Влез

View Full Version : Ne znam kakvo da pravq

levskarka17_1991
11-08-2006, 14:23
Haresvam edno mom4e ot saseden klas!Edna priatelka predi jivee6e s nego v edin kvartal i se pribiraha zaedno-tia ima6e gsm-a mu!Az togava ne go haresvah oba4e naposledak mnogo si mislia za nego!Vzeh nomera mu ot priatelkata mi oba4e vse ne se prestra6avah da mu pi6a do predi nqkolko sedmici!Razmenih si nqkolko sms-a s nego,toi ne me poznava6e(vijdal me e,no ne znae6e kak se kazvam) i zapo4nahme da si pi6em v Skype,niakolko pati si pisahme!!Poniakoga ne mi otgovarq6e,no naposledak vinagi mi pi6e,dori da ima rabota,no vinagi az mu pi6a parva!Oba4e toi ne me haresva ili pone ne go pokazva!Da mu dosajdam li o6te ili da spra i da se opitam da go zabravq?Imam 4uvstvoto,4e mai zapo4va da me haresva,no ne sam sigurna!Ina4e vednaj be obidil priqtelkata mi,s koqto predi bqha v edin kvartal,v Skype,no ne znae6e,4e e tia,az dosta iadosano go pitah za6to ia e psuval i ot togava vse ia pozdraviava(predi go prave6e,kogato mu padne) i!Lo6oto e,4e s nego si pi6a,no v u4ili6te vse edno ne se poznavame!Parviiat den,sled kato si pisah s nego,vse ne go zasi4ah,a posle zabraviah da go pozdravia i sega se podminavame,kato patni znaci!!!
Molq vi,pomognete mi!

{Sweet_Dreams}
11-08-2006, 15:16
Ами след като си пиешете следващият път като се разминете го спри и му кажи Здрасти!Как си? и от сорта!И виж как ще реагира.

iiirish
11-08-2006, 15:23
отношенията ви могат да започнат или да приключат само с един единствен въпрос! когато се засечете следващия път в скайп го покани да излезете някъде и ако той се съгласи, когато се видите му признаваш чувствата си. тогава очи в очи ще се разбере какво може или не може да стане между вас.
а ако стане така, че той не пожелае да се срещнете... значи това просто е загубена кауза и е най-добре да се оттеглиш

sUn4O[hOuSe]
11-08-2006, 22:41
dam suglasen sam :D samo 6te posuvetvam da my priznae6 4yvstvata si kogato ste blizko edin do dryg a ne kogato ste v kafeto i ste edin sre6ty dryg :) kato izlezete my kaji 4e iska6 da idete da se razkarate sqdate na nqkoq peika i po4va6 DA SI IZLIVA6 TOVA KOETO TI E NA SURCETO :D