View Full Version : Помогнете
Водя активен полов живот с приятеля си.Правихме последните няколко пъти секс без презерватив , но тои не е свършвал в мен.
По принцип мензиса ми е много точен и винаги си иджа на време.Имало е няколко пъти когато ми е идвало по-рано.Сега вече 2 ри ден ми закъснява..Приятелките ми казаха че сигурно е от времето защото един ден е много топло после много студено...
че и при тях било така но това не ме успокоява.Утре ще си купя тест. Ако някои има инфо дали може времето да влия да пише. :(
Не мисля че е глупост.А и съм момиче..Просто искам малко помощ.Ама няма значение..
EVIL_GIRL_
11-10-2006, 06:22
Не мисля че е глупост.А и съм момиче..Просто искам малко помощ.Ама няма значение..от времето ще е защото навлизаме в друг сезон...
2 месеца под ред ми закъснява със седмица.В такива моменти ми едва да се самообеся ](*,) .
Споко,от времето ще да е.Виж го кво е е*ано!
От последния път когато сте го правили,изчакай 7 дни и тогава си направи тест.
Не се шашкай,ще ти дойде! :wink:
Успокоихте ме малко.Дано да е от времето, иначе... :cry:
Днес ще си направя тест... :cry:
bulgarche
11-10-2006, 07:52
Нормално е да е от времето. Секса също може да повлияе, притеснения нерви...
lifestyle
11-10-2006, 08:29
2 месеца под ред ми закъснява със седмица.В такива моменти ми едва да се самообеся ](*,) .
Споко,от времето ще да е.Виж го кво е е*ано!
От последния път когато сте го правили,изчакай 7 дни и тогава си направи тест.
Не се шашкай,ще ти дойде! :wink:
:smt023
mimkata_kaulitz
11-10-2006, 08:41
Ами 100% е от времето и след седмица си вземи един тест :smt023
IKisseDAGirL
11-10-2006, 08:54
е баш сто процента..
малка е вероятността, но все пак я има и е най-добре сама да се увериш.. каквото и да ти кажем тук, ще са само предположения :roll:
Знам.аз питах само дали е възможно времето да ми влияе..Благодаря много на Всички !
mimkata_kaulitz
11-10-2006, 09:12
е баш сто процента..
малка е вероятността, но все пак я има и е най-добре сама да се увериш.. каквото и да ти кажем тук, ще са само предположения :roll:
Да.така е
Определено времето влияе. Нервите и стресът също
ax.tova sexa
11-10-2006, 12:17
Определено времето влияе. Нервите и стресът същоzdravete,iskam da vi pitam.moga lida sam bremenna ako s priqteLQT mi izpolzvaxme predpazni merki i na men mi doide,a syshto i ne e svyrshval v men?mn sam pritesnena.sq mi se pikae mn 4esto,no kato pikaq pikaq po 1 kapka.moje li da sam nastinala?i moje li da sam bremenna?
Споко и според мен е от времето.Изчакай 7 дни и най-добре си направи тест и тогава ще си сигурна.А пък и това,че всеки път ти е редовен,не е гаранция,че никога не може да ти закъснее.
panterata
11-11-2006, 00:04
amii na men mn 4esto mi zakasnqva bilo to ot vremeto ili ot preumora , pritesnenie.. spokoino ;) ako ti zakasnee o6te 5 dena si vzemi test :P no samo ne se trevoji 6toto 6te ti zakasnee o6te pove4e :) uspeh
Vij,ne iskam da te ukorqvam,a da te uspokoq:)Na men cikylyt syshto mi e redoven-30-31 dena,ne pove4e.No to4no v periodite na smqna na sezonite,po4ti vinagi mi zakysnqva pone s 3 dena,do sedmica.Normalno e ot promenlivoto vreme da ti zaksynee,kakto i ot stres,naprejenie,dieta.No kato se pritesnqvash zashto pravish sex bez predpazni sredstva?!Nikoga ne pravq sex bez prezervativ,i pak si treperq vseki mesec,a i ne sym malka!Iskreno ti jelaq sega vsi4ko da e nared-i sledvashtiqt pyt-prezervativ!Napravi si test 7 dena sled posledniq akt,za da se uspokish,shtoto ot nervi moje mn d ati zakysnee!Kysmet:)
m1rka6t0_k0ti
11-11-2006, 14:01
да така е и на мен ми подранява мензиса и когато го направих с приятеля ми и ми заксня се уплаших но след 3 4 дена ми дойде ако не ти дойде до 18 дена вече можеш да си сигурна че си бременна :/ случва се да ти закаснее не само от вренето ми и от хормоните и от яйцеклетката :) :) :D :D :D :D :o :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-D :-D :-D :-D
m1rka6t0_k0ti
11-11-2006, 14:04
Vij,ne iskam da te ukorqvam,a da te uspokoq:)Na men cikylyt syshto mi e redoven-30-31 dena,ne pove4e.
хахах редовното е на 28 дена ти 31 W@W :/
{Sweety_f}
11-11-2006, 15:53
Водя активен полов живот с приятеля си.Правихме последните няколко пъти секс без презерватив , но тои не е свършвал в мен.
По принцип мензиса ми е много точен и винаги си иджа на време.Имало е няколко пъти когато ми е идвало по-рано.Сега вече 2 ри ден ми закъснява..Приятелките ми казаха че сигурно е от времето защото един ден е много топло после много студено...
че и при тях било така но това не ме успокоява.Утре ще си купя тест. Ако някои има инфо дали може времето да влия да пише. Sad
az mislq 4e e ot vremeto shtoto i na men mn pti ei taka mi zakasnqva toq mesec pyk mi doide s sedmica po rano....
Благодаря ви много.Още не ми е дошло.Направих си тест-Отрицателен.. :-s
^DaRk_LaDy^
11-13-2006, 20:46
Vij,ne iskam da te ukorqvam,a da te uspokoq:)Na men cikylyt syshto mi e redoven-30-31 dena,ne pove4e.
хахах редовното е на 28 дена ти 31 W@W :/
m1rka6to_kOti говориш глупости! При всяко момиче е индивидуално ... Един цикъл може да бъде в интервал от 25 дни може и от 31-32 , но пак да е нормален.. Нормален цикъл се нарича цикъл който идва навреме , да кажем на теб ти идва на 28 дена и ако ти доиде на пове4е от 33-34 вече не е нормален , а не че при всички момичета е на точно 28 дни ..! [-X [b]