PDA

View Full Version : Moderated: Може ли да свърша от правенето на свирки?

iskrichka
11-07-2006, 19:24
значи, не съм много много опитна в секса и преди 2 дена най-накрая успях и аз да свърша. Гаджето ми е на мнение, че е заради свирките... щото мен тва мн ме кефи и съм съгласна с него, но исках да се допитам и до по-опитните дали е възможно на това да се дължи :lol:

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

miloto_girl_4e
11-07-2006, 19:41
Разбира се, че е възможно, щом те възбуждат толкова много :wink:

air_J
11-07-2006, 20:37
И как по-точно е възможно, че нещо не се сещам? Тя духа на приятеля си, а отгоре на това тя свършва, а не той. Малко странни филми се получават. Това е все едно аз да лижа приятелката ми, и да свърша вместо нея. :-({|=

Sexapilna_kukla
11-07-2006, 20:47
Lichi,che i dvamata s gadjeto ti nqmate opit!Tova,che edno neshto mnogo te "kefi" kakto se izrazqvash ti,v nikakuv sluchai ne znachi,che moje da svurshish ot nego(pri teb naprimer tova sa svirkite)-men primerno mnogo neshta moje da mi haresvat,no nqma nachin da svursha pri vsqko edno ot tqh.Sled vreme shte ti se razqsnat mnogo neshta......prosto sega moje bi ti e tvurde rano.

No|Problem
11-07-2006, 20:50
spored men ne

iskrichka
11-07-2006, 20:58
не става въпрос да свърша само от свирките.. явно не съм се изразила както трябва :lol: . имам предвид, че беше нещо като допълнение към секса, което възбужда не само него, а и мен

Sexapilna_kukla
11-07-2006, 21:06
Eee,tova veche e drugo,naistina ne se izrazi kakto trqbva.Napulno normalno e tova neshto da ti nosi udovolstvie,no ne i da svurshish.

krem4et0
11-08-2006, 07:53
И как по-точно е възможно, че нещо не се сещам? Тя духа на приятеля си, а отгоре на това тя свършва, а не той. Малко странни филми се получават. Това е все едно аз да лижа приятелката ми, и да свърша вместо нея. :-({|=
От личен опит ти казвам,че е възможно да свършиш по този начин. Друг е въпросът до каква степен те възбужда това да й доставяш удоволствие по този начин!
Аз като правя орална любов не мога да свърша,но всеки човек е индивидуален.

quench
11-08-2006, 08:25
Добре,аз съм бил докарван от любовна ига до такова състояние,че на нея й трябваха няколко движения с ръката по ствола на члена,за да свърша. Това отговаря на въпроса на Еър-Джей

Jose
11-08-2006, 08:30
Добре,аз съм бил докарван от любовна ига до такова състояние,че на нея й трябваха няколко движения с ръката по ствола на члена,за да свърша. Това отговаря на въпроса на Еър-Джей

И аз съм бил в такава ситуация :mrgreen:

По темата :arrow: естсвено, че може

SINDEL
11-08-2006, 08:37
Абе са за кво става въпрос - ти да му правиш свирки и от това да свършваш? Не ми се струва мн възможно само от тва да е. Аз ли4но никога не бих могла да свърша само от тва 4е правя свирка на приятеля си - виж ако взаимно си доставяме удоволствие, тогава ве4е да... :-D

air_J
11-08-2006, 10:42
От личен опит ти казвам,че е възможно да свършиш по този начин. Друг е въпросът до каква степен те възбужда това да й доставяш удоволствие по този начин!
Мога, ако докато лижа с едната ръка лъскам бастуна, ама иначе...
П.С.> Кремена, много опитна стана, бе! Браво, браво! :-({|=

HagpycaH
11-08-2006, 12:21
По някой път се случват и такива неща

Пенчу
11-08-2006, 14:38
'

Фокусник :mrgreen:

air_J
11-08-2006, 15:20
'

Фокусник :mrgreen:
Хах, е к`во, бе? Като лижа имам 2 свободни ръце и ако едната мога да използвам, за да вкарвам пръсти във путето, с другата спокойно мога да върша друга работа (например мастурбация). :-({|=

Пенчу
11-08-2006, 15:59
Това са 2 различни действия и на 2-те ръце ,което е ужасно трудно..а и незнам как ще си застанал ама ще е и неудобно да лъскаш..

krem4et0
11-08-2006, 16:22
П.С.> Кремена, много опитна стана, бе! Браво, браво! :-({|=
Без това-просто от възбудата на другия и ти се възбуждаш и може да се получи,особено ако си загорял. А за опита-не мисля,но усърдно се уча и практикувам наученото с гаджето :oops:

Slunchy
11-09-2006, 18:58
Ти би трябвало сама да можеш да прецениш от кое свършваш и от кое не :)

IdiOtKa
11-09-2006, 19:05
и мене ме кефи да си бъркам в носът ама не свършвам нали .... !!!
а той пича мажи маина и разпра че било от свирките за да може да му праат постоянно ..хаххаха !