View Full Version : podhodq6to li e?
sykrovishteto
11-08-2006, 14:20
zdraveite! gadjeto mi dnes ima imen den,Angel se kazva...no 6te si go 4estva v sybota ve4erta i az dylgo se 4udeh kvo da mu kupq i sega mi hrumna edna ideq:) mislq da mu vzema edno 4ove4e deto dyrji cigara ,rakiq i prezervativ (duhyt na alkohola mai be6e) to e suvenir,no nz dali e podhodq6to...hodim ot 2 meseca...misleh da mu vzema grivna no ne iskam da izglejdam mnogo vliubena i....za tova re6ih ne6to po 6eguvito. kajete vie dali naistina da mu vzema tova deto sym re6ila i ako imate nqkakva druga ideq mi q kajete:)) blagodarq
sykrovishteto
11-08-2006, 14:35
aree molq vi otgovorete mi...pritesnavam se ot tova dali 6te go haresa.... pyk i biv6eto mu gadje sy6to 6te e tam (hodeli sa blizo 2 godini) i me e strah ot tova da ne bi neiniqt podaryk da e po hubav ot moq. zvu4i malko sme6no no e takA!
Ами да,според мен е добра идея.
А за бившата-няма за какво да се притесняваш.Вече не е с нея,а с теб.Ако те харесва достатъчно много,то твоят подарък ще му се стори най-страхотния,без значение какъв е.
Ама я кажи той ли е зарязал нея или тя него?
Jenninka
11-08-2006, 17:56
Ама я кажи той ли е зарязал нея или тя него?
Кво значение има???
по темата-аз не си падам по такива сувенири,само прах събират..На шоколад ще се радвам повече:)Ама ако не искаш да изглеждаш много влюбена..да подходящо е тва което си харесала:) А зсъм по по-практичните подаръци
zdraveite! gadjeto mi dnes ima imen den,Angel se kazva...no 6te si go 4estva v sybota ve4erta i az dylgo se 4udeh kvo da mu kupq i sega mi hrumna edna ideq:) mislq da mu vzema edno 4ove4e deto dyrji cigara ,rakiq i prezervativ (duhyt na alkohola mai be6e) to e suvenir,no nz dali e podhodq6to...hodim ot 2 meseca...misleh da mu vzema grivna no ne iskam da izglejdam mnogo vliubena i....za tova re6ih ne6to po 6eguvito. kajete vie dali naistina da mu vzema tova deto sym re6ila i ako imate nqkakva druga ideq mi q kajete:)) blagodarq ami spored taka stoqt ne6tata : grivna-misli za teb vseki pyt kato si vdigne rykata 4ove4e vseki pyt kato vidi 6kafa
От момчешка гледна точка ще ти кажа, че ако моята приятелка ми подари такава глупост, като това човече, само ще събира прах, ако му подариш гривна, Ми за к'во му е? Да бе вярно, да се сеща за теб, "подходящо". Виж к'во сега, един от най-готините подаръци който можеш да му подариш, си ти. Купуваш си на теб някое супер секси бельо и скачаш в кревата. Вярвай ми, тои НЯМА да го забрави дълги години.
От момчешка гледна точка ще ти кажа, че ако моята приятелка ми подари такава глупост, като това човече, само ще събира прах, ако му подариш гривна, Ми за к'во му е? Да бе вярно, да се сеща за теб, "подходящо". Виж к'во сега, един от най-готините подаръци който можеш да му подариш, си ти. Купуваш си на теб някое супер секси бельо и скачаш в кревата. Вярвай ми, тои НЯМА да го забрави дълги години.
О боже! ](*,) Еми на него може да му хареса пък подаръка..това не си ти!И ако теб те радва повече секси бельо,него съвсем др нещо би му харесало!Пък и не е кои знай от какво значение подаръка - важното е да е подарен от сърце!
Аз предлагам некой ланец :wink: