, 13:00
!!!poznata istoriq!!! az su6to imah priqtel koito su6to zamina . Kaza mi 4e nqma da me zabravi 4e nqma da si nameri dryga makar 4e se mesti dr da jivee ! No to kakvo stana .. Stana taka toi sprq da mi zvani :( Maika my mi kaza 4e si e nameril dryga smenil si telefoniq nomer i da ne ispadam v podrobnosto!!!! No da ti kaja spored men ni6to nqma da stane ne se znae dali ima vruzka s dryga 6tom e sprql da ti zvani 4e moje da te e zabravil !!! :-k Pomisli dobre kakvo 6te napravi6 no spored men nqma smisal 6te si nameri6 dryg koito da obi4a6 [-X ne e nyjno da 4aka6 edin i da ne si sigorna dali ti izneverqva v momenta ! kakvo pravi jiv li e i . t . n .
TVA E OT MEN KASMET :)
щом досега не ти се е обадил,значи най-вероятно вече има друга...иначе би ти се обадил нали??Била съм в същото положение и знам какво е..една година напразно чаках..без да ме потърси!И като се върна, какво?Потърси ме,но вече го бях забравила!Така че спокс и ти ще се оправиш..сега е нормално да ти е гадно,но запомни - времето лекува всички болки!
след като ти сама не можеш да контролираш чувствата си, надали някой ще успее да ти помогне със съвет за това как да го направиш. просто трябва може би да се откажеш от мисълта за това момче. всичко става и е напълно възможно там да има момиче, което му харесва повече. така, че за да не страдаш най-добре го забрави и с времето той ще престане да ти липсва и да чувстваш нуждата от него
Evil_ChilD_f_
11-08-2006, 21:54
Наистина .... трябва да се радваш че не е любов ... :smt009 ... не ти остава друго освен да го забравиш ... щом изведнъж вси4ко се е пре4упило ... зна4и е ясно ... той си е намерил друга :smt009
ako pita6 mene nqma smisal da se nadqva6 . kato e zaminal zaminal e . nameri si drug i to4ka .
Malka_Taina
11-09-2006, 06:02
vsi4ki se opirate na tova 4e samo go xaresvam.....az samo ako go xaresvax nqma6e da si pravq truda da pi6a tuka:(
dobre de nikoi li ne razbira 4e nqma na4in da ima lubov ot raztoqnie !!! nevijmojno e. spokoino 6te vidi6 4e 6te ti mine i 6te si nameri6 drug .
пиши го - бегал, по-добре го забрави
mimkata_kaulitz
11-09-2006, 10:00
Най-добре ще е да го забравиш :-k но трябва да помислиш че той може да не се върне или да се върне и ти да си на 60 и да разбереш че си прекарала живота си в чакане [-X трябва да го забравиш и да продължиш напред има хиляди момчета на света.Той не е единствения
Не трябва да те спира никой, любовта, дори несподелената, трябва да се преболедува. А за да стане това, не се страхувай, обади му се, за да си наясно какво става и по-късно да не се обвиняваш, че си изпуснала голямата си любов. Ако не е такава, ще разбереш и няма да съжаляваш. Тогава ще имаш мотив да го забравиш наистина. Така че моят съвет е да му се обадиш и да питаш директно какво става, акщо нещо между вас се епроменило, трябва да го знаеш и то, той трябва да ти го каже. Постави го и него на изпитание, ако вече не иска връзка с теб, нека се засрами поне, че го е било страх да ти го каже.
He3HauKa
11-09-2006, 14:35
Еми миличка ,виж сега.Той е в друга държава,връзката ви,преди да замине не е била сериозна,така че е много наивно от твоя страна да мислиш ,че това ще просъществува дълго ( И както си се убедила сама -не повече от 2 седмици ).Наистина е много кофти,но той там има различен живот,с нови приятели,момичета и т.н.Не се надявай на нещо,което няма смисъл ,а продалжи живота си ,намери си ново момче,гледай реално на нещатата. :lol: