Влез

View Full Version : искам го бе!!!

11-08-2006, 12:18
значи преди няколко седмици с едно момче се "натискхме"(мн я мразя тая дума) в една дискотека и тои ме покани в тях, но аз не приех- защото в онзи момент не исках да имам нищо общо с него.. казах му да не ми звани и тнт...и той и така направи сега като се срещнем само се поздравявамеи това е........само че аз все повече почвам да мисля за него и......... го искам, ама много го искам. нз как да му го кажа!!! ше умра направо HELP

SINDEL
11-08-2006, 12:21
Еми звънни му ти, или му прати смс. След като е достатъ4но сериозен 4е да спре да те търси като си му казала 4е не искаш, сега няма как - не може да о4акваш 4е той ще те потърси, затва направи първата кра4ка ти :-D

koalka
11-08-2006, 12:53
Ами това е било една зарибявка и твърде е възможно той да иска само секс,така че съм те предупредила.Може и нищо да не стане след това.Аз не бих спала с него,но все пак решението е твое.

HagpycaH
11-08-2006, 12:58
Еми звънни му ти, или му прати смс. След като е достатъ4но сериозен 4е да спре да те търси като си му казала 4е не искаш, сега няма как - не може да о4акваш 4е той ще те потърси, затва направи първата кра4ка ти :-D
Напълно съм сагласен с теб щом като си му казала да не те търси и той не го е направил занчи е разбран и сериозен човек но защо вие момичетата и жените си мислите че 1-вата крачка трябва да я правим ние момчетата/мъжете ако искаш нещо трябва да се пребориш за да го получиш.