View Full Version : Френска Любов
HagpycaH
11-08-2006, 12:40
Искам да се обърна кам хората които са по навътре в нещата искам да разбера какво представлява френската любов и как се прави които знае да ми помогне ако иска.
:shock: Ника ти случайно ли си си го избрал или ... ?
Френска любов = Орална любов = "Свирка" (за мъжа), Лизане за жената
Добре...ти на колко си?Не е нужно само опитните да пишат.Това е все пак някаква сексуална култура...
HagpycaH
11-08-2006, 12:52
[quote="Unknow"][i] :shock: Ника ти случайно ли си си го избрал или ... ?
да просто ме кефи ника и се рег с него
HagpycaH
11-08-2006, 12:53
Добре...ти на колко си?Не е нужно само опитните да пишат.Това е все пак някаква сексуална култура...
еми на 15 години съм не бях 100% сигурен какво точно означава френска любов затова пуснах темата.
teardrop
11-08-2006, 15:07
{Sweet_Dreams}
11-08-2006, 15:22
аман от неогрмотени деца!!!! ](*,) ](*,) ](*,) :-# :smt013
аман от неогрмотени деца!!!! ](*,) ](*,) ](*,) :-# :smt013
ами като не знае пита . сега кво се заяждаш? ](*,)
Няма угодоия за вас ... а кво искате ? от 12 годишен да знае? Тогава пък не ви устройва, че е много малък ...
Пита момчето, не знае, отговар и това е ...
По-добре на 15 да пита какво е френска любов, отколкото на 12 да вика - вече съм изчукал 6 -- примерно :wink:
HagpycaH
11-08-2006, 16:34
ЕеЕеЕ Кво толкова питам като не сам сигурен не искам утре други ден да стане вапрос за тва и да се изложа се пак тоя форум мисля че е за това :smt006
Нали ти отговорих? Мисля, че беше доста ясно.Ако имаш други въпроси ...питай.Снимков материал нещо? Разяснения? :wink: :wink:
ПС: Правилно, че попита тука...тук и да се изложиш, много те знае някой кой си.Ама е кофти да попаднеш в подобна ситуация м/у приятели и познати.
Shtoi vmesto da pitash tuka ne pitash maika si ? :-k Az sa sichkoo q pitam neq i tq mi dava otgovori ne vijdam nishto sramno . Az vsichko spodelqm s mama :)
No|Problem
11-08-2006, 17:54
:shock: Ника ти случайно ли си си го избрал или ... ?
nai-tochno
Нали ти отговорих? Мисля, че беше доста ясно.Ако имаш други въпроси ...питай.Снимков материал нещо? Разяснения? :wink: :wink:
ПС: Правилно, че попита тука...тук и да се изложиш, много те знае някой кой си.Ама е кофти да попаднеш в подобна ситуация м/у приятели и познати.
Аз го знай кое тоя. Тва е едно лигаво льохманче дет диша лепило на центъра зад бараките. МАМКА ТИ МРИ Е!!
HagpycaH
11-09-2006, 10:20
ех ех ех има някой които говори мн все едно са е родил научен като незнам питам хич не ми пука кой какво мисли неограмотен ли съм или съм затова е този раздел на форума все пак мерси на всички които ми казаха :)
ех ех ех има някой които говори мн все едно са е родил научен като незнам питам хич не ми пука кой какво мисли неограмотен ли съм или съм затова е този раздел на форума все пак мерси на всички които ми казаха :)
Темата се изчерпа.